- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Şükür bende iyi sayılırım cnmm...
Şu aralar zaman hiç geçmiyo...Yoksa banamı öyle geliyo sadecee
günaydın selinn, sana da hayırlı günler
biter biter, baksana çoğu gitmiş azı kalmış senin şafağının
süperim ve sana moral vermeye hazırım tatlım
iyiyiz şekerim sen nasılsın bakalım?
bitanelerimmmm günaydınlarrrr ayyy epeydir uğrayamıyorum nasılsınız bakalımmmm çok özledim sizleriiiii öyle bir ev temizliğine giriştimki bitmek bilmiyorondan uğrayamıyorummm kendinize çok çok iyi bakınnn
bide şafak yazalım
şafak 337
idare ederiz canım sen nabersin
iyiyiz şekerim sen nasılsın bakalım?
yok yok tek sana deil banada öyle gelio
bitanelerimmmm günaydınlarrrr ayyy epeydir uğrayamıyorum nasılsınız bakalımmmm çok özledim sizleriiiii öyle bir ev temizliğine giriştimki bitmek bilmiyorondan uğrayamıyorummm kendinize çok çok iyi bakınnn
bide şafak yazalım
şafak 337
orta şekerliyim işte cnmm:26:
nüfffnabıcazz biz böyleeeee
Günaydınnn
günaydınlaaar
hastayım,bunaldım patladım:26:
şafak 47
hoşgeldin canım neyin varrr:26::26::26:
benim daha 400lerde canım, o yüzden senin şafağın bana harika geliyorcanımmm mmm sagoll tatlımmm inşallahhh çabukk gecerr yaaa ölee dıyosundaa hayleenn fazlaa gelıyooo nebılımmm yaa şuu 100 ler bitsinn artıkkkoff
tatlım ben de senin gibiydim, hatırlasana bi 10 gün öncesini... ama siz benim moralimi düzeltmiştiniz. Bakma bu da geçici bi enerji. Haftasonu askerim gelcek diye böyleyim. O gidince ben senden de beter olurumçok bunalım biriyim dimi canım normalde çok neşeliyim ama bu sıralar böle oldum
orta şekerliyim işte cnmm:26:
solunum yetmezliği,ayrıntısına girdikçe iyice nefesim daralıyor.
Doktor sters artırır rahat ol diyor ama elimde değil,kafam dağılsın diye geldim valla.
Haftasonu sınav var,ondanda vazgeçtim çalışmıyorum
benim daha 400lerde canım, o yüzden senin şafağın bana harika geliyor
tatlım ben de senin gibiydim, hatırlasana bi 10 gün öncesini... ama siz benim moralimi düzeltmiştiniz. Bakma bu da geçici bi enerji. Haftasonu askerim gelcek diye böyleyim. O gidince ben senden de beter olurum
Ama şimdi bu pozitif enerjimden faydalanmak lazım
Bak dağıtıma az kaldı, sen bence bu ara şafak saymayı bırak da mehtap saymaya başla, moral olur bence
bak orta şekerli deyince canımı kahve istettin şimdi durucum yaa
dinlen sen canım çok çok geçmiş olsun sana
teşekkür ederim canım,psikolojim çok bozuk
benimde psikolojim alt üst anlatamam yaa böle bunalım olmamıştım ben hiç ağlıcam artık sinirden
solunum yetmezliği,ayrıntısına girdikçe iyice nefesim daralıyor.
Doktor sters artırır rahat ol diyor ama elimde değil,kafam dağılsın diye geldim valla.
Haftasonu sınav var,ondanda vazgeçtim çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?