izlemedim ama güzelmiş, gidin bencehaftasonu askerimle ya sonraya gidelim diyoruz ne desiniz kızlar..izleyen var mıııı
aynen öle yaptım m bende canım ağlıosan kapa teli dedim
walla yaa, bişiler mi çevirio acaba bu çocuk:26:eşek gibi beklicek sıraysa sıra seviosan beklesin 2dk da göreceğini bilse beklesin
hem ne işi var asker adamın arkadaşının evinde zaten bütün gün kapalısın askeriyede gez dolaş dimi yerim filmini alla alla
oldum olası uyuz olurum bu arkadaşa gitme muhabbetlerine, moralini bozmak istemiyorum sedacım ama bu çocuk bişeyler çevirio olabilir...
selam kızlar ben geldim
hoşbulduk şekerler nasılsınız
izlemedim ama güzelmiş, gidin bence
iyi yapmışsın canım, haketmiş
walla yaa, bişiler mi çevirio acaba bu çocuk:26:
selammm:80:
canım tam 460 gün değil o yüzden öyle çıkıyordur
bunlar iyi günleri gelince göstercem ona gününü dağıtıma gelince dicem işim var falan çıkamam diee anlasın nasıl oluo
selammm:80:
seni sormalı canım sen nasılsın hastadın nasıl oldun:26:
meraba canım nasılsınn
saol tatlım ya sürünüyorum resmen:2::2: okula nasıl gidiceğimi düşünüyorum.
senin ki yine sinirlendirmiş seni neden böle yapıyo acaba başka bi sorunu falanmı var orda ?
Sivildeyken böyle değildi diyosun bi nedeni var demekki ama ne ?sorunu olsa çekinmez ilk bana söler zaten canım anası babası üzülmesin die bana sölüo ne olsa ben üzüleyim sorun deil çünkü çok sinirlendirdi ya
Sivildeyken böyle değildi diyosun bi nedeni var demekki ama ne ?
Sen kendini üzdüğünle kalıyosun canım yıpratma kendini bu kadar elbet çıkar neyse derdi
sivildeykende çok şeye sinirlendiriodu beni ama şuan bana daha yakın olması gereken yerde tersi oluo takmıorum diorum ama olmuo yaa
Alışamamıştır daha ortama askerliğe ondan böyledir belki canım,tabiki düşünmeden yapamazsın ama biraz oluruna bırak zamanla düzeliceğine inaniyorum ben
amin canım inş. düzelir herşey çok saolun valla iyi oldu biraz anlatmak
ne demek canım benim birbirimizden başka kim anlar bizi..Asker beklemeyen gerçekten anlayamaz bu durumları..
meraba canım nasılsınn
saol tatlım ya sürünüyorum resmen:2::2: okula nasıl gidiceğimi düşünüyorum.
senin ki yine sinirlendirmiş seni neden böle yapıyo acaba başka bi sorunu falanmı var orda ?
çevirsin çeviriosa son gülen iyi güler o asker ben sivilim gösteririm ona gününü karısı deil sanki yabancıyım ben pis adam ayy geldiler gene bana
aynen öle canım asker beklemeyen bilmio
hoşgeldin canım
selam kızlar
ya kızlar bu ticker larda neden hep kızlar koşuyor da erkekler yerinde bekliyor
halbuki bekleyen biziz gelmesi gereken onlar haksızlık var bu takvimlerde
merhaba, iyiyim sen nasılsın canım?
Ben de grip oldum, aşkım gribini bana sattı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?