Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haftasonu askerimle ya sonraya gidelim diyoruz ne desiniz kızlar..izleyen var mıııı
izlemedim ama güzelmiş, gidin bence

aynen öle yaptım m bende canım ağlıosan kapa teli dedim

iyi yapmışsın canım, haketmiş

walla yaa, bişiler mi çevirio acaba bu çocuk:26:

selam kızlar ben geldim

selammm:80:

izlemedim ama güzelmiş, gidin bence

iyi yapmışsın canım, haketmiş

walla yaa, bişiler mi çevirio acaba bu çocuk:26:

selammm:80:

çevirsin çeviriosa son gülen iyi güler o asker ben sivilim gösteririm ona gününü karısı deil sanki yabancıyım ben pis adam ayy geldiler gene bana

sorunu olsa çekinmez ilk bana söler zaten canım anası babası üzülmesin die bana sölüo ne olsa ben üzüleyim sorun deil çünkü çok sinirlendirdi ya

sorunu olsa çekinmez ilk bana söler zaten canım anası babası üzülmesin die bana sölüo ne olsa ben üzüleyim sorun deil çünkü çok sinirlendirdi ya
Sivildeyken böyle değildi diyosun bi nedeni var demekki ama ne ?
Sen kendini üzdüğünle kalıyosun canım yıpratma kendini bu kadar elbet çıkar neyse derdi

Sivildeyken böyle değildi diyosun bi nedeni var demekki ama ne ?
Sen kendini üzdüğünle kalıyosun canım yıpratma kendini bu kadar elbet çıkar neyse derdi

sivildeykende çok şeye sinirlendiriodu beni ama şuan bana daha yakın olması gereken yerde tersi oluo takmıorum diorum ama olmuo yaa

sivildeykende çok şeye sinirlendiriodu beni ama şuan bana daha yakın olması gereken yerde tersi oluo takmıorum diorum ama olmuo yaa

Alışamamıştır daha ortama askerliğe ondan böyledir belki canım,tabiki düşünmeden yapamazsın ama biraz oluruna bırak zamanla düzeliceğine inaniyorum ben

Alışamamıştır daha ortama askerliğe ondan böyledir belki canım,tabiki düşünmeden yapamazsın ama biraz oluruna bırak zamanla düzeliceğine inaniyorum ben

amin canım inş. düzelir herşey çok saolun valla iyi oldu biraz anlatmak

ya kızlar bu ticker larda neden hep kızlar koşuyor da erkekler yerinde bekliyor
halbuki bekleyen biziz gelmesi gereken onlar haksızlık var bu takvimlerde

merhaba, iyiyim sen nasılsın canım?
Ben de grip oldum, aşkım gribini bana sattı:2:

çevirsin çeviriosa son gülen iyi güler o asker ben sivilim gösteririm ona gününü karısı deil sanki yabancıyım ben pis adam ayy geldiler gene bana

aynen öle canım asker beklemeyen bilmio

kovala gelenleri kovala
evet birbirimizi en iyi biz anlarız kızlar

Son düzenleme:
ya kızlar bu ticker larda neden hep kızlar koşuyor da erkekler yerinde bekliyor
halbuki bekleyen biziz gelmesi gereken onlar haksızlık var bu takvimlerde

biraz önce bende aynı şeyi düşünüyodum:90:
merhaba, iyiyim sen nasılsın canım?
Ben de grip oldum, aşkım gribini bana sattı:2:

geçmiş olsunn,sende başkasına sat canım yoksa geçmezzz:2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…