bende aynısını yapıorum zaten şu ara canım dünde öyle yaptım hemen ağlamaya başlıo ayrılmakmı istiosun sen dio
aynıyız canım şafak öldürmeye çalışıoz sen nasılsın
ağla canım rahatlarsın, canın nasıl hareket etmek istiyorsa, nasıl hissediyorsan öyle davran...
günaydın, maşallah şafağına
inşallah tatlım
çalışmalar nasıl gidiyor?
bende aynısını yapıorum zaten şu ara canım dünde öyle yaptım hemen ağlamaya başlıo ayrılmakmı istiosun sen dio
BU GÜNLERDE BİTÇEK CANIMbende özledim yaaa
çalışmalar nasıl gidiyor?
ağlamak gelio ama ağlayamıom ben canım yaaa
darısı başına cnm
Biliyorum ama uygulamaya geçiremiyorum,elim ayağım titriyor sürekli:26:neden böyle yapıyosun güçlü olman lazımm cnm
İnan ki şuan tek isteğim o,başka bişeye yoğunlaşmak...canım ya fazla takma anlıorum seni ama oraya yoğunlaşma
teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Onun için uğraşıyorum ama beceremiyorum :Sgeçmiş olsun canım, boşver dersi fln, kafanı dağıtmaya bak biraz
canım ne yapsam işe yaramıo iyi konuşuorum yok kötü konuşuorum yok anlamadım artık bende napıcağamıaçıkça söyle o zaman sedacıkım, üzüyosun beni de... Bi başımayım burda, sende orda bi başınasın yapma böle.. Senin yaptığını ben yapınca ayrılığa getiriosun vs. :95: bu ne böle üzme kendini sen canım
BU GÜNLERDE BİTÇEK CANIM
inş.
Çalışmalar iyi gidiyo artık son tekrarları yapıyorum... çok heyecanlıyım walla son 3 gün...
İçine atma tatlım
hemen de kestirip atmaya meraklılar yaa, bi düşüneyim hatamı anlayayım da, bidaha aynısını yapmıyım die sorunu çözmeye çalışacaklarına, hemen trip
Ayyy bu erkeklerin kafası wallahi ters yöne çalışıyor yaw
aminn Sağol şekerim
azzz kaldı benimde arkanızdan gelicem
Şafak sadece 337
canım ne yapsam işe yaramıo iyi konuşuorum yok kötü konuşuorum yok anlamadım artık bende napıcağamı
noldu cnm askerinle probleminmi var geçmişi okuyamadım:26:
evet canım ya nerdeyse 2 haftadır kavga etmedik günümüz yok çok üzüo beni artık
ağlamak gelio ama ağlayamıom ben canım yaaa
aminnnnteşekürler darısı başına senin kaçtı şafağın:81:
BU GÜNLERDE BİTÇEK CANIM
Çalışmalar iyi gidiyo artık son tekrarları yapıyorum... çok heyecanlıyım walla son 3 gün...
İçine atma tatlım
canım ne yapsam işe yaramıo iyi konuşuorum yok kötü konuşuorum yok anlamadım artık bende napıcağamı
benimde bir zamanlar öyleydi ama
evet canım ya nerdeyse 2 haftadır kavga etmedik günümüz yok çok üzüo beni artık
yok canım yok anlamıolar hiç ne söylesem boş adam özlemio ya zorlamı özleticem kendimi ben ona duygusuz insan
Özlemden ne yapacağını şaşırdı o zaman tatlımAnlayışlı olması lazım herşey askerinde bitiyo... Maşallah diyim 4 aydır 1 kez olsun kavga etmedik Burada yalnız olduğumu biliyo ne kadar üzgün olduğumu biliyo o yüzden beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyo sağolsun bazen farkında olmadan sinirlenip bozuyorum çocuğu ama hep alttan alıyo
Bir zaman sonra bende bir zamanlar öyleydi derim kız
benim şafak biraz karışık, çeşitli rivayetler var amaben 423'ü kabul ediyorum
heyecanlanma, çalıştın sen yaparsın merak etme:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?