Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende aynısını yapıorum zaten şu ara canım dünde öyle yaptım hemen ağlamaya başlıo ayrılmakmı istiosun sen dio

açıkça söyle o zaman sedacıkım, üzüyosun beni de... Bi başımayım burda, sende orda bi başınasın yapma böle.. Senin yaptığını ben yapınca ayrılığa getiriosun vs. :95: bu ne böle üzme kendini sen canım

bende aynısını yapıorum zaten şu ara canım dünde öyle yaptım hemen ağlamaya başlıo ayrılmakmı istiosun sen dio

hemen de kestirip atmaya meraklılar yaa, bi düşüneyim hatamı anlayayım da, bidaha aynısını yapmıyım die sorunu çözmeye çalışacaklarına, hemen trip
Ayyy bu erkeklerin kafası wallahi ters yöne çalışıyor yaw

neden böyle yapıyosun güçlü olman lazımm cnm
Biliyorum ama uygulamaya geçiremiyorum,elim ayağım titriyor sürekli:26:

canım ya fazla takma anlıorum seni ama oraya yoğunlaşma
İnan ki şuan tek isteğim o,başka bişeye yoğunlaşmak...

geçmiş olsun canım
teşekkür ederim

geçmiş olsun canım, boşver dersi fln, kafanı dağıtmaya bak biraz
Onun için uğraşıyorum ama beceremiyorum :S

canım ne yapsam işe yaramıo iyi konuşuorum yok kötü konuşuorum yok anlamadım artık bende napıcağamı
BU GÜNLERDE BİTÇEK CANIM

inş.

Çalışmalar iyi gidiyo artık son tekrarları yapıyorum... çok heyecanlıyım walla son 3 gün...

İçine atma tatlım

yok canım yok anlamıolar hiç ne söylesem boş adam özlemio ya zorlamı özleticem kendimi ben ona duygusuz insan

ağlamak gelio ama ağlayamıom ben canım yaaa

türk filmi izle
ben çok sulu gözüm, hemen ağlarım walla

teşekürler darısı başına senin kaçtı şafağın:81:
aminnnn
benim şafak biraz karışık, çeşitli rivayetler var ama ben 423'ü kabul ediyorum

BU GÜNLERDE BİTÇEK CANIM

Çalışmalar iyi gidiyo artık son tekrarları yapıyorum... çok heyecanlıyım walla son 3 gün...

İçine atma tatlım

heyecanlanma, çalıştın sen yaparsın merak etme:13:

canım ne yapsam işe yaramıo iyi konuşuorum yok kötü konuşuorum yok anlamadım artık bende napıcağamı

Özlemden ne yapacağını şaşırdı o zaman tatlım Anlayışlı olması lazım herşey askerinde bitiyo... Maşallah diyim 4 aydır 1 kez olsun kavga etmedik Burada yalnız olduğumu biliyo ne kadar üzgün olduğumu biliyo o yüzden beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyo sağolsun bazen farkında olmadan sinirlenip bozuyorum çocuğu ama hep alttan alıyo

benimde bir zamanlar öyleydi ama

Bir zaman sonra bende bir zamanlar öyleydi derim kız

inşallah cnm

benim şafak biraz karışık, çeşitli rivayetler var ama ben 423'ü kabul ediyorum

heyecanlanma, çalıştın sen yaparsın merak etme:13:

Tatlım askere gitmeden önce askeriyeye kağıt almaya gittiği yerlerinini belli olduğu günü hatırlamıyormusun?

Yaparım Allahın izniyle...

bence özleyen adam dile getirir c.tesi çarşıya çıkıpta bir aramamazlık yapmaz millet camdan aşkını 1 kere görmek ister bizimki onu bile yapmadı aradığındada sanki normal arkadaşı gibi konuşuo askeriyede yaptıklarını anlatıp kapatıo özlemek bumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…