- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bence özleyen adam dile getirir c.tesi çarşıya çıkıpta bir aramamazlık yapmaz millet camdan aşkını 1 kere görmek ister bizimki onu bile yapmadı aradığındada sanki normal arkadaşı gibi konuşuo askeriyede yaptıklarını anlatıp kapatıo özlemek bumu
hadi yaa:26: Tatlım farklı bişeymi var acaba normal değil bu saydıklarında hemde hiç değil..
Gerçi sivilde gitmeden nasıldı bilmiyorum ama anlattıkların bana çok ters geldi yavrum ya çok üzücü
Tatlım askere gitmeden önce askeriyeye kağıt almaya gittiği yerlerinini belli olduğu günü hatırlamıyormusun?
Yaparım Allahın izniyle...
bence özleyen adam dile getirir c.tesi çarşıya çıkıpta bir aramamazlık yapmaz millet camdan aşkını 1 kere görmek ister bizimki onu bile yapmadı aradığındada sanki normal arkadaşı gibi konuşuo askeriyede yaptıklarını anlatıp kapatıo özlemek bumu
deryaa ben türk filmi izleyince gülüom yaaa
sivilde böle deildi ne olabilirki ben çözemedeim siz çözebildinizmi:26:
hatırlamam mı hiç, tecilini ilk kaldırdığı gün sanki dün gibi...
Hele gitmeye ilk niyetlendiği zamanın üzerinden 1 yıl geçmiş...
inşallah 423 gün de geçecek
neden aramadın, camdan beni görmek istemedin fln deyince ne diyor peki?
bazı türk filimlerinde çok ağlarım ben, tabii hepsinde değil, çoğu komik oluo haklısın
hatırlamam mı hiç, tecilini ilk kaldırdığı gün sanki dün gibi...
Hele gitmeye ilk niyetlendiği zamanın üzerinden 1 yıl geçmiş...
inşallah 423 gün de geçecek
çok sıra vardı yok arkadaşın evine gittik film falan izledik dio arkadaşınında nete girdiğini kendi sölüo ama kendisi sadece face duvarıma yazı yazıp çıkadabilio ama 2 dak cam açamıo yani yada evine gittiği arkadaşını cebinden 2dk 1 msj atamıo gönlümü almak için çarşıya çıkıcağıda dahil haberim yoktu ben sorunca anlattı
sivilde böle deildi ne olabilirki ben çözemedeim siz çözebildinizmi:26:
Sedam seninki ciddi ciddi dayak istiyo hee
Ayıp valla senin burda ne halde olduğunu bilmiyomuçok kızdım isteği kadar ağlasın yap tribini sen aaaaaaaaaaa :95::95::95::95: olmaz ama böle olmaz olmaz olmaz!!
çok sıra vardı yok arkadaşın evine gittik film falan izledik dio arkadaşınında nete girdiğini kendi sölüo ama kendisi sadece face duvarıma yazı yazıp çıkadabilio ama 2 dak cam açamıo yani yada evine gittiği arkadaşını cebinden 2dk 1 msj atamıo gönlümü almak için çarşıya çıkıcağıda dahil haberim yoktu ben sorunca anlattı
eşek gibi beklicek sıraysa sıra seviosan beklesin 2dk da göreceğini bilse beklesin
hem ne işi var asker adamın arkadaşının evinde zaten bütün gün kapalısın askeriyede gez dolaş dimi yerim filmini alla alla
oldum olası uyuz olurum bu arkadaşa gitme muhabbetlerine, moralini bozmak istemiyorum sedacım ama bu çocuk bişeyler çevirio olabilir...
tatlım gitmeden 2 gün önce falan bi kağıt alıyosun ya o kağıdı aldığın andan itibaren asker sayılıyorsun yani şafak düşmeye başlıyorsun... hani dedin ya şafak net değil diye... o yüzden sordum
Geçer ya niye geçmesin bak burda şafağı 50 olan akradaşlar nasıl bu günlere geldiyseler bizde gelicez inş.
Ben 400lere gelene kadar hiç geçmeyecek sandım ama sonra geçtiğine inanmaya başladım ve şimdi 337 oldu
yok canım moralimi onun kadarı hiçkimse bozmaz benim sinir oluorumm bennnnnnnnn
haftasonu askerimle ya sonraya gidelim diyoruz ne desiniz kızlar..izleyen var mıııı
selam kızlar ben geldim
canım biliyorum tabi, o günden itibaren geriye sayınca ve izinleri düşmeyince 423 oluyor, ama şafak hesaplama programında hesaplayınca 418 fln çıkıyor, yani o yüzden karışık dedim
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
Çok haklısın arkadaşım sen sinir olmakta... Tepkini koy adam olsun üzmesin seni :26:
sinemada vakit öldürmeyin benceotur karşısına izle aşkını
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?