Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[/QUOTE]

ellerıneee saglıkkk canımmm benımmm

şafak olmuş

azalıyooooo kızlaarr azalıyooo yaaa sımdıden ruyalarımda tezkere aldımız gunu goruom nıdenseeee :44::44::44:

kızlar farkındasınızdr uzun zamandır uğramıyordum.. nasılsınız şafaklar azalıyor :) seviniyorum hem sizin adınıza hemde kendi adıma şafak 418 oldu benimde Latilokum çok teşekkür ederim liste için :)

yemin törenimz oldu bizimde ama çok kötüydü dayısı vefat etti hastaydı fln zor toparladım askerimi allah kimseye ölüm acısı yaşatmasın kızlar ama yıkılmak yok ayaktayız hala..

şafak olmuş

azalıyooooo kızlaarr azalıyooo yaaa sımdıden ruyalarımda tezkere aldımız gunu goruom nıdenseeee :44::44::44:

:)) azalıyor tabi siz gidinde sonra biz gidelim rüyan gerçek olcak bebem sürekli hayal ettiğin için rüya olarak görüyorsun :) allah hayırlısını versin hepimize..

şafakkk 148 şuu 100lerrdee bitseee şölee bii aşagıı sallansammm 99 dogruuu ama cokk galıbaa yahuuu kızlarr 2 günn öncee gıttııı ama bu gıdısııı cokk koyduu yaa odaa alısamamışşş off yaa:97::97:

rica ederim cnm...
Askerininde başı sağ olsun...

cnm bnm snnde baya azalmıs yakında plakalara gelcen sonrada ver elını tezkere sıkma sen canını buda gecıceek

allahrahmett eylesınn cokkk zorr canımmm basınızz sagolsunnn cokk zorr askerınn baya uzulmusutrrr allah yardımcınızz olsunn kuşummm şafagınn bayaa geccmısss kızzz ılkktenn bolee dıgılldııı nazarr degmesınnn ozamannn sanaa canıkommm

cnm bnm snnde baya azalmıs yakında plakalara gelcen sonrada ver elını tezkere sıkma sen canını buda gecıceek

amaa zeynosssummm niee geçmiyokii yaa sendee zatenn arkamdasınn bolee hep beraberr tepukklensekk nee güsssell olerrr dımıı canımm bolee sıkıntıı ggelıyoo bırdenn off dıyorumm gecıyoo ama candaa yakıyoo haniii

allah razı olsn canm evet çok zor :S sakin sanırm ya da bana çaktırmıyor yine..

cümlemizin yardımcısı olsun amin..

geçmiş geçmesinede bnmde ömrümden geçti :)) senin nazar değmesin asıl :) kıskandım ama çaktırmıyorumda hani

evett cnm canını yakıyor ıcıne bır huzun çokuyor hep ama bıtınce bugunlerı dusunup daha bır askla sarılcaz hasret cektımız ıcın yarınların degerını bılcez evet cnm safaklarımız yakın baya sen gtcen ve ben gtceem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…