Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh ahhh son günler daha bi bet geçioo ecmcim ve yanındayken göndermek çok acı yaaa

Doğrudur sabrınız kalmadı artık sizinde..Dağıtım izninden sonra bende toparlayamıyorum bi türlü tam alışmışken tekrar ayrılmak gerçekten çok kötü

şafak atarsa 48 veeeee veee aşkım gitttiii

üzülme juliaaa kıyamam sana baaak ne kadar da az kalmısss 48 gun sonra tamameeeen senın oluoo sen bole yaparsan bızler neapalım 188 gun gecermı beee
sen guclusun koskoca 418 gun yedın bu 48 denmı korkuoon heee

üzülme juliaaa kıyamam sana baaak ne kadar da az kalmısss 48 gun sonra tamameeeen senın oluoo sen bole yaparsan bızler neapalım 188 gun gecermı beee
Sen guclusun koskoca 418 gun yedın bu 48 denmı korkuoon heee

339 a ne demeli Ya benimde haftaya gidicek :93::93:

Son günler daha kötü gerçekten artık sıkıntıdan patlamak üzereyim şafak 27.askerim telefonla yakalandı sanırım 10 gün de ceza alacak inş yetişmez ya dua edin benim için lütfenn

sen guclusun koskoca 418 gun yedın bu 48 denmı korkuoon heee

bilmiorum cnm yaaa gitmesiiii çok zor oluo :78:

Son günler daha kötü gerçekten artık sıkıntıdan patlamak üzereyim şafak 27.askerim telefonla yakalandı sanırım 10 gün de ceza alacak inş yetişmez ya dua edin benim için lütfenn

aaaaa uzuldum cnm ıns yetısmez dıyelıım de ceza almak tan kurtulsun bıtıkten sonrada para cezasıyla kurtulsun

selam kısceler nasılsınız??askerleriniz nasılll ??

bugun şafağımız 74 batmandayız..

hayırlısıyla cabucak gecsın zaman kavusalım sevdıceklerımızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…