allah razı olsn canm evet çok zor :S sakin sanırm ya da bana çaktırmıyor yine..
cümlemizin yardımcısı olsun amin..
geçmiş geçmesinede bnmde ömrümden geçti :)) senin nazar değmesin asıl :) kıskandım ama çaktırmıyorumda hani
canımmm anlıyorumm yasamayann bılmezz derlerr yaa hanı ayyenn oylee cnaımmüzülmee ama tarlısımm destekk oll oana orda dahada takarr yarinn şimdikk canımm kıskandınmııı aannemm kızz senınn safanıdaa pekk kıskandımm dıemıcemm ama destırmekktee gelmıyoo tabıı cımmdenn sadecee kıskanmaa sendee oralaraa gelcennn sneıde kıskancakklarr bebiiimm
evett cnm canını yakıyor ıcıne bır huzun çokuyor hep ama bıtınce bugunlerı dusunup daha bır askla sarılcaz hasret cektımız ıcın yarınların degerını bılcez evet cnm safaklarımız yakın baya sen gtcen ve ben gtceem
canım sağ salim bitsinde şu askerlik valla beklerim sorun deil canım inş o günleri görürüm :))
canımmm senn nırelerdesınn gordumm sımdıı ısteyımmyaa sadecee yazıyorumm dıkkar edemedımm kusuraa bakamas şekerrr
bıterr tatlımm bıterr senn o güzell kalbiniii rahat ettır canımm bakk bugundee saatt 12 olduu gunuu yarıladıkkk dusunn hepp bolee baka şekerımmmm gecerrr gıderrrbı bakmısınnn benım yerımdee olmusun bendeekocışiminn yanındaaaa:87::86::86::86:
:))) ah ahhhh özledimböle düşünüyorm ztn yoksa geçmezdi valla sen kocişinn yannda bende kocişime adım adım yaklaşcam allahım ayırmasın bizleri hepimize sabır versin ecm seni görüyoz :)) naıslsın iyimisn nasıl gidiyor ?
:))) ah ahhhh özledimböle düşünüyorm ztn yoksa geçmezdi valla sen kocişinn yannda bende kocişime adım adım yaklaşcam allahım ayırmasın bizleri hepimize sabır versin ecm seni görüyoz :)) naıslsın iyimisn nasıl gidiyor ?
kızzlarrr aşkımınnn sweetini gıydımm iş yerındeyımm ama arada kokusuu bıı vuruyooo sormayınnn tuaff oluyorummm yaaa keskee gıymesydımmmmamaa kendımee sarılcamm en sonundaa yahuuu
iyiyim canım sen nasılsın yoktun ne zamandır
iyiyim cnım idare etmeye çalışıyorum ne bileyim uğramak istemedim kendimi biraz toparlim dedim göz yaşım dinmedi bende uzaklaşırsam belki diner decim canım :)
ahhh ahh o durum varya çok fena bende tshirtleriyle uyuyorum hep ama kokusu gitti artık
eweett hehh boleee canımmcımm bolee dewamm ettcanımmm haa geldıı haa gelcekkk merakk etmeee sennnn cnımm bolee destekk olduktann sonraa gerısıı kolayyy sennn yormaa kendınııı
vallaa doğuya giderse bilki bende öldüm demektir :) hayırlısı elbette herşeyin ama zor ya bu hafta sonu ilk çarşısı olcak inş.. bakalım çıkarsa belki biraz daha iyi olur :) seninde zor baya geçmiş ama nasıl geçmiştir kimbilir
bende onun eşyalarını giyniyorum ama geceleri rahat uyumak için gelsin dağıtıma yine giydirip alcam kendim giymk için
ooo benn yemekk yıyımmm canlarımm benn kacarr opuyorummm sizleriii şekerrrlerrrr
şafak atarsa 48 veeeee veee aşkım gitttiii
Allah kavuştursun canım son 48 gün bişey kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?