Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımmm anlıyorumm yasamayann bılmezz derlerr yaa hanı ayyenn oylee cnaımm üzülmee ama tarlısımm destekk oll oana orda dahada takarr yarinn şimdikk canımm kıskandınmııı aannemm kızz senınn safanıdaa pekk kıskandımm dıemıcemm ama destırmekktee gelmıyoo tabıı cımmdenn sadecee kıskanmaa sendee oralaraa gelcennn sneıde kıskancakklarr bebiiimm

canım sağ salim bitsinde şu askerlik valla beklerim sorun deil canım inş o günleri görürüm :))

vee sonraa the end......:123::123::123::123::123::123::123:mutluu sonnn cnaımmcımm ohhh:98::98:baskaa bişii kalmıyoo canımmm nee aşkk yasıcazz nee amaa tertıpp dıımm ben sanaa ozamann

canım sağ salim bitsinde şu askerlik valla beklerim sorun deil canım inş o günleri görürüm :))

bıterr tatlımm bıterr senn o güzell kalbiniii rahat ettır canımm bakk bugundee saatt 12 olduu gunuu yarıladıkkk dusunn hepp bolee baka şekerımmmm gecerrr gıderrr bı bakmısınnn benım yerımdee olmusun bendeekocışiminn yanındaaaa:87::86::86::86:

:))) ah ahhhh özledim böle düşünüyorm ztn yoksa geçmezdi valla sen kocişinn yannda bende kocişime adım adım yaklaşcam allahım ayırmasın bizleri hepimize sabır versin ecm seni görüyoz :)) naıslsın iyimisn nasıl gidiyor ?

kızzlarrr aşkımınnn sweetini gıydımm iş yerındeyımm ama arada kokusuu bıı vuruyooo sormayınnn tuaff oluyorummm yaaa keskee gıymesydımmmm amaa kendımee sarılcamm en sonundaa yahuuu

eweett hehh boleee canımmcımm bolee dewamm ett canımmm haa geldıı haa gelcekkk merakk etmeee sennnn cnımm bolee destekk olduktann sonraa gerısıı kolayyy sennn yormaa kendınııı

iyiyim canım sen nasılsın yoktun ne zamandır

kızzlarrr aşkımınnn sweetini gıydımm iş yerındeyımm ama arada kokusuu bıı vuruyooo sormayınnn tuaff oluyorummm yaaa keskee gıymesydımmmm amaa kendımee sarılcamm en sonundaa yahuuu

ahhh ahh o durum varya çok fena bende tshirtleriyle uyuyorum hep ama kokusu gitti artık

eweett hehh boleee canımmcımm bolee dewamm ett canımmm haa geldıı haa gelcekkk merakk etmeee sennnn cnımm bolee destekk olduktann sonraa gerısıı kolayyy sennn yormaa kendınııı

vallaa doğuya giderse bilki bende öldüm demektir :) hayırlısı elbette herşeyin ama zor ya bu hafta sonu ilk çarşısı olcak inş.. bakalım çıkarsa belki biraz daha iyi olur :) seninde zor baya geçmiş ama nasıl geçmiştir kimbilir
bende onun eşyalarını giyniyorum ama geceleri rahat uyumak için gelsin dağıtıma yine giydirip alcam kendim giymk için

Doğu falan düşünme canım olumlu düşün iyi şeyler olsun.Haftasonu çıkıcakmış çarşıya kamerada da görürsün
Bende dağıtıma geldiğinde aldım tekrar onun kokusuyla uyumak çok güzel oluyo

leen neapıonuz bakııım
buaralarda kımseler gelmez olduu yaaa:44::44::44:
nerelerdesın herkez tezkere aldıda benım mı haberıım yok
cekılın yoldan gelıyor azman safaaaaak 188

şafak atarsa 48 veeeee veee aşkım gitttiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…