Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kısceler nasılsınız??askerleriniz nasılll ??

bugun şafağımız 74 batmandayız..

hayırlısıyla cabucak gecsın zaman kavusalım sevdıceklerımızee

iyiyim canım sen nasılsın askerimde iyi siz nasılsınız şafagına nazar değmesin. AMİNNNNNN AMİNNNNN. benimde şafak 265 geçiyo geçiyo

Latilokum kıscem benım yazdıgımı gormuon sanırım msj atıcaktım kutunda doluymus..

benim şafağım bugun 74

sen bana 1 ay daa fazladan askerlık yaptırcan herhaldee

iyiyim canım sen nasılsın askerimde iyi siz nasılsınız şafagına nazar değmesin. AMİNNNNNN AMİNNNNN. benimde şafak 265 geçiyo geçiyo

sağol kuzucum iyiyim bende askeriminde bu aralar morali iyi çok şükür

Amin canım benim seninde şafağına maşallah 300lerden sonrası cok cabuk geçio ben buraya geldiğimde nişanlım daha askere gitmemişti

ooo iyi iyi bu morale ihtiyacım vardı

iyi ol canım iyi ol zaten havalar güzelleşti şimdi daha hızlı geçer zaman kısın insanın içi sıkılıodu şimdi hızlanır zaman

Ay yavrum benim için tam tersi kışın günler kısa okul filan derken geçiyor yazın sevgilileri görüyorum hava güzel herkes geziyor sevgilimi istiyorum yanımda canım sıkılıyor içim bi fena oluyor

Ay yavrum benim için tam tersi kışın günler kısa okul filan derken geçiyor yazın sevgilileri görüyorum hava güzel herkes geziyor sevgilimi istiyorum yanımda canım sıkılıyor içim bi fena oluyor

kendı adıma konusursam sabah kalktıgımda hava bulutlu karanlık olunca benımde ıcım sıkılıo o yuzden yaz gelınce daha cabuk gecer dıye dusunuyorum..ama senın dedıgınde dogru bende sımdı dısarı cıkmak ıstemıorum heryerde cıftlerı goruyorum huff benım yarım nerde dıyorum
sanırım kendımle celısıyorum

evet ya su yaz bıtsın askım glsıın

oh gelsin benim aşkımda yaz bitince gelecek

Allah'ın izniyle benım nişanlım da yazın geliooo

askıma gore kızlar bugun safak 184 ama bana gore 188 :44::44: ben safak sayarda hesapladım oda orda hesaplatmıs ama ben kndıme gore hesaplıcam sonra safak sıkıstırınca 4 gun bırden duscem

askıma gore kızlar bugun safak 184 ama bana gore 188 :44::44: ben safak sayarda hesapladım oda orda hesaplatmıs ama ben kndıme gore hesaplıcam sonra safak sıkıstırınca 4 gun bırden duscem

canım sende benım gibisin..bende nişanlımın baskısına ragmen izinlerle birlikte şafağımız 100e düşene kadar durdum sonra izinleri düştüm
insan 1 gunden bıle mutlu oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…