Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kewser askerin aradı mı bugün?

7gibi aradı canım..ben bedava yapmıştım bu numarayı ara aranmassa ben seni tekrr ararım deyip kapattı..aradım olmadı oda aramadı tekrr.ne olduğunu anlayamadım konuşamadan kaldı öyle.noldu canım hayırdır

Son düzenleme:

ya 2 gün oldu aramadı benimkiii... ilk defa böle olduu...we çok sinirliyim onaaaa...ne kadar merak ediorum onu..we biletleri ayırttım ona sormadanda alamıorum...zaten zor buldum bilet...bu gecede aramazsa artık iice delircemmm

ya 2 gün oldu aramadı benimkiii... ilk defa böle olduu...we çok sinirliyim onaaaa...ne kadar merak ediorum onu..we biletleri ayırttım ona sormadanda alamıorum...zaten zor buldum bilet...bu gecede aramazsa artık iice delircemmm

kıızım acemi daha senn askerin şimdi her iş onlara bakıooo kızma yoğundurlarr

canım sen ara..ilk zamanlar bizimde böyle oluyodu çok ii anlıyorum seni..bende bekliyorum şuanda ama aramıo..

angelgozde+, didem_evo+, gdogan, mesutugba, sonergizem, _kvsr_
Kızlaar ben çıkıyorum artık... Hepiniz öpüldünüzz, kendinize iyi bakın

ya kızlar sizi görmüşüm rüyamda şafakdaşlarım olarak..benimkini göreceme
biotele yerleşmisiz hepimiz..yatakların hepsini kapmışsınz 1tane kalmış..büşra kıss nerden aklıma geldiysen senle yatak kavgası ediyodukyüz siman aklımda kalmış sanırım..buaraya takıla takıla kafam bulandı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…