demekki tek diilmişmmmm:)bende öleyimmm canımm yaaa mesut gttgnden berii hiç bişi almak gymek süslenmek içimden gelmiooooama eskiden böle diildim..onlayken hergün ayrı takı toka..bakım o biçimm...ama şimdi hiç bişi umrumda diill..
ne göndercen beee delim şaka diom
aynen tatlım baksana halime benmki gelicek die saç boyatma takı makyaj falan araştırmaya girdim yaa.. ne bilim içimden gelmio ki başka türlü süslenmek
wallaa canımmm zaman geçtikçe alışırmıyım bilmiommm ama şuan böle giderse 1 yılda paspal kendine bakmayannn çirkinnn bakımsız bi kız olcammmm yaaaaaa
olmaz olmazz o gün glsin kısmet olursa gönderirimm gözdemm
çok ısrar ettin gönder bariii yüzsüzleştm beee
aman aman tubişim bak kendine salma valla.. benim uyus hep dio ilk gün ben seni nasıl gördüysem hep öyle görmek istiyorum die..
öle diolarda bizim pskolojlerimizide düşünüolar mı acaba?walla mesut askere gttgnden beri planlarım hep 1 sene sonraya walaa...hayırlısıyla geçsin şuu zamannnnnn:2:
Selam kızlarrr, alttan alttan bakmiyim selam veriyim dedimmGözdem de burdaymış hemm
aynen tatlım baksana halime benmki gelicek die saç boyatma takı makyaj falan araştırmaya girdim yaa.. ne bilim içimden gelmio ki başka türlü süslenmek
perişim h.g ama sen bana soru sormadın koltuğumda kğstğm ben sana :88:Selam kızlarrr, alttan alttan bakmiyim selam veriyim dedimmGözdem de burdaymış hemm
anam bende diom bu nan nerden buldun bunu beyeni doğmuş hamster yavrusu gormusmuydunuz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?