Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen tatlım baksana halime benmki gelicek die saç boyatma takı makyaj falan araştırmaya girdim yaa.. ne bilim içimden gelmio ki başka türlü süslenmek

aynen tatlım baksana halime benmki gelicek die saç boyatma takı makyaj falan araştırmaya girdim yaa.. ne bilim içimden gelmio ki başka türlü süslenmek

wallaa canımmm zaman geçtikçe alışırmıyım bilmiommm ama şuan böle giderse 1 yılda paspal kendine bakmayannn çirkinnn bakımsız bi kız olcammmm yaaaaaa

aman aman tubişim bak kendine salma valla.. benim uyus hep dio ilk gün ben seni nasıl gördüysem hep öyle görmek istiyorum die..

öle diolarda bizim pskolojlerimizide düşünüolar mı acaba?walla mesut askere gttgnden beri planlarım hep 1 sene sonraya walaa...hayırlısıyla geçsin şuu zamannnnnn:2:

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık öyleyse bu
büyüklen me niye ????
bu kibir bu gurur ne için ???
mütevazı ol , hatta bir adım bile geçme gurur kapısından ...
bardağı insan bunun için öper anlından ....

Son düzenleme:
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

83 0306
2008

92 DİDEM_EVO

98 BABYKE

102 BUSRAE

125 HEJAR12

112 FIDES

154 SUSU

188 ANGELGÖZDE

188 ECEM3004

190 GRIMSI

190 KARDELEN44

190 YENGEC123

194 DUYGU_C

194 MAVIMAVIMAVI

196 NURAN07

ayyyyyyy siyah incimmm seni varyaaaa nasıl anlıyorum 15 ay nadasa çekmişim kendmi:)

şimdi bi heycanlıyım ki sorma aldığımkıyafetleri bilem doğru düzgün giymedm ben serhat gelnce giyerim die:)

şimdi kuafr telaşı sardı yaa ne zamn gtsem napsam bide yeğenim doğcak cuma günü elim ayağım birbirne gircek ya hayırlısı:)

yeni doğmuş hamster yavrusu gormusmuydunuz hiço tırnak benim değil he:))))

Son düzenleme:
Ama amaaa Gözdeeemm ben senin sorgu koltuğunda olduunu bilee:84: bilmiodumkiiii :84: ard arda sınavlarım ve projelerim vardıı giremedim bile gerçektenn :84: hala devam ediyor muu link vir baa gözdem affettireyim sana kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…