Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben egzantrik fikirci olarak bilinirim arkadaşlar arasında
Birine doğumgünnde rakı yanında bardaklarıyla hediye ettiydim..
Geçen seneki doğumgününde kankama şovalye aldıydım..
Bu senede çağan ırmağın filminin gala biletimi virdim.. Oyy seviom böle şeleriii Seneye kısmet artık ne çıkar bilmem
:76:

bnm de doğum günüm nisanda bilesinnn heee

evet kuuzm ya hakket güzel de ben bi kaç yıldır halka küpe takmıomm hep böle taş küpere varya ondan takıorum yadırgıyorum artık diğerlerini yaa

ayyy ben kokoş olan herşeyii seviommm yaaa

kızlar eskiden bende öleydimm yaaa...çarşıya her çıktıgımda kesinlikle küpe toka takı bişi alırdım...ama artık okadar hewesli diilim yaaa...neden bilmiiom _?doydum galibaaaaa

kızlar eskiden bende öleydimm yaaa...çarşıya her çıktıgımda kesinlikle küpe toka takı bişi alırdım...ama artık okadar hewesli diilim yaaa...neden bilmiiom _?doydum galibaaaaa

ben almıorum yaa.. elimde toka kalmayınca alıorum topluca bitince yine aynı... o kadar paspalım ki benmki gittiğinden beri... saçlarım toplu makyaj sıfır kaşlar kaşa dönmüş abooo aha böleyimm

ben almıorum yaa.. elimde toka kalmayınca alıorum topluca bitince yine aynı... o kadar paspalım ki benmki gittiğinden beri... saçlarım toplu makyaj sıfır kaşlar kaşa dönmüş abooo aha böleyimm

demekki tek diilmişmmmm:)bende öleyimmm canımm yaaa mesut gttgnden berii hiç bişi almak gymek süslenmek içimden gelmiooooama eskiden böle diildim..onlayken hergün ayrı takı toka..bakım o biçimm...ama şimdi hiç bişi umrumda diill..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…