çatlak kaç paralık şey beeeBidenemm benimm valla gerek yok hiç boşuna masrafa zahmete girmee
benimki hergün arıodu canımm...bi dün bide bugün aramadı halaa...
çatlak kaç paralık şey beee
hey allam yaaa küpeler çok güzel ama demi kız pembesi laciverti ve siyahı var bendeee kırmızısını da alcam bananehehehee.. taam kargo parasıyla ben burdan alıym bidene
hey allam yaaa küpeler çok güzel ama demi kız pembesi laciverti ve siyahı var bendeee kırmızısını da alcam banane
canım sen arasan
aradım canım şimdi not aldılar ...bakalım arıcak mıııı?
Ben egzantrik fikirci olarak bilinirim arkadaşlar arasında
Birine doğumgünnde rakı yanında bardaklarıyla hediye ettiydim..
Geçen seneki doğumgününde kankama şovalye aldıydım..
Bu senede çağan ırmağın filminin gala biletimi virdim.. Oyy seviom böle şeleriiiSeneye kısmet artık ne çıkar bilmem :76:
evet kuuzm ya hakket güzel de ben bi kaç yıldır halka küpe takmıomm hep böle taş küpere varya ondan takıorum yadırgıyorum artık diğerlerini yaa
bnm de doğum günüm nisanda bilesinnn heee
ayyy ben kokoş olan herşeyii seviommm yaaa
ne dediler sana
yaaa nolur süleeeeeeeeeeehahaha taaamm aklıma yine bişi geldi ama sülememm
yaaa nolur süleeeeeeeeeee
Safagım 104 canımm:86:şafağın kaç tatlımm
bende çok iyiymm
bitti biticek inşallahhh
kızlar eskiden bende öleydimm yaaa...çarşıya her çıktıgımda kesinlikle küpe toka takı bişi alırdım...ama artık okadar hewesli diilim yaaa...neden bilmiiom _?doydum galibaaaaa
Safagım 104 canımm:86:
ben almıorum yaa.. elimde toka kalmayınca alıorum topluca bitince yine aynı... o kadar paspalım ki benmki gittiğinden beri... saçlarım toplu makyaj sıfır kaşlar kaşa dönmüş aboooaha böleyimm
ne göndercen beee delim şaka diomnisan olur burda olursak yine adresine gönderirimm bidenemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?