Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nişanlım da ağustosun başında gelicek umarım yetişir yetişmeyen de sonra ya kalsın canım mağazalar düğünden sonra kapanıyor mu sanki

şimdi örtüler danteller havlular ve yatak odası eşyaları hazırlanıyo küçük şeyler de alınıyo bi taraftan bardak tabak vs vs.ama çok zor iş vesselam hepimizin gönlündekiler olur inşallah lokumum

haftasonu kayınvalidem gecelik aldı seksüüü
onun haricinde bişey almadım bu aralar....
Bide topiğime eklediğim tchibolarım geldi okadarrr

BENDE salı günü baktım tchiboya yaw çok pahalı yaaa
deterjan kutuları çok güzel ama 26 tl yani ne biliyim
bakıyım topiğine güle güle kullan

senin şafak tam kaç cnmm... 1ay mı var bizim aramızdaa:44:
Tabi cnm illa herşey tam olucak eksik olmucak diye bi kaide yok.. evlenincede tamamlarsın çok önemli olmayan larıı
İnşallah canımm inşallahhhh....
Ayy ben şafak azaldıkçaaa böyle acayip heyecanlamıyorummmmmmmmm sendede oluyomuuuu

BENDE salı günü baktım tchiboya yaw çok pahalı yaaa
deterjan kutuları çok güzel ama 26 tl yani ne biliyim
bakıyım topiğine güle güle kullan

evet bende ufak şeler aldım zaten yani onlar bile pek ucuz sayılmaz... Kartla aldım zaten...(sanki onu başkası ödüyoo.. rahat rahat söylüyomm)
Saol cnmm.. Bak bakalımm...

evet bende ufak şeler aldım zaten yani onlar bile pek ucuz sayılmaz... Kartla aldım zaten...(sanki onu başkası ödüyoo.. rahat rahat söylüyomm)
Saol cnmm.. Bak bakalımm...

daha alınacak o kadar çok şey varki.
bütçeye uygun harcama yapmalısın sonra pahalı ve aklının kaldıklarına geçebilirsin

selam miracle'ım iyiz çok şükür, ben çalışıyorum o evde dinleniyor, aklım onda kalıyor ama yapıcak bişey yok
senden naber nasıl gidiyor?

kızlar baktım ceyızelere gırmısız bnde buay tam 2000 tl borca grdım :18: bakalım ama hala eksıgım var yatak ortusu solew havalı olanlardan halısı perdesı ve bulasık makınası off ya baharatlık var bırde mutfak ortusu bardakları fln kaldı yaa bıtmıyolarr :84:

canım hepsini güle güle kullan

çok teşekkür ederim cnmm

2000 tl de bişeymi kız bnm onun kaç katı borcum varrr

Son düzenleme:

nazar etme nolur çalış senin de olur

aktarlarda satılıyo canım limon tuzu görünümünde doğal bişey canm sandoloz sakızı
hımmm sağol tatlım, ben de bi deniyim

tam belli değilmiş geleceği zaman, gideceği yere göre değişecekmiş. Tam tarih belli olmayınca biz de salon tutamadık tabi:85:

evet cnm haklısınn ama böyle çok beğendiğim bişey olduğunda kendime hakim olamıyorummm:78:
gelin psikolojisi, ben de böleyim, alışveriş yaparken çıldırabiliyorum bazen

çok güzel baharatlıklar gördüm dün, ama hangilerini alacağıma karar veremedim
karar veremeyip de hepsini birden almaktan korkuyorum

Maş.Çyiz işi zor yaa ben askere gittiğinde harcamalarımı çeyize yönlendirdim nerdeyse herşey tamam bir yatak odası ve perde kaldı..Ama iyi para gidiyo

gelin psikolojisi, ben de böleyim, alışveriş yaparken çıldırabiliyorum bazen

kesinlikle öyleee.. bende deli gibi saldırıyorum etrafaa

of cnmm yaa dogrdur maas alıom cebıme 200 tl ya kalıyo ya kalmıoo bırde gune grdım sorma halımı

benimde öyle taksitler kredi kartı bilmemnesi derken elimde 3krş bişe kalıyor.. sonra koca ay et bakalım idare edebilirsenn
ne günü kızz altın günümü... Allah iyiliğini versiiinn
Gün yapcak günü nerden buluyonnn sen
2gün tatilim var 1günü aşkımla konnuşuyom sbhtan akşama kadar öbür günü yatıyom dinleniyomm ben...

kızlarrr
bi sitede şu saklama kabı (toplam 34 parça 14kapak+14kap) 15 tl.. ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim..ödeme seçenekleri de çok güzel ben sipariş verdim

selam kızlar..
yarılayanlar listesi yapılmıyo sanırım.. pisi almış listeyi ama gelemiyo kkye galiba..
gece 12 civarı burda olucak arkadaşlardan,bu listeyi yapmak isteyen olur mu?geleneğimiz bozulmasın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…