haklısınnn
Ayyy ne güzeeeelll
Ekimmm heeesizin bizden önce olucakk... Biz hayılısıyla Eylül ün ortasında kavuşacağımız için Ekim e yetişmez büyük ihtimalle... Nasip yinedee.... Hayırlısı hepimiz içinn
evet kendi eviniz olucaksa alıp alıp koymak daha iyi.. en azından hepsi birden çıkar aradan... sen sadece küçük ev aletlerini falan halletmeye bak cnmm
off kötü olmuşşş
Yazık yaa insan değilmi onlar neden bukadar kötü muamele yapıyolar askerlere anlamıyorumm...
sen naptın çeyiz işlerini devam mı? :81:
haftasonu kayınvalidem gecelik aldı seksüüü
onun haricinde bişey almadım bu aralar....
Bide topiğime eklediğim tchibolarım geldi okadarrr
nişanlım da ağustosun başında gelicek umarım yetişir yetişmeyen de sonra ya kalsın canım mağazalar düğünden sonra kapanıyor mu sanki
şimdi örtüler danteller havlular ve yatak odası eşyaları hazırlanıyo küçük şeyler de alınıyo bi taraftan bardak tabak vs vs.ama çok zor iş vesselam hepimizin gönlündekiler olur inşallah lokumum
BENDE salı günü baktım tchiboya yaw çok pahalı yaaa
deterjan kutuları çok güzel ama 26 tl yani ne biliyim
bakıyım topiğine güle güle kullan
bana musade hatunlar iş başı vaktiiiiiiiiii öpüyorum hepiciiiniziii
evet bende ufak şeler aldım zaten yani onlar bile pek ucuz sayılmaz... Kartla aldım zaten...(sanki onu başkası ödüyoo.. rahat rahat söylüyomm)
Saol cnmm.. Bak bakalımm...
Maşalallah maşallahhhhhçok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr:97:
Evet yaa ben asıl tek ele düşmeyi bekliyorum 4gözle devoooo
daha alınacak o kadar çok şey varki.
bütçeye uygun harcama yapmalısınsonra pahalı ve aklının kaldıklarına geçebilirsin
evet cnm haklısınnama böyle çok beğendiğim bişey olduğunda kendime hakim olamıyorummm:78:
hemşerim hoşgeldin naber ?
hürgenaralim gelmiş hoşgelmişşşşşşş nasıl gidiyor özgür hayat sevdiceğinle?
hoşbuldum müş'üm sen nasılsın?aynen bende spora başladım bir hafta oldu bol su içmeyi sakın unutma canımmm
canım hepsini güle güle kullan
kızlar baktım ceyızelere gırmısız bnde buay tam 2000 tl borca grdım :18: bakalım ama hala eksıgım var yatak ortusu solew havalı olanlardan halısı perdesı ve bulasık makınası off ya baharatlık var bırde mutfak ortusu bardakları fln kaldı yaa bıtmıyolarr :84:
hımmm sağol tatlım, ben de bi deniyim
nazar etme nolur çalış senin de olur
aktarlarda satılıyo canım limon tuzu görünümünde doğal bişey canm sandoloz sakızı
canım evet sanırm başka hastalıkları flnda vardı ağır gelmiştir.. bütün askerler ilk gittkleri zaman ıslak yataklarda yatmış :S zor yaa amin
canım bilinmiyor ama başka hastalıkda vardır kesin ama gerçekten çok kötü allah kimseyi düşürmesin oraya :s şans bnm nişanlım gitti of of bizde senin gibi inş yaparız :S 6 mayıstamı gelcek seninde canım :)
gelin psikolojisi, ben de böleyim, alışveriş yaparken çıldırabiliyorum bazenevet cnm haklısınnama böyle çok beğendiğim bişey olduğunda kendime hakim olamıyorummm:78:
kızlar baktım ceyızelere gırmısız bnde buay tam 2000 tl borca grdım :18: bakalım ama hala eksıgım var yatak ortusu solew havalı olanlardan halısı perdesı ve bulasık makınası off ya baharatlık var bırde mutfak ortusu bardakları fln kaldı yaa bıtmıyolarr :84:
çok teşekkür ederim cnmm
2000 tl de bişeymi kız bnm onun kaç katı borcum varrr
gelin psikolojisi, ben de böleyim, alışveriş yaparken çıldırabiliyorum bazen
of cnmm yaa dogrdur maas alıom cebıme 200 tl ya kalıyo ya kalmıoo bırde gune grdımsorma halımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?