kesinlikle öyleee.. bende deli gibi saldırıyorum etrafaa
benimde öyle taksitler kredi kartı bilmemnesi derken elimde 3krş bişe kalıyor.. sonra koca ay et bakalım idare edebilirsenn
ne günü kızz altın günümü... Allah iyiliğini versiiinn
Gün yapcak günü nerden buluyonnn sen
2gün tatilim var 1günü aşkımla konnuşuyom sbhtan akşama kadar öbür günü yatıyom dinleniyomm ben...
bunlar ınternette buldum resımler ceyızıme aldıklarım nasıl kızlar ama bunlar bulabıldıklerrrım
çok güzel tatlım güle güle kullan
ya annem bana taaaaa kaç sene önce bornoz takımı almıştı canım annemşeklini falan hiç hatırlamıorum klasik mavi-pembe yeniden alsammmı gerek varmı kızlar
kızlarrr
bi sitede şu saklama kabı (toplam 34 parça 14kapak+14kap) 15 tl.. ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim..ödeme seçenekleri de çok güzel ben sipariş verdim
hangi sitede tatlııımmmm?
güle güle kullan Zeynelim süperler
kızlarrr
bi sitede şu saklama kabı (toplam 34 parça 14kapak+14kap) 15 tl.. ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim..ödeme seçenekleri de çok güzel ben sipariş verdim
bunlar ınternette buldum resımler ceyızıme aldıklarım nasıl kızlar ama bunlar bulabıldıklerrrım
canım hepsine bayıldım
bence masraf etme canım yaa, kullanırsın onları, sıkılınca yenisini alırsın. Şimdi ona vereceğin parayla başka bi eksiğini tamamlarsın bence ama sen bilirsin...çok güzel tatlım güle güle kullan
ya annem bana taaaaa kaç sene önce bornoz takımı almıştı canım annemşeklini falan hiç hatırlamıorum klasik mavi-pembe yeniden alsammmı gerek varmı kızlar
haklısın tatlım yaa.. güzel bişey istersem en aşağı 250 tl vermem gerek.. onunlada başka bi ihtiyacımı hayli hayli g:örürüm 27:bence masraf etme canım yaa, kullanırsın onları, sıkılınca yenisini alırsın. Şimdi ona vereceğin parayla başka bi eksiğini tamamlarsın bence ama sen bilirsin...
bi yerde görmüştüm ama nerdee sipidim :26:benim şuanda çeyizie şeffaf ayakkabı kutusuna ihtiyacım var
çizme-ayakkabı-abiye ayakkabı için falan işte bulursanız görürseniz falan haber verin :85:
Koçtaşta var o şeffaf kutular
B]bi yerde görmüştüm ama nerdee sipidim :26:
bende bi çok sitede gördüm ama şimdi bulamıyorum.
bu hafta hiç olmadı koçtaş ve ikea gezicem bakıcam bunlara
haklısın tatlım yaa.. güzel bişey istersem en aşağı 250 tl vermem gerek.. onunlada başka bi ihtiyacımı hayli hayli g:örürüm 27:
Bu hafta sonu cevahir koçtaştan aldıydım canım var orda kesin
oralara bakıcam ama tanesi 5 TL falan daha uygun arıyorum
yakaladınyakaladın da vardı bi ara çokta güzeldiama salak gibi almadım işte
Amannn bi eksik o kalsın geçen bende çok gereksiz bişey içinğraşıyodum alcam illa diye dedi o olmasa evlenemiyosmu die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?