Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok be ne altını para gunu anneme verıom o bnm yerıme halledıo

bnce gerek yook cnm cook saol begendıne sevındıım yaa yakında bu topık ceyız topıgıı olur

kızlarrr
bi sitede şu saklama kabı (toplam 34 parça 14kapak+14kap) 15 tl.. ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim..ödeme seçenekleri de çok güzel ben sipariş verdim

hangi site, bi bakayım canım yaa? plastik mi cam mı bu kaplar?

bunlar ınternette buldum resımler ceyızıme aldıklarım nasıl kızlar ama bunlar bulabıldıklerrrım

canım hepsine bayıldım
kırmızı nevresimlere hele bittim
çatal bıçakların bernardodan mı?

bence masraf etme canım yaa, kullanırsın onları, sıkılınca yenisini alırsın. Şimdi ona vereceğin parayla başka bi eksiğini tamamlarsın bence ama sen bilirsin...

benim şuanda çeyizie şeffaf ayakkabı kutusuna ihtiyacım var
çizme-ayakkabı-abiye ayakkabı için falan işte bulursanız görürseniz falan haber verin :85:

bence masraf etme canım yaa, kullanırsın onları, sıkılınca yenisini alırsın. Şimdi ona vereceğin parayla başka bi eksiğini tamamlarsın bence ama sen bilirsin...
haklısın tatlım yaa.. güzel bişey istersem en aşağı 250 tl vermem gerek.. onunlada başka bi ihtiyacımı hayli hayli g:örürüm 27:
benim şuanda çeyizie şeffaf ayakkabı kutusuna ihtiyacım var
çizme-ayakkabı-abiye ayakkabı için falan işte bulursanız görürseniz falan haber verin :85:
bi yerde görmüştüm ama nerdee sipidim :26:

oralara bakıcam ama tanesi 5 TL falan daha uygun arıyorum
yakaladınyakaladın da vardı bi ara çokta güzeldi ama salak gibi almadım işte

Amannn bi eksik o kalsın geçen bende çok gereksiz bişey içinğraşıyodum alcam illa diye dedi o olmasa evlenemiyosmu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…