saol bıdanem alıntı yapıp ustunde oynama yaptım evet bn gıdebılıorum 2 saat oldugu ıcın ama yınede zor oluor ama ya hıc gıdemeseydım kafayı yerdım ben yaa ona okadaralısmısım kı mıracle herseyde yanımda o vardı o korurdu o sahıp cıkardı hep yanımdaydı gece gunduz her an anlıomusun o yuzden sımdı onu 1 ay gormıyım aklım gıdıcek zanedıyorum ozlem bnı yanıp kul edıyor bazen allaha dua edıyorum allahım ona bır sfer sarılıp kokusunu ıcımı cekıyım yıne gtsın dıe ama yok olmuo ıste
kızlar benım mesai saati bitti kendınıze cok cok iyi bakın yaın gorusuruzzzz optuuum kocaman
aksam askerlerımızle booooooooooooooool boooooooooooooooool konusmak nasip olur inşalaaaaaaaaaaaahh :79::79::79::79::79::79:
iyi demek adet olmuş betülcüm aslında değilim tır geçmiş gb üstümden cenaze için hep kuzenimin yanında idim hala sözleri çınlıyo kulaklarımda gelin gb olmuş pamuk gb olmuş anam diye bugn başım ağrıyo biraz işte canım
inşallah arar askerimde çok ihtiyacım var ona
şükür var canım bende 2. gidişim olucak bakalım ben antalyadayım askerim ankarada canım.çok yalnız kaldık ve lokumum yetmez mi bu kadar
GÜNAAAH GÜNAAAH ICMEK YOOK
durun ben size güzel bi cappucino ikram edeyiiimmm onu içelimm
Eki Görüntüle 170512
Bak ne güzel gidiceksinn... gidemeyenleri düşün bidee ...şekil-a) DURU....
Valla öyle tertip...
Ya koskoca bi yaz ve koskoca bi kış geçirdik onlarsızz... Ve yine bir yaz daha var geçmesi gerekennn....
Ahh ahhhhhh
Bitanesinn tertippp
Kıslar iyi akşamlar hepinizeeeeeeeeeeeeee:80:
Melekcim devremmm yedik kız askerliği
herkezeee hayırrlıı akşamlar bayanlarrr nasılsınızzzz bakalımmmm
organikimmmmm nediyisinnnn
yüzüme bişeyler sürmek istiyorum onlara bakıyorummm şekerimmmcannımmm senn nasıınnn bakımmm heee kaçakk senııı
yüzüme bişeyler sürmek istiyorum onlara bakıyorummm şekerimmmsen napıyısı iş böcüğü:82::82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?