bende aldım bende aldıııımbakalım nasıllar:26:
güle güle kullan canım kaplarını.yarasın yarasın ben carsıya cıkıcanı gun yolıcam cnmm yarın yolıcam cumartesı elınde olcak carsıda bır askerı gıyım magazası var oraya yolıyom ordan alıyııı
bana da yazın bakem özeldenismi olmadan nasıl geliceezözelden yazıverin de bakalım hem birbirimizi görrüz süper fikir :82:
güle güle kullanın canikomgüle güle kullanalım
güle güle kullan canım kaplarını.
ooo süper yaa, sen yolu yordamı öğrenmişsin, o zaman yarasın kocişlerimize
bana da yazın bakem özelden
güle güle kullanın canikom
Ben GeLdimmmmmmmmmmmmmmmm:78:
güle güle kullan tatlımmayy ınsalah cnm ıns guzeldırler ben kapıda odemelı aldım guvenemedım dıger turlu :26:
Ben GeLdimmmmmmmmmmmmmmmm:78:
tesekkur ederım cnmmm evet bakalım olcakmııbuarada ılk defa dolma sarcaam hayatımda ıns. zehırlenmez
güle güle kullan tatlımm
hoşgeldin durum
oooooooooooooo duru hanımlar da buradalar mıışşşşş....
hoşgeldin durum
dimi aksam danben ıyıyı snra motoru bozulanolursa kesın yolıyııım onunkıdebozulsun sonra btnhıncıı alıyım bırdeyolıycaklarıma sole bol bol şap atıyım orda kızlarla oynasamasııınayyy yazık çocuğa yaaw, üzüldüm bak şimdi
bari önce evdekilerin üzerinde bi deneme yap da, motoru bozan olursa gönderme
Sen bakma benim burda göründüğümü. yazılanları okuyorum sadece çalışıyorum bi yandan o yüzden pek yazamıyom :86:ivittttttttttt:76:
hoşbuldum incimmmmm
yengec123 Madambonus DeryaW+ cagla22 zeynelim+ eminapolat+
Bu kadar hatun niye konuşmuyosunuzz
Sen bakma benim burda göründüğümü. yazılanları okuyorum sadece çalışıyorum bi yandan o yüzden pek yazamıyom :86:
lokummmmm
ivittttttttttt:76:
yengec123 Madambonus DeryaW+ cagla22 zeynelim+ eminapolat+
Bu kadar hatun niye konuşmuyosunuzz
orada bol bol şaplıyorlar onları zaten. Ordakilerler oynaşamasın derken sana da hayrı kalmıcak çocuğun yaw, fazla şaplamadimi aksam danben ıyıyı snra motoru bozulanolursa kesın yolıyııım onunkıdebozulsun sonra btnhıncıı alıyım bırdeyolıycaklarıma sole bol bol şap atıyım orda kızlarla oynasamasııın
Juliiiiiiiiiiiiii
adaşım ne yaptın yahu sen yazık çocuğa valla bencede ön deneme yap zehirlenen olmazsa gönder askerine bide oralarda motoru bozmasın
yaa çok duygusal bir gün bugün, tüm sevdiğim arkadaşlarım işten ayrılıyor, onlarla vedalaşıyordum fln...
Orada bol bol şaplıyorlar onları zaten. Ordakilerler oynaşamasın derken sana da hayrı kalmıcak çocuğun yaw, fazla şaplama
yaa çok duygusal bir gün bugün, tüm sevdiğim arkadaşlarım işten ayrılıyor, onlarla vedalaşıyordum fln...
hastayımmmmm kızım çok fena grip oldum :84:
kalamasın zatı ben halımden gayeeet memnunum boleeeee onların orda sap yok yaaaUyuz oluom carsada bnm kocaya ıslemıooo
varmış ama işlemeyince işlemiyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?