Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende aldım bende aldıııım bakalım nasıllar:26:

yarasın yarasın ben carsıya cıkıcanı gun yolıcam cnmm yarın yolıcam cumartesı elınde olcak carsıda bır askerı gıyım magazası var oraya yolıyom ordan alıyııı
güle güle kullan canım kaplarını.
ooo süper yaa, sen yolu yordamı öğrenmişsin, o zaman yarasın kocişlerimize

ismi olmadan nasıl geliceez özelden yazıverin de bakalım hem birbirimizi görrüz süper fikir :82:
bana da yazın bakem özelden
güle güle kullanalım
güle güle kullanın canikom

güle güle kullan canım kaplarını.
ooo süper yaa, sen yolu yordamı öğrenmişsin, o zaman yarasın kocişlerimize

bana da yazın bakem özelden

güle güle kullanın canikom

tesekkur ederım cnmmm evet bakalım olcakmıı buarada ılk defa dolma sarcaam hayatımda ıns. zehırlenmez

tesekkur ederım cnmmm evet bakalım olcakmıı buarada ılk defa dolma sarcaam hayatımda ıns. zehırlenmez

ayyy yazık çocuğa yaaw, üzüldüm bak şimdi
bari önce evdekilerin üzerinde bi deneme yap da, motoru bozan olursa gönderme

ayyy yazık çocuğa yaaw, üzüldüm bak şimdi
bari önce evdekilerin üzerinde bi deneme yap da, motoru bozan olursa gönderme
dimi aksam danben ıyıyı snra motoru bozulanolursa kesın yolıyııım onunkıdebozulsun sonra btnhıncıı alıyım bırdeyolıycaklarıma sole bol bol şap atıyım orda kızlarla oynasamasııın

adaşım ne yaptın yahu sen yazık çocuğa valla bencede ön deneme yap zehirlenen olmazsa gönder askerine bide oralarda motoru bozmasın

ivittttttttttt:76:

yengec123 Madambonus DeryaW+ cagla22 zeynelim+ eminapolat+
Bu kadar hatun niye konuşmuyosunuzz

yaa çok duygusal bir gün bugün, tüm sevdiğim arkadaşlarım işten ayrılıyor, onlarla vedalaşıyordum fln...

dimi aksam danben ıyıyı snra motoru bozulanolursa kesın yolıyııım onunkıdebozulsun sonra btnhıncıı alıyım bırdeyolıycaklarıma sole bol bol şap atıyım orda kızlarla oynasamasııın
orada bol bol şaplıyorlar onları zaten. Ordakilerler oynaşamasın derken sana da hayrı kalmıcak çocuğun yaw, fazla şaplama

kalamasın zatı ben halımden gayeeet memnunum boleeeee onların orda sap yok yaaa Uyuz oluom carsada bnm kocaya ıslemıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…