Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben geldiiiiiim yineee

canım bir daha izin kullanmazsak bizim şafak 128

ben şafağın azaldığına inanmıyorum lokumum ya

selam miracle'ım iyiz çok şükür, ben çalışıyorum o evde dinleniyor, aklım onda kalıyor ama yapıcak bişey yok
senden naber nasıl gidiyor?

flowerimmm bende iyiyim canım sık sık gel buraya bakiiim

selam güzel hatunlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

içelim ozaman

ben geldiiiiiim yineee

canım bir daha izin kullanmazsak bizim şafak 128

ben şafağın azaldığına inanmıyorum lokumum ya
[/B]

hoşgeldin cnmmm...
ee kullanılcakmısınız izin bidaha?
Baya var aramızda aslındaaa:26:
senin şafak benden ne kadar önde sen inanmıyosan ben atayım kendimi be anam

içelim ozaman

hoşgeldin cnmmm...
ee kullanılcakmısınız izin bidaha?
Baya var aramızda aslındaaa:26:
senin şafak benden ne kadar önde sen inanmıyosan ben atayım kendimi be anam

hoşbuldum canımmmm

yok düşünmüyoruz bi daha kullanmayı ben gidicem Allah izin verirse aşkımın yanına

bizim silüs 24 mayıs canım sizin kaç?

ya cidden gün azaldıkça sanki hiç gelmeyecekmiş hep orada kalacakmış gibi geliyo bana

öyle bi şansın varsa git tabi cnm ne güzel...
senin askerin nerde sen nerdesin yakınmı mesafenizz..
bizimde yakın ama ben gidemiyorumm
Ay Allah korusun ya sen nie böyle karamsar düşünüyosun bakimmm yapma bak azıcık kaldı...
şafaklarımızın 400lerde olduğu zamanları düşün bideee

Cantanem gitti. Vatan borcunu ödemeye gitti. Böyle bir amaçla gitmiş de olsa, giderken yaktı beni ciğerimi.

Kim bilir oralarda ne yapıyor, ne sıkıntılar çekiyor. Hep aklımda… Biliyorum ki o da benim ne yaptığımı merak ediyor. o da beni düşünüyor. Bu çok farklı bir duygu.

Anlatılmıyor. Hasret, özlem, sıla. Ne derseniz deyin. Sonu hep acı. Bazı zaman tatlı bir acı, çoğu zaman ise gözyaşları.

O kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Ama onu ne pahasına olursa olsun bekleyeceğim. Geldiğinde ona sıkı sıkı sarılıp ‘’gitme bir daha..’’ diyeceğim. Gözlerine bakıp ‘’uyuz^um benim…’’ deyip, güleceğim. O göz kapaklarıma kondurduğu buseden bir daha, bir daha isteyeceğim.

Her neyse bunları yaşamayan hiç kimse anlayamaz. Ben de önceden anlamazdım. Ama şimdi çok farklı. Belki bu zaman süreci bizim için bir sınav. Biliyorum ki bunları da aşacağız uyuzummm...her ne sorunumuz olursa olsun söz verdik biz. Biz birbirimizin olacağız cantanem.

ACİZ GÖNLÜMÜN TEK SAHİBİ

ZEYNELİM, SEVDAM, HER ŞEYİM

ŞUAN EDİRNEDE VATANİ GÖREVİNİ YAPIYOR.

ŞİMDİLİK KAVUŞMAMIZA U 187 GUNDE OLSA

BİLİYORUM Kİ GEÇECEK, HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ…

ASKERİM UNUTMA ÖLENE KADAR KALBİMDESİN…

SENİ ASLA AŞKSIZ BIRAKMAM..! MERVE <3 ZEYNEL

şükür var canım bende 2. gidişim olucak bakalım ben antalyadayım askerim ankarada canım.çok yalnız kaldık ve lokumum yetmez mi bu kadar

şükür var canım bende 2. Gidişim olucak bakalım ben antalyadayım askerim ankarada canım.çok yalnız kaldık ve lokumum yetmez mi bu kadar

ben 4 kere gtıııım yıne gtceem ama bıraz ozlesın daha gecen hafta yanına gtım dımı ama

askerimden 3 gündür doğru dürüst haber alamadm halamı kaybettğimiz akşam msj atmıştım ama teli yanında değlmiş sabah aradı intikale gidiyruz tanklar flan hazr dedi uyku sersemi tam anlayamadım dağa gidiyruz dedi seni seviyorum dedi kapadı yaa sonrada geldim diye haber yok merak içindeyim canlarım

gelınce ara senı cnm buara egıtım zmanı onemlı bısı olsa ulasırdı sana uzulme aksam arar belkı

ben 4 kere gtıııım yıne gtceem ama bıraz ozlesın daha gecen hafta yanına gtım dımı ama

tertibim nasıl güzel anlatmışsın duygularını

ne güzel 4 kere gitmişsin canım imkanın varsa git bol bol bizim aramız 8 saat o yüzden çok mümkün olmuyo ama bu sefer çok ösledik dayanamadık daha fazla

tertibim sıkma canını bu arad denetimler eğitimler çok fazla bizim de oluyo öyle inş arar en kısa zamanda bu arada nasılsın bakalımm?

saol bıdanem alıntı yapıp ustunde oynama yaptım evet bn gıdebılıorum 2 saat oldugu ıcın ama yınede zor oluor ama ya hıc gıdemeseydım kafayı yerdım ben yaa ona okadaralısmısım kı mıracle herseyde yanımda o vardı o korurdu o sahıp cıkardı hep yanımdaydı gece gunduz her an anlıomusun o yuzden sımdı onu 1 ay gormıyım aklım gıdıcek zanedıyorum ozlem bnı yanıp kul edıyor bazen allaha dua edıyorum allahım ona bır sfer sarılıp kokusunu ıcımı cekıyım yıne gtsın dıe ama yok olmuo ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…