Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gidersinnn canmm yaa takma kafana çok ders çalştm çok bunaldm azcık akrakaşlarımnn yanna gitmem lazm dersn ailene.. olmadı başka planlar yaparz tertiippp
komutan mı cvp yazdı sana anlamadm :26:

şuan daha öle bişey bahsetmiyorum tertip son bi haftada kalan feln sölicem annemlere artık:26::26:
he yaaaa mesajlaşıyoduk yakaldııı tabi benim haberim yokk cevap geldi ben bu askeri severim iyi çocuk ama telfon bende akşama geri vericem diye aradım açamadı meşgule attı inanmadım. sonra ardım kapalı sonra karakolu aradım aşkımla konuştum telfon gtti aşkım dedi bende hee biliyom komutan mesj attı dedim

Selam kızlarrrr
Bugün aşkımı şakaladım.. Numarayı yedi.. Oyunculuk ajansından aradılar görüşmeye çağırıolar beni dedim Benim niye başvurduğundah haberim yok dedi kızdı..Neyse şaka olduğunu söyledim ben buna.. Sonra msn den bağırdı bana çıktı.( sözle ).. Eyvahh dedim benimki baya kızdıı herhalde..Aradım gülüo Oda beni şakaladı yani..

Son düzenleme:
valla sınav diyince küt kü atıyo kalbim idare eder canımm ya 2 tane denemem vardı biri normaldi biri bayaaa bi zorduu yani 2.si gerçek olsaydı ayvayı yemiştim
Sen kendini zora alıştır canım sonra üzülme :)
slm kızlar..

Ş A F A K = 35

İzmir'e selam yola devam...
Hoşgeldinn
kızım yaa siz 35 30 25 sayıyosunuz biz 235 230 225 ayyy Nolur Allahım 200 kes at bizde kestirmeden 1 ay saymaya başlayalımm çok özledim artık öffff:84::84::84::85:
öfff oda bişeymi biz daha 300leri sayıyoruz

hahahahahahaa komutana bak yaaaa
iyikide bişi olmamş canm yaa
son bi hafta kala deil de 2 hafta kala çıtlat ailene, arıza filan çıkararılarsa iin almak için ikna etmek içn zamanın olur cano..

süper olmuş canım yaaa

hoşbuldum kızlar..

sevdecim biz de 200 lerden 300 lerden geçtik..az daha sabret,inan geçiyor..

kızlarrr akşam oldu mesai bitti, aşkıma sarılmama saatler kaldı
bana müsaade canlarım, eve gidip süsleniyim azcıkın
hayde herkese iyi akşamlar, iyi haftasonlarııı

ne yapıcaksın kız tatile filan mı gidiceksiniz planlarınız mı var

hahahahahahaa komutana bak yaaaa
iyikide bişi olmamş canm yaa
son bi hafta kala deil de 2 hafta kala çıtlat ailene, arıza filan çıkararılarsa iin almak için ikna etmek içn zamanın olur cano..

valla dellendirmesinler beni yakarımmmm 1 sene oldu be çatladım yaw
inş. veriri telfonu geri ya ztn ne kaldı sunun surasınında yoksa günde 10 kere ararım valla karkolu

havalar düzeldi yaa ........ler başladı yine
Askere hain pusu: 5 yaralı
Osmaniye'de askeri araca düzenlenen pusuda 1'i ağır 5 asker yaralandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…