kızlarrr akşam oldu mesai bitti, aşkıma sarılmama saatler kaldı
bana müsaade canlarım, eve gidip süsleniyim azcıkın
hayde herkese iyi akşamlar, iyi haftasonlarııı
valla dellendirmesinler beni yakarımmmm1 sene oldu be çatladım yaw
inş. veriri telfonu geri ya ztn ne kaldı sunun surasınında yoksa günde 10 kere ararım valla karkolu
karakolun sapığı ayfer
Verirler canm ya bişi kalmadı en üst devreyiz artıııkkkkkkkkk
kıss telefonu almadan önce ztn seimi duynca hemen kayhan gel seninki diyolardııı alıştıydılar valla sürekli arıyodum o zmankarakolun sapığı ayfer
verirler canm ya bişi kalmadı en üst devreyiz artıııkkkkkkkkk
tamam:26::26::26:Bak şafak sölemeyin artık ama yaa bana yazık yaa çok kıskanıorum ben ağlarım heee
anemmmmm anemmmmmm mentolümmm gelmişşşşşşşşayferim çokkk özledim kızz seni komutanda baba adammış amma askern sevdrmiş kendini verir telefonu sen meraklanma canım bnmde moral sıfırdı ulaşamyrdum kaç gündür askerme bugün aradı çok şükür
siyah incim bu arada modellik oyunculuk yapacak kadar güzelsin maşallahaskern seni seçtiği için çok kısmetli ama oda ii şakalamış seni
sedacım bu lafın çok hoşuma gtti çenemle döverim süpersin yapp yap kıymet bilsin bidahki izninde inşallah görürsünde özlemin diner biraz
canım tatil değil yabizz malummm 12 saatlik aralı şehirlerdyiz ikimizde aşkım gelin yanına uçucm hemen inş.
ayferim çokkk özledim kızz seni komutanda baba adammış amma askern sevdrmiş kendini verir telefonu sen meraklanma canım bnmde moral sıfırdı ulaşamyrdum kaç gündür askerme bugün aradı çok şükür
siyah incim bu arada modellik oyunculuk yapacak kadar güzelsin maşallahAskern seni seçtiği için çok kısmetli ama oda ii şakalamış seni
sedacım bu lafın çok hoşuma gtti çenemle döverim süpersin yapp yap kıymet bilsin bidahki izninde inşallah görürsünde özlemin diner biraz
anladım siz normaldede ayrı şehirlerdesiniz iyi ayarla valla uç hemen uç
evet canımyaa şimdideye kdar gidecekiğimden emindim ama şimdi yaklaştı ya iyi panik oldummmm yaaa:18::18::18::18::18::18:
görüşürkkkk tertippppp:80::80::80::80:fıstıklar çıkmam lazıımmm,arkadaşım gelicek bize..
optm hepinizi byby
inş. canım yagidersin gidersin merak etme canım
fıstıklar çıkmam lazıımmm,arkadaşım gelicek bize..
Optm hepinizi byby
bizde dün tlefonda msjlaşmaya başladık ama gündüzleri çok yoğun geceleri sadece mesajlaşabiliyoruz. Mesajlaşmayı unutmuşum mesaj geliyor telefona bakmak aklıma gelmiyor yaaa :d
bizde başladık gece msjlarına fırsat olursa atıo
sedacım ya kavuşursunuz senin askern geldğinde biz bir senemizi doldurcaz canım o dağıtım izni öle kıymetli oluyoki ikimiznde gözünden uyku akıyordu ama uykuyla zman gecirmek istemedik gelsnde sımsıkı sar askerini
ayferim hiç bi aksilik çıkmaz uçarsııınnn yanınaaaakalbinin atışlarını duyuyorum burdan
sedacım ya kavuşursunuz senin askern geldğinde biz bir senemizi doldurcaz canım o dağıtım izni öle kıymetli oluyoki ikimiznde gözünden uyku akıyordu ama uykuyla zman gecirmek istemedik gelsnde sımsıkı sar askerini
ayferim hiç bi aksilik çıkmaz uçarsııınnn yanınaaaaKalbinin atışlarını duyuyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?