Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr akşam oldu mesai bitti, aşkıma sarılmama saatler kaldı
bana müsaade canlarım, eve gidip süsleniyim azcıkın
hayde herkese iyi akşamlar, iyi haftasonlarııı

aaa bugün askerin geliodu senin gözün aydın canım iyi akşamlar

Bak şafak sölemeyin artık ama yaa bana yazık yaa çok kıskanıorum ben ağlarım heee

ayferim çokkk özledim kızz seni komutanda baba adammış amma askern sevdrmiş kendini verir telefonu sen meraklanma canım bnmde moral sıfırdı ulaşamyrdum kaç gündür askerme bugün aradı çok şükür
siyah incim bu arada modellik oyunculuk yapacak kadar güzelsin maşallah askern seni seçtiği için çok kısmetli ama oda ii şakalamış seni
sedacım bu lafın çok hoşuma gtti çenemle döverim süpersin yapp yap kıymet bilsin bidahki izninde inşallah görürsünde özlemin diner biraz

karakolun sapığı ayfer
verirler canm ya bişi kalmadı en üst devreyiz artıııkkkkkkkkk
kıss telefonu almadan önce ztn seimi duynca hemen kayhan gel seninki diyolardııı alıştıydılar valla sürekli arıyodum o zman şimdi yine alışırlar valla
Bak şafak sölemeyin artık ama yaa bana yazık yaa çok kıskanıorum ben ağlarım heee
tamam:26::26::26:

anemmmmm anemmmmmm mentolümmm gelmişşşşşşşş bende seni özledimmm mentolüm yaaaaa

mayısa kadar görmem zor canım benim 75 gün hasretten sonra mayısta kavuşacz inş.

Bizde dün tlefonda msjlaşmaya başladık ama gündüzleri çok yoğun geceleri sadece mesajlaşabiliyoruz. mesajlaşmayı unutmuşum mesaj geliyor telefona bakmak aklıma gelmiyor yaaa :d

sedacım ya kavuşursunuz senin askern geldğinde biz bir senemizi doldurcaz canım o dağıtım izni öle kıymetli oluyoki ikimiznde gözünden uyku akıyordu ama uykuyla zman gecirmek istemedik gelsnde sımsıkı sar askerini
ayferim hiç bi aksilik çıkmaz uçarsııınnn yanınaaaa kalbinin atışlarını duyuyorum burdan

bizde dün tlefonda msjlaşmaya başladık ama gündüzleri çok yoğun geceleri sadece mesajlaşabiliyoruz. Mesajlaşmayı unutmuşum mesaj geliyor telefona bakmak aklıma gelmiyor yaaa :d

bizde başladık gece msjlarına fırsat olursa atıo

inş. mentolüm ya ztn gidemezsem varrrya direk bunalımmm yaniii:18::18::18: sen nasılsın mentolim moralin nasılsınnn:78:

gelsinde uykusuz kalmaya razıyım ben canım yaa sabırsızlıkla bekliom bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…