Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bu askerlik sürecinde erkeğinin değiştiğini düşünenler varmı olumlu yada olumsuz yönde hani derlerya askerlik büyütür daha olgunlaştırır diye bu tarz seyler yaşayan varmı aranızda

kızlar bu askerlik sürecinde erkeğinin değiştiğini düşünenler varmı olumlu yada olumsuz yönde hani derlerya askerlik büyütür daha olgunlaştırır diye bu tarz seyler yaşayan varmı aranızda

bizde var gibi önceden ailemden vazgeçmem diodu şimdi onlar biyana sen biyana aşkım seni dah çok özlüorum dio

sedacım hani sen şafak yazmayın diyosunya bence kalan günler yerine geçen günlern şafağını yazarsan daha mutlu olursun ben dağıtıma gelesiye kadar şafak flan tutmadım sadece onsuz gecen günlerimi yazıyrdum ve 1 günün önemini ozman anladım sonra bi bakmışsın 200 lerdesn ve sonrası daha çabuk geçiyorrrrr

bende öle yapayım ozman canım şafak yazmıorum ben kolay kolay hergün düşüorum ama yazmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…