- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
siz erken başlamışsınız ne güzel dikkat edin de yakalanmasın
gelsinde uykusuz kalmaya razıyım ben canım yaa sabırsızlıkla bekliom bakalım
tel bizim deil zaten canım arkadaşının o verio arada gece geç saatte bikaçtane atıo ama olsun oda yetio
ahhh ahhh bende en son askımı dağıtımda görmüştüm birgüncükKilitle kıs aşkını eve verme kimseciklere
hmm iyi yapıyomuş aramalarda saklıycak yer bulamaz elinde kalır telefonla
off benim aşkımda haziranın 28inde izne geliyor iple çekiyorum yazı bi gelsede .....
bizimkiler uyanık anam teşkilat gibiler valla saklar onlar çok fenalar benim aşkım fazla uyanık
ayy ne güzel canım gelsinde sende kavuş aşkınaBizde kısmetse mayıs 6 yada 10 gibi kavuşcaz sonra tekrar ayrılcaz
kıslarrrr bende çıkıyorummmm arada dersde bakma lazımm
öpüyorum sizleriiii
kıslarrrr bende çıkıyorummmm arada dersde bakma lazımm
öpüyorum sizleriiii
ne güzel yaa bizde ayrılcaz sonra aralıkta kavuşucaz tekrarr bebegim yaa özledim valla
biz ayrılcazda ne zaman kavuşcaz allah bilir izne gelmezse nisanda anca kavuşuruz
izne gelip gelmemeyi düşünüyomusunuz nasıl dayanıcaksınız o kdar senn de geçicek merak etme sende teselli vericeksin şafagı yeni olanlara
kızlar bu askerlik sürecinde erkeğinin değiştiğini düşünenler varmı olumlu yada olumsuz yönde hani derlerya askerlik büyütür daha olgunlaştırır diye bu tarz seyler yaşayan varmı aranızda
daha çok var teselli vermeme canım ben en yenilerdenim
sedacım hani sen şafak yazmayın diyosunya bence kalan günler yerine geçen günlern şafağını yazarsan daha mutlu olursun ben dağıtıma gelesiye kadar şafak flan tutmadım sadece onsuz gecen günlerimi yazıyrdum ve 1 günün önemini ozman anladım sonra bi bakmışsın 200 lerdesn ve sonrası daha çabuk geçiyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?