Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alışverişşşş
ne alıyosuuz yine :)
kızım ne diyosun ya saçmalama ne ayrılığı ne diyosun ya

nasılsın devremmmm

İyiyim devrem bir miktar pazartesi sendromu içerisinde olsam da herşey güzel

Sen nasılsın bakalım askerin nasıl?

ya hiç sorma canım ya
hayatımda gidoiğim en aptal sınavdı o kadar çalışmama rağmen
çok kötü geçti tırsıyorum :18:
sen naptın

Aynen canım yaneydi o ticaret hukuku öyle apışıp kaldım resmen moralim bozuldu inanılmaz bi şekilde... Atatürk ilkeri ve ink tarihide ii geçmedi diğerleri yine fena değildi... off napcaz bilmiom

kızlar aöf sonucları nezaman acıklancak acaba yaa :44: merak ediom c.tesı cok kolaydı pazar gunu olan zordu bakalım neolcak ama gecerım herelde :26:

Aynen canım yaneydi o ticaret hukuku öyle apışıp kaldım resmen moralim bozuldu inanılmaz bi şekilde... Atatürk ilkeri ve ink tarihide ii geçmedi diğerleri yine fena değildi... off napcaz bilmiom
benim istatistik, muhasebe ve ticaret hukuku iyiydi gerisiyle resmen loto oynadım

Son düzenleme:

sanırım düğün stresinden canım çok iyi anlıyorum.
ama olumsuz hiç bişeyi düşünme

kızım ne diyosun ya saçmalama ne ayrılığı ne diyosun ya

millet yüzünden girdik birbirimize.. zaten ufak tefek şeyler birikmişti hep,en son dün patladı,dayanamadı artık ilişkimizi tekrar gözden geçirip bana haber verecekmiş,telefonuda kapattı.. beni yalnız bırakma gitme dedim artık ömür boyu yalnızsın dedi ben şuanda şoktayım,olmaz gidemez,ne yapıcam bilemiyorum dayanamıyorum çok bekledim ben onu,şimdi bunu yapamaz bana

iyidir iyidir canım yaa, boşver öyle böyle geçti işte, gözün aydın geçmiş olsun

Saol canım geçti geçmesine de sonuçlar açıklanınca görücez nasıl geçtiğini

günaydıın cnmm varmı bek belırtısı sole soole bakem cok merak edıoom

senin nasıl geçti sınawın fıstıkk??

hadi ya çok üzüldüm :S bitirmeyin bi anlık kararlarla ilişkinizi

güçlü ol canım nişanlının yaptı çok kötü bişey ona lafım yok.
ama buna bizim yorum yapmamız yalnış olabilir kısa sürede oturup beraberce konuşun.
bitmez !! ama bitecekse de en azından birbirinizi anlayın :

o ne demek ya kolay mı bu kadar hem de askerdeyken
ya yok bence sinirlenmişttir filan yok yok arar merak etme arar bence yani aramalı ya şok oldum
bence üzerine de gitme arar o seni biraz kafa dinlesin zaten şafak sıkıştrıyordur gitme üzerine

Bi anlık öfkedir canım yaa.. Öfkesi geçince düzelcektir her sey inş

yok tatlım,18 aydır birlikteyiz,14 aydır askerde.. il defa ağzından böyle kelimeler çıktı,çok ciddi bitiriyor resmen artık bana katllanamıyormuş ya ben onsuz naparım

o sana katlanamıyorsa sen neden ben onsuz naparım diyorsunki.
önünde kendini küçük düşürme canım hepimiz seviyoruz ama eşlerin arasında birbirini kaybetme korkusu olmalı sende var ama ....

nevresim aldım tatlım ama resmini ekleyemiyorum, sinirliyim

kızlar aöf sonucları nezaman acıklancak acaba yaa :44: merak ediom c.tesı cok kolaydı pazar gunu olan zordu bakalım neolcak ama gecerım herelde :26:

benim aşkım da sanki çok çalışmış gibi bütün sınavlarına süper geçti müthiş geçti diodu, pazar gününküne eh işte, bu sefer çalışmadığım yerden çıktı dedi
kitaba dokunmadı bile

ayy canımm, başkaları yüzünden kavga etmeniz kötü olmuş. üzüldüm
mevzu ne bilmiyorum ama sinirle öyle demiştir sana...

3 haftadan önce açıklamazlar sonuçları

benim istatistik, muhasebe ve ticaret hukuku iyiydi gerisiyle resmen loto oynadım

İstatistik, İktisat Teorisi, Muhasebe Uyg, Kamu maliyesi süperdi... Yönetim ve Org idare ederdi... Tİc hukuku ve Aiit vasatt! bugünden başlıycam çalışmaya

büte kalmak istemiyorum duygum yaa napcamm nası çalıştın hukukaa yardım et banaa:84::84:

canım düğün üzeri olur böyle şeyler biraz kendi haline bırak düzelicektir herşey merak etme

çok yalnızım şuanda,boşluktayım. hiç bi gün onsuz kalacağımı düşünmemiştimki ben,yanınıza geldim işte bilmiyorum,telefonunu kapattı.. karar verince beni arayacakmış ama umutsuz konuştu,gidiyo elimden

sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış ayol seninki
valla benimki yapsın aramam iyi ne halin varsa gör derim
sonrada uzunca bir süre burnunda getiririm
kanımca bana böyle birşey yapmaya cesaret edemez
seninkininde maaşallahı var cesarete bak

uzun zamandır aynı konular dönünce çok doldu,şimdide patladı işte..
yok gitmedim üzerine,ama onsuz olamayacağımı söyledim,bi anlık hata yapma dedim..
o da telefonu kapattı işte,karar verince açacakmış
ömür boyu yokum ne demek ya

Bi anlık öfkedir canım yaa.. Öfkesi geçince düzelcektir her sey inş

düzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelse bana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…