ne alıyosuuz yine :)alışverişşşş
kızım ne diyosun yaevet görüşemedik yine malesef:/
berbat ötesiyim şuanda.. ayrılma noktasındayız nişanlımla..
bende yanınıza geldim kafa dağıtmak için,mal gibiyim,buz gibi.. şu anda beni kessen kanım akmaz
senden naber kuzum,napıyosun görüşmeyeli?
nasılsın devremmmm
ya hiç sorma canım ya
hayatımda gidoiğim en aptal sınavdı o kadar çalışmama rağmen
çok kötü geçti tırsıyorum :18:
sen naptın
benim istatistik, muhasebe ve ticaret hukuku iyiydi gerisiyle resmen loto oynadımAynen canım yaneydi o ticaret hukuku öyle apışıp kaldım resmen moralim bozuldu inanılmaz bi şekilde... Atatürk ilkeri ve ink tarihide ii geçmedidiğerleri yine fena değildi... off napcaz bilmiom
hayırlı günler:80:
:13:Hayırlı günler canım
selam kızlar napıyonuzzz
evet görüşemedik yine malesef:/
bende yanınıza geldim kafa dağıtmak için,mal gibiyim,buz gibi.. şu anda beni kessen kanım akmaz
ne alıyosuuz yine :)
kızım ne diyosun yasaçmalama ne ayrılığı ne diyosun ya
iyidir iyidir canım yaa, boşver öyle böyle geçti işte, gözün aydın geçmiş olsun
günaydıın cnmm varmı bek belırtısı sole soole bakem cok merak edıoom
evet görüşemedik yine malesef:/
millet yüzünden girdik birbirimize.. zaten ufak tefek şeyler birikmişti hep,en son dün patladı,dayanamadı artıkilişkimizi tekrar gözden geçirip bana haber verecekmiş,telefonuda kapattı.. beni yalnız bırakma gitme dedim artık ömür boyu yalnızsın dedi ben şuanda şoktayım,olmaz gidemez,ne yapıcam bilemiyorum dayanamıyorum çok bekledim ben onu,şimdi bunu yapamaz bana
millet yüzünden girdik birbirimize.. zaten ufak tefek şeyler birikmişti hep,en son dün patladı,dayanamadı artıkilişkimizi tekrar gözden geçirip bana haber verecekmiş,telefonuda kapattı.. beni yalnız bırakma gitme dedim artık ömür boyu yalnızsın dedi ben şuanda şoktayım,olmaz gidemez,ne yapıcam bilemiyorum dayanamıyorum çok bekledim ben onu,şimdi bunu yapamaz bana
sanırım düğün stresinden canım çok iyi anlıyorum.
ama olumsuz hiç bişeyi düşünme
yok tatlım,18 aydır birlikteyiz,14 aydır askerde.. il defa ağzından böyle kelimeler çıktı,çok ciddi bitiriyor resmenartık bana katllanamıyormuş ya ben onsuz naparım
ne alıyosuuz yine :)
kızlar aöf sonucları nezaman acıklancak acaba yaa :44: merak ediom c.tesı cok kolaydı pazar gunu olan zordu bakalım neolcak ama gecerım herelde :26:
kızlar aöf sonucları nezaman acıklancak acaba yaa :44: merak ediom c.tesı cok kolaydı pazar gunu olan zordu bakalım neolcak ama gecerım herelde :26:
benim istatistik, muhasebe ve ticaret hukuku iyiydi gerisiyle resmen loto oynadım
güçlü ol canım nişanlının yaptı çok kötü bişey ona lafım yok.
ama buna bizim yorum yapmamız yalnış olabilir kısa sürede oturup beraberce konuşun.
bitmez !! ama bitecekse de en azından birbirinizi anlayın :
çok yalnızım şuanda,boşluktayım. hiç bi gün onsuz kalacağımı düşünmemiştimki ben,yanınıza geldim iştebilmiyorum,telefonunu kapattı.. karar verince beni arayacakmış ama umutsuz konuştu,gidiyo elimden
yok cnm ama hersey yolunda dun bıraz bnmkı benı uyuz ettı ama sonra gonlumu aldı gıcık yenı bır roman okuyomus kıtapta cocuk kızın kendısını sevdınden emın olmak ıcın kendınce bır fıkır uretıyormus neymıs cocuk kız bır bahaneyle ayrılmak ıstemıs kız ıstememıs telefonu suratına kapatmıs 13 sefer aramıs fala fılan dun aynısını zeynel bana yaptı durup dururken ayrılıyorum bıttı dedı bende bıtemez falan dedım bu suratımatel kapattı ben aradı aradım o mesgule bastı tam 12 sefer aradım 13 . de actı yıne ılkten yok ıstemıyorum ayrılıcam senı sevmıyorum dedı bana neyse ben basladım aglamaya buı baktım guluyorrr nasıl uyuz oldum ama demesınmı benı sevdıne kesın ınandım dıye ben donduum kaldım ne dıosun sen dedım dıokı bole bole bır roman okuyorum cocuk kızın sevgısınden emın olmak ıcın bole bı oyun oynadı bakalım kız bırakırsa sevmemıs olcakmıs ayy aksam cıldırtı sonra bnm konturum bıttı kapandı gece kogustan cıkıp kulubeye gtmıs ıcı rahat etmemıs gece arıyor benı kızmadın dımı bana dıo ben dedım tmm tmm kızmadım ole ıstee....
o ne demek ya kolay mı bu kadar hem de askerdeyken
ya yok bence sinirlenmişttir filan yok yok arar merak etme arar bence yani aramalı ya şok oldum
bence üzerine de gitme arar o seni biraz kafa dinlesin zaten şafak sıkıştrıyordur gitme üzerine
Bi anlık öfkedir canım yaa.. Öfkesi geçince düzelcektir her sey inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?