çok yalnızım şuanda,boşluktayım. hiç bi gün onsuz kalacağımı düşünmemiştimki ben,yanınıza geldim iştebilmiyorum,telefonunu kapattı.. karar verince beni arayacakmış ama umutsuz konuştu,gidiyo elimden
millet yüzünden girdik birbirimize.. zaten ufak tefek şeyler birikmişti hep,en son dün patladı,dayanamadı artıkilişkimizi tekrar gözden geçirip bana haber verecekmiş,telefonuda kapattı.. beni yalnız bırakma gitme dedim artık ömür boyu yalnızsın dedi ben şuanda şoktayım,olmaz gidemez,ne yapıcam bilemiyorum dayanamıyorum çok bekledim ben onu,şimdi bunu yapamaz bana
düzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelsebana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi
o sana katlanamıyorsa sen neden ben onsuz naparım diyorsunki.
önünde kendini küçük düşürme canım hepimiz seviyoruz ama eşlerin arasında birbirini kaybetme korkusu olmalısende var ama ....
Saol canım geçti geçmesine de sonuçlar açıklanınca görücez nasıl geçtiğini
senin nasıl geçti sınawın fıstıkk??
hadi ya çok üzüldüm :S bitirmeyin bi anlık kararlarla ilişkinizi
yok tatlım,18 aydır birlikteyiz,14 aydır askerde.. il defa ağzından böyle kelimeler çıktı,çok ciddi bitiriyor resmenartık bana katllanamıyormuş ya ben onsuz naparım
çok yalnızım şuanda,boşluktayım. hiç bi gün onsuz kalacağımı düşünmemiştimki ben,yanınıza geldim iştebilmiyorum,telefonunu kapattı.. karar verince beni arayacakmış ama umutsuz konuştu,gidiyo elimden
niye yav git öğren gel çıbıknevresim aldım tatlım ama resmini ekleyemiyorum, sinirliyim
hukukta yardım almadan geçmen zor tatlım dersaneye gidiyo musunİstatistik, İktisat Teorisi, Muhasebe Uyg, Kamu maliyesi süperdi... Yönetim ve Org idare ederdi... Tİc hukuku ve Aiit vasatt! bugünden başlıycam çalışmayabüte kalmak istemiyorum duygum yaa napcamm nası çalıştın hukukaa yardım et banaa:84::84:
peki başkaları yüzünden seni neden cezalandırıyor kiuzun zamandır aynı konular dönünce çok doldu,şimdide patladı işte..
yok gitmedim üzerine,ama onsuz olamayacağımı söyledim,bi anlık hata yapma dedim..
o da telefonu kapattı işte,karar verince açacakmış
ömür boyu yokum ne demek ya
3 haftadan önce açıklamazlar sonuçları
İstatistik, İktisat Teorisi, Muhasebe Uyg, Kamu maliyesi süperdi... Yönetim ve Org idare ederdi... Tİc hukuku ve Aiit vasatt! bugünden başlıycam çalışmaya
büte kalmak istemiyorum duygum yaa napcamm nası çalıştın hukukaa yardım et banaa:84::84:
canım düğün üzeri olur böyle şeyler biraz kendi haline bırak düzelicektir herşey merak etme
ya böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum
belki çok bunalmıştır daralmıştır aklınca senden almaya çalışıyordur hırsını
yaptığı çok yanlış ayrı mesele ama sanmıyorum bu kadar kolay bitiremez
allah allah ne demekmiş o yadüzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelsebana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi
selam tatlım hoşgeldiniyilik güzellik takılıyoruz sen napıosun bakalım
hoşbuldum şekercimnabersin?
Nasıl geçti sınavların :44:
ya hiç sorma canım ya
hayatımda gidoiğim en aptal sınavdı o kadar çalışmama rağmen
çok kötü geçti tırsıyorum :18:
sen naptın
hoşbuldum burcum naber kızım sen naptın sınvaı ya
O kadar büyük ve önemli bir sorun mu canım.. Gerçi orda küçük bir şeyi bile büyütebiliyorlar .. :96:
canım ne demek o yaa, katlanamıyormuş da ne demek:26:
hem sen onu 14 aydır bekliyorsun, şurda şafağa ne kalmış, sizin şuan çok mutlu ve heyecanlı olmanız lazım:26:
ben geldim gene masmavi çok üzüldüm inş. düzelir
sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış ayol seninki
valla benimki yapsın aramam iyi ne halin varsa gör derim
sonrada uzunca bir süre burnunda getiririm
kanımca bana böyle birşey yapmaya cesaret edemez
seninkininde maaşallahı var cesarete bak
allah allah ne demekmiş o ya
kafası karışmış onun bence
ya tatlım onu dolduran birisi olabilir mi niye birden bire U dönüşü yapsın bu çocuk
aslında büyük bir sorun değil canım,ama sürekli ısıtılıp ısıtılıp önümüze çıkınca orda koptu işteaskerde ya,patladı en son.. bana bi sürü şey söyledi mutlaka benmde haksız olduğum noktalar var ama ayrılık derecesinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?