Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şimdilik Oluruna bırak tatlım üzerine gitme :44:

ya böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum
belki çok bunalmıştır daralmıştır aklınca senden almaya çalışıyordur hırsını
yaptığı çok yanlış ayrı mesele ama sanmıyorum bu kadar kolay bitiremez

düzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelse bana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi

O kadar büyük ve önemli bir sorun mu canım.. Gerçi orda küçük bir şeyi bile büyütebiliyorlar .. :96:

o sana katlanamıyorsa sen neden ben onsuz naparım diyorsunki.
önünde kendini küçük düşürme canım hepimiz seviyoruz ama eşlerin arasında birbirini kaybetme korkusu olmalı sende var ama ....

normalde çok tartışmalarımız oldu,hep o alttan aldır 18 aydır.. yani korku hep onndaydı,ama şimdi öyle olmadı çok şaşkınım şoktayım gerçkten ve gerçektn bugün ben korkuyorum onu kaybetmekten çok haklısın dediğinde ama çok seviyorum

güzel di cnm güzel ama dav. bilimleri, bnı cok zorladıı

yok tatlım,18 aydır birlikteyiz,14 aydır askerde.. il defa ağzından böyle kelimeler çıktı,çok ciddi bitiriyor resmen artık bana katllanamıyormuş ya ben onsuz naparım

canım ne demek o yaa, katlanamıyormuş da ne demek:26:
hem sen onu 14 aydır bekliyorsun, şurda şafağa ne kalmış, sizin şuan çok mutlu ve heyecanlı olmanız lazım:26:

nevresim aldım tatlım ama resmini ekleyemiyorum, sinirliyim
niye yav git öğren gel çıbık
hukukta yardım almadan geçmen zor tatlım dersaneye gidiyo musun
bende büte kalmak istemiyorum ama kaldım işte lanet olsun
peki başkaları yüzünden seni neden cezalandırıyor ki
hayret ya of canım benim üzülme demek kolay gel de onu sana anlat
böyle arada kalmak çok sinir bozucu bilirim
aramasını beklemek ölüm gibi ama herşeyin hayırlısı olsun
ama bir anlık sinirle konuşmuştur öyle
yapmaz ne kaldı ki şunun şurasında sakinleşip konuşmanız daha iyi olur canım benim
üzülme diyemem kolay değil bilirim

hmmmm pekı ınternet soru cvpları nezman cıkar :26:

ben şuanda hiç sağlıklı düşünemiyorum ki hep ya giderse diyorum inşh dediğiniz gibi olur kızlar,bi anlık sinirledir ve geri gelir

düzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelse bana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi
allah allah ne demekmiş o ya
kafası karışmış onun bence
ya tatlım onu dolduran birisi olabilir mi niye birden bire U dönüşü yapsın bu çocuk

selam tatlım hoşgeldin iyilik güzellik takılıyoruz sen napıosun bakalım

hoşbuldum şekercim nabersin?
Nasıl geçti sınavların :44:

iyiyim bende sen nasılsın
ayy sorma kamu maliyesi süperdi sadece,istatistiğe,muhaseebeye,hukuka çalışmamıştım zaten
ama iktisat teorisi,inkılap ve yönetim tam bir kazıktı o kadar çalıştıklarımdan hiç çıkmadı en çok yönetim organizasyonunda zorlandım ya
önümüzdi hafta başlıcam bende .kafam dolu yani.yönetim organizasyon da çk karıştıdım ya planlaa,örgütleme,kadrolama sorularını.sabahlara kadar çalıştım ettim sınavda bir güzel hem ağladım hem çözdüm ya olucak iş değil ne sorulardı öleeee offffffff

O kadar büyük ve önemli bir sorun mu canım.. Gerçi orda küçük bir şeyi bile büyütebiliyorlar .. :96:

aslında büyük bir sorun değil canım,ama sürekli ısıtılıp ısıtılıp önümüze çıkınca orda koptu işte askerde ya,patladı en son.. bana bi sürü şey söyledi mutlaka benmde haksız olduğum noktalar var ama ayrılık derecesinde değil

canım ne demek o yaa, katlanamıyormuş da ne demek:26:
hem sen onu 14 aydır bekliyorsun, şurda şafağa ne kalmış, sizin şuan çok mutlu ve heyecanlı olmanız lazım:26:

okadar zoruma gittiki öyl demesi.. bana seni anladım ben sen dengezisin dedi nasıl dolmuş ki bana ilk defa resmen öyle kötü bi kelime kullandı ben aylardır onu bekliyorum şimdi nasıl bunu yapar

valla leen bnmkı bıraz ole tuhaftır bıraksaymısım oda bırakcakmıs bırakmadım dıe o bnm onun sevdımı anlamıs 5 senedır beraberız yenı anlamıs onu sevdımı danaa

allah allah ne demekmiş o ya
kafası karışmış onun bence
ya tatlım onu dolduran birisi olabilir mi niye birden bire U dönüşü yapsın bu çocuk

kafası çok karışık evet,ya onun kuzeniyle filan problemim var,annesi de demiş ceyda çok değişti filan.. çocuğunda kafası karıştı.. hepsine yazıklar olsun benim onlara diyecek tek kelimem kalmadı artık elimden bişeyde gelmiyor,beklemek ölüm

Anladım cnm... Şafak sıkıştırıyo yaaa... O yüzden sinirden patladı bencee...:96: 89lar gidiyo.. arkadaşları gidiyo hepp.. Bunaldılar iyice, bide giden devreleri gördükçe daha kötü oluyolar heralde.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…