Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

düzeleceğine dair en küçük bi umudum bile yok artık.. keşke düzelse bana dün dediki,olumlu karar versem bile bile bile lades yapmış olacam,gelecekte mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi

şoktayım resmen!
mutlu olacağınıza inanmıyorsa şimdi mi aklı başına gelmiş?
askerdeyken mi anlamış bunu?
Bikere şuanda ikiniz de sağlıklı düşünebilecek bi ortamda değilsiniz, zor bir psikoloji asker olmak ve asker beklemek...
Bitirecekse de askerden dönünce bitirmeliydi, çok çok yalnış davranmış nişanlın çoooooook

niye yav git öğren gel çıbık

eklenti ekleme yetkim elimden alınmış

günaydıın cnmm varmı bek belırtısı sole soole bakem cok merak edıoom

valla canım bebek belirtileri varla yok arası birşey emin olamıyorum reglime 3 gün var sabırsızlıkla bekliyorum iki hafta kadar bel ağrısı çektim şimdilik belim bir haftadır kasıklarımda batma oluyor arada geçiyor fln iki gün öncesine kadar mide bulantım vardı bugün sabah biraz bulantıyla uyandım cumartesinden beride adet olacakmışım gibi ağrım var fakat daha kırmızıları görmedim karma karışık bir durum ki ben regl olacağım zaman sancım başlardı o gün yada ertesi gün olurdum bekliyoruz bakalım herşeyin hayırlısı

İyiyim devrem bir miktar pazartesi sendromu içerisinde olsam da herşey güzel

Sen nasılsın bakalım askerin nasıl?
ben iyiyim devrem malum bebek beklentileri içerisinde bir heyecanla geçiriyorum zamanı var mı yok mu diye düşünüp dürüyorum askerimde nasıl olsun hakkaride kendi yerlerine geçmeyi bekliyorlar onların kamp kuracağı yeri ismini bile bahsetmek istemediğim vicdansızlar ele geçirmiş tim gönderdilerki oraya o hainleri temizlesinler diye ondan sonrada bizimkiler bekleyecekler topraklarımızı

mavimavim tatlım inanki içimden birşeyler koptu gitti durumunu okuyunca bende eşimle çok kavga eden biriy(d)im ki arada hala oluyor ama eskisi kadar değil kavga sebebinizi bilemiyorum ama nişanlının üstüne çok gitme ona biraz zaman ver şuanda sana bir ders vermeye çalışıyor gibi hissettim ben hani kaybetme korkusuyla alakalı birşeyleri bitirmek böyle kolay değil zaten askerlerimizin psikolojilerinin ne halde olduğunu biliyoruz ki birde senin nişanlını şafak sıkıştırıyor o nederse desin ne yaparsa yapsın sabret tatlım düzelecektir

Son düzenleme:

düğün tarihimiz bile alındı,şimdi nasıl böyle der bilmiyorum dediğin gibi ikimizde sağlıklı düşünemiyoruz,ve o ortamda karar vermeye çalışıyor,ne kadar sağlıklı olur ki !
umarım yanlışından döner

hukukta yardım almadan geçmen zor tatlım dersaneye gidiyo musun
bende büte kalmak istemiyorum ama kaldım işte lanet olsun

Dershaneye gidiyorum canım İktisat teo, İstatistik ve Muh. :18: pff sen gidiomusun tic hukukunaa

hmmmm pekı ınternet soru cvpları nezman cıkar :26:

2 - 3 gün içinde çıkar sanırım:44:

pfff umarım güzel sonuçlar alırız :18:

Günaydın kızlarrr
Naıslsınızz ?

günaydın canım

hiç sorma ya bu kadar zorlanacağımı tahmin etmezdim bende
finallere asılmak lazım ya çok zordu çok gerçekten
yuh ya millete ne oluyosa artık allah herkesi bildiği gibi yapsın ya
sennki de bilmiyo mu seni ya milletin lafına niye bakıyor ki öff ya
Günaydın kızlarrr
Naıslsınızz ?
günaydın canım hoşgeldin
eklenti ekleme yetkim elimden alınmış
nasıl yani o nerden çıkmış ki

allah razı olsun canım benim.. ders mi vermeye çalışıyor,sinirlemi davranıyor,yoksa gerçekten bitiriyor mu ben hiç anlamadım onu ilk defa böyle görüyorum,korkuyorum biz kavga etmezdik,tartışsak bile o toparlardı ilişkimizi,ama şimdi ne yapacağım konusunda bi fikrim yok ve korkuyorum bekliyorum.. dediğin gibi düzelir inşh ama umutsuzum

nişanlım hep sabret dedi bana,ben gelince düzelecek herşey dedi. takma kafanı hiç bi lafa dedi ama orda ben hatalıyım her söylenene takıldım üzüldüm
ben milletin lafına takıldıkça o sinirlendi,ama bende iyi değilimki beni anlamyor. haksızlığa gelemiyorum

edicem canım:19:

sedaaam naberr

Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım

Allah yardımcıları olsun askerlerimizin...

sende haklısın tabii ki işte bu yüzden askerden önce nişanlanmak sözlenmek iyi değil aileler her şeye maydonoz oluyor, arada kalıyorsun of ya inan çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bir durumu düğün tarihiniz bile belliyken
canım benim zamana bırak en fazla en fazla sabredeceğin şurda 1 ay
herşey düzelecek inanıyorum ben
bu şekilde bitmez inan bana
o da anlayacak hatasını ama biraz zamana ihtiyacı var anladığım kadarıyla

evet kesinlikle, o ortamdan uzaklaştıktan sonra kararını vermeli ama işte...
belki orada canını sıkcak bişi olmuştur da sinirle ne dediğini bilememiştir.
Umarım bir an önce hatasını anlar ve seni üzmekten vazgeçer canım...

nasıl yani o nerden çıkmış ki

bilmiyorum anlamadım:26:
sayfanın en altında yetkileriniz kısmı varya, orada eklenti ekleyemezsiniz yazıo:44:
nolduğunu neden olduğunu fln hiç bişi anlamadım

tuanaaaa naber canımm yaf ben çok merak ettim teyze oluozmu die bir test alsan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…