- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Saol canım benim inşl. herşey hayırlısıyla yürür yolunda...
hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Saol canım aminnnnn inşallahhhh
Facemde ekli olan hatunlar facelerimizi dondurduk.. Son günlerde kavga nedemiz hep o lanet site olmuştu çünkü...
öyle düşünüorum canım dün amcası yanına gitmiş aşkım ben sanıp heycanlanmış amcası görünce fazla sevinememiş o gidincede ağlamış kıyamam anlattı ben burda ağladım gitmem gerek die düşünüorum canım annemdende izin çıktı gibi
Kızlar k. bakmayın yaa iş çıktı yemeğe gittim derkene geç döndümUğrayamaz oldum bıraya.. Teskereyi aldıktan sonra girmeyenlere kızmayın zira zamanında bende kzııodum :78: Söz kız isteme topiklerinde geziyorum çoğu zaman.. Malum zaman hızlı geçiyor. Henüz ailemle konuşmadım ama benimki konuştu kendi ailesiyle.. Kafamızdaki tarih Haziran.. Kısmetse haziranda sözleniyorum :97:
ben varmıydım hatırlamıom:44::44::44:
öyle düşünüorum canım dün amcası yanına gitmiş aşkım ben sanıp heycanlanmış amcası görünce fazla sevinememiş o gidincede ağlamış kıyamam anlattı ben burda ağladım gitmem gerek die düşünüorum canım annemdende izin çıktı gibi
ohooo ozaman hiç arkana bile bakma uç aşkının yanınaSanada çok iyi geliceğine eminim canım moral depolar gelirsin yanımıza..
Bende gitmeyi çok istiyorum ama benimkinin inadını kıramadım
Yoktun tatlım..Yeniden açtıktan sonra eklerim seni de :)
ayy git tabi gitt
bende sölesem gelme der canım zaten hastasın der bende o yüzden sürpriz yapıcam artık şimdi iyileşmenin yolunu arıorum garip garip seyler içiorum bu gidişle midemi bozcam bide
Bitki çaylarından zarar gelmez canım herhaldeşimdi iyileşemesen bile onu gördüğün anda kendine gelirsin
onada bulaştırmıyımda canım bitki çayını aştım limon karabiber bal karıştırıorum içiorum böle garip karışımlar yapıom
gitmem gerek kuzum valla çokta özledim daha gelmesinede 1 ay var gidip görim aşkımı hasret gidereyim
he tamam ozaman korkmadan kaşık kaşık yebende hep ondan yerim iyi gelio öksürüğe.Zaten daha bir haftan var iyileşirsin canım
git taib canım sonra uzak olursa gitmez imkansızlaşıobak ben diyarbakıra gidemiyorum
d.bakırım neresiydi canım benim aşkımın orada genel d.bakırmış kısmet artık ama inş doğu olmaz bizimde ben gider görürüm arada
Diyarbakır - Merkezde canım
hiç bir şekilde gitmemi istemiyorBurası İstanbul gibi değil gerekirse ben gelirim ama senin gelmeni asla istemiyorum sakın bunun için itiraz etme dedi... Bidaha üstelemedim
inş. canım benim gribim genelde hastanede son buluo en az bir hafta ama bakalım inş. o şekil olmam geçen haftada hastaydım zaten poff bıktım hastalıktan yaff aşkımı görsemde biraz iyi olsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?