- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
damatllığı aldık işte. haftasonu da çeyizler falan yıkanacak öyle işte devam ediyor
kaldı 62 gün
waaww harika ozman az kaldı canım hadi hayırlısı bakalım heycan nasıl
heycan karışık ya ne biliyim. işler bi yandan stres bi yandan falan
askımı cook özledimm gelsin artık yaa :26::26:
safak 183
geçen hafta 2 gün yattım üşütmüşüm zehirli bişey olmuşum bide iğneler yeni bitti dünde grip oldum
şimdi ateşlendim offf
tuanaaaa naber canımm yaf ben çok merak ettim teyze oluozmu die bir test alsan ya
tuana ne yapıyorsun
merhaba kızlar.. Şafak 373
selam canım nasılsın?
saol canımcanımmm geçmiş olsun
hoşgeldin canımmerhaba kızlar.. Şafak 373
tatlımmm valla bende çok merak ediyorum anne olacakmıyım diye ama daha erken tatlım reglime 3 gün var ve ben gecikmesini bekliyorum ozaman hemen bir test yapıcam
canım normalde o testler 3 günlük gebeliği dahi gösterio okadar beklemene gerek yok biz merak edioz yaf
hoşgeldin canim
günaydın canım hoşgeldin
günaydın, hoşgeldinnn:80:
[/B]
günaydın canım
[/B]
Kızlar k. bakmayın yaa iş çıktı yemeğe gittim derkene geç döndümUğrayamaz oldum bıraya.. Teskereyi aldıktan sonra girmeyenlere kızmayın zira zamanında bende kzııodum :78: Söz kız isteme topiklerinde geziyorum çoğu zaman.. Malum zaman hızlı geçiyor. Henüz ailemle konuşmadım ama benimki konuştu kendi ailesiyle.. Kafamızdaki tarih Haziran.. Kısmetse haziranda sözleniyorum :97:
saol canım
hoşgeldin canım
gecmis olsun canim umarim kötü birseyin yoktur
canım çok sevindim gözün aydın olsun inş.
Kızlar k. bakmayın yaa iş çıktı yemeğe gittim derkene geç döndümUğrayamaz oldum bıraya.. Teskereyi aldıktan sonra girmeyenlere kızmayın zira zamanında bende kzııodum :78: Söz kız isteme topiklerinde geziyorum çoğu zaman.. Malum zaman hızlı geçiyor. Henüz ailemle konuşmadım ama benimki konuştu kendi ailesiyle.. Kafamızdaki tarih Haziran.. Kısmetse haziranda sözleniyorum :97:
hoşbulduk tatlım nasılsınn..Aa yanınamı gidceksin ne güzel onada moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?