Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuanaaaa naber canımm yaf ben çok merak ettim teyze oluozmu die bir test alsan ya

tatlımmm valla bende çok merak ediyorum anne olacakmıyım diye ama daha erken tatlım reglime 3 gün var ve ben gecikmesini bekliyorum ozaman hemen bir test yapıcam

tuana ne yapıyorsun

işte taze annemiz iyiyim canım sen nasılsın ağrıların nasıl oldu bebiş nasıl

kızlar bende bu hafta aşkıma sürpriz yapıp yanına gitmeyi düşünüorum hastada olsam aşkımı çok özledim

hoşgeldin canim

günaydın canım hoşgeldin

günaydın, hoşgeldinnn:80:

[/B]
günaydın canım
[/B]

Kızlar k. bakmayın yaa iş çıktı yemeğe gittim derkene geç döndüm Uğrayamaz oldum bıraya.. Teskereyi aldıktan sonra girmeyenlere kızmayın zira zamanında bende kzııodum :78: Söz kız isteme topiklerinde geziyorum çoğu zaman.. Malum zaman hızlı geçiyor. Henüz ailemle konuşmadım ama benimki konuştu kendi ailesiyle.. Kafamızdaki tarih Haziran.. Kısmetse haziranda sözleniyorum :97:

canım çok sevindim gözün aydın olsun inş.

hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur

hoşbulduk tatlım nasılsınn..Aa yanınamı gidceksin ne güzel onada moral olur

öyle düşünüorum canım dün amcası yanına gitmiş aşkım ben sanıp heycanlanmış amcası görünce fazla sevinememiş o gidincede ağlamış kıyamam anlattı ben burda ağladım gitmem gerek die düşünüorum canım annemdende izin çıktı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…