Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Diyarbakır - Merkezde canım
hiç bir şekilde gitmemi istemiyor Burası İstanbul gibi değil gerekirse ben gelirim ama senin gelmeni asla istemiyorum sakın bunun için itiraz etme dedi... Bidaha üstelemedim

ya insan çok kötü oluyo dimi benimkide gitmemi istemiyo yanına

netten alınca bazen öyle oluo yaa senmiydin jet workinge üye olmak için katolok isteyen benmi yanlış hatırlıom canım:44:

evet canım bendim.. katalog talebinde bulunmuştum direkt üye yapmışlar beni katalog geldi geçenlerde.. canım ya bu katalogtan sipariş verdiğimizde kargo ücreti veya hizmet ücreti falan ödüyormuyuz :26:

evet canım bendim.. Katalog talebinde bulunmuştum direkt üye yapmışlar beni Katalog geldi geçenlerde.. Canım ya bu katalogtan sipariş verdiğimizde kargo ücreti veya hizmet ücreti falan ödüyormuyuz :26:

bende sordum ama daha cvp gelmedi ben bir arıyım sorıyım bakalım nerden öğrendin üye yaptıklarını:44:

canım normalde o testler 3 günlük gebeliği dahi gösterio okadar beklemene gerek yok biz merak edioz yaf

valla bacım bende merak ediyorum kociş bendende meraklı her gün soruyor ama bu idrar testlerinin kesin sonuç vermesi için reglin gecikmesini bekleyin diyor
sen nasıl öğrenmiştin tatlım gebeliğini belirtileri nelerdi.
Mesela benim şuanki halim feci sabah ağrım yoktu batmam vardı şuanda bildiğin regl olacakmışım gibi sancım var wcye gidip geliyorum tık yok ee reglimede üç gün var anlamadım ben bu işten hiç birşey

kızlar bende bu hafta aşkıma sürpriz yapıp yanına gitmeyi düşünüorum hastada olsam aşkımı çok özledim

ayyyyyy guzuuuum git tabi git git
walla ben bile heyecanlandım
e hani sana izin yoktu gitmeye, nolduu

Saol canım aminnnnn inşallahhhh
Facemde ekli olan hatunlar facelerimizi dondurduk.. Son günlerde kavga nedemiz hep o lanet site olmuştu çünkü...

aynen yaa, biz de face yüzünden çok tartışıyoruz, sonunda kapatcam o olacak

ben herşeyden tiksiniodum canım ozman çok iyi hatırlamasamda kiraz die kafayı yemiştim ağrı falan olmadı bende ilk başta bende 1 aylıkken gecikince test yapmıştım öle öğrendim ben beklemiodum zaten öle bişeyi ama arkadaşım 1 haftalık hamileyken test yaptı öğrendi dr a gitti henüz 1 haftalık demişti

ayyyyyy guzuuuum git tabi git git
Walla ben bile heyecanlandım
E hani sana izin yoktu gitmeye, nolduu

Aynen yaa, biz de face yüzünden çok tartışıyoruz, sonunda kapatcam o olacak

aşkımın haberi yok zaten iş yerinede c.tesi yarım gün gidemicem annemde yok mok diodu ama şuan sen bilirsin dedi bakalım artık ben çok heycanlandım şimdi hemen bilet alsammı karar veremedim :26:

Alla ne güzel şeymiş o öle yaa ayy bilmiyorumki bak iyice heyecan yaptım şimdi ben neyse bugünde bekleyeyimde yarına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…