maşallah şafaklarınıza kızlar
o günler bana hayal gibi geliyo şuanatarsa 372
hadi az kalmış seninde..benimde atarsa 31
çok zor geçiyo ecm, bazen öyle bir gün geçirdiğin olucakki sanki şafak 5 gün birden düşmüş gibi uzun gelicek ama öyle yada böyle 'geldi geçtide bağrımı deldi geçti' misali, biticek.. şimdi bana bile 27 gün okadar uzun geliyor ki hala, bitsin artık diye çırpınasım geliyor. Allahım herkesi gülerek kavuşturur İnşallah bu son ayrılıklarımız olur.
Aminn inşallah başka ayrılıklar yaşamayız..
Evet öyle yada böyle geçicek biticek,güneş doğmaya mecbur..
Ama o kadar zor geçiyo ki günler..
insanın elini oyalıycak bişeyler bulması gerekiyor. mesela ben çeyiz işine merak saldım iyice eksiklerimi tamamlamaya baktım onun borcu bunun borcu derken şafakta attıbirde tavsiye günleri değilde haftaları saymak çok daha kolay oluyor insan her günü akşam olsun her geceyi sabah olsun diye kovalamaya çalışınca darmadağın oluyor iyice
Bende kendimi oyalıcak bişiler arıyorum şimdi vizelerim başladı ama onlar bile oyalamıyor beni
Çeyiz işine ben daha başlamadım sadece birikim yapıyorum şimdilik
kitap bile okuyamıyorum zaman geçsin okuyım diorum ama ona bile konsantre olamıyorum
bak sana bişey söyleyim mi ecm asker bitsin diye saymaya başladığımdan beri saçımdan okadar çok beyaz çıktı ki hatta yanına gittiğimde bu kadar dertlenme gelicem diyip güldgülmüştüsende bu kadar çok şafağa odaklanırsan beyaz saçlara kavuşursun sevdiğinden önce muhakkak ki kendini oyalıycak bişeyler bulman lazım
vayy 4 gün var aramızda tam devre olmuşuz seninle desene kardelen44
şafak çok fena sıkıştırıo yaaa aşkımı çok özledim :97:
beni de sıkıştırıyor canım yaa..sen askerini 1 hafta önce gördün..ya ben 6 aydır görmüyorum..
6 ay mı çok mu uzak yere düştüAllahım sabır versin ozaman insan tamamen dengesini yitirebilir çok kötü bi durum yaa
benim doğuştan beyaz saçlaım var görünmüo ama bu gidişle hepsi beyazlıcak :) çok doğru sölüyosun benim acilen bişeyler yapmam lazım
yaa tam 6ay..daha dayanacak gücüm kalmadı canım yaa..kamerada bile görmedim düşün..doğuda canım..
herkezeee hayırlııı aksaşmlarr canlarıaskımııı bayaa özledimm benn ya gelsınn artıkk cokk güççlenıyoo gun azaldıkkçaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?