Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

maşallah şafaklarınıza kızlar
o günler bana hayal gibi geliyo şuan atarsa 372

çok zor geçiyo ecm, bazen öyle bir gün geçirdiğin olucakki sanki şafak 5 gün birden düşmüş gibi uzun gelicek ama öyle yada böyle 'geldi geçtide bağrımı deldi geçti' misali, biticek.. şimdi bana bile 27 gün okadar uzun geliyor ki hala, bitsin artık diye çırpınasım geliyor. Allahım herkesi gülerek kavuşturur İnşallah bu son ayrılıklarımız olur.

Aminn inşallah başka ayrılıklar yaşamayız..
Evet öyle yada böyle geçicek biticek,güneş doğmaya mecbur..
Ama o kadar zor geçiyo ki günler..

Aminn inşallah başka ayrılıklar yaşamayız..
Evet öyle yada böyle geçicek biticek,güneş doğmaya mecbur..
Ama o kadar zor geçiyo ki günler..

insanın elini oyalıycak bişeyler bulması gerekiyor. mesela ben çeyiz işine merak saldım iyice eksiklerimi tamamlamaya baktım onun borcu bunun borcu derken şafakta attı birde tavsiye günleri değilde haftaları saymak çok daha kolay oluyor insan her günü akşam olsun her geceyi sabah olsun diye kovalamaya çalışınca darmadağın oluyor iyice

Bende kendimi oyalıcak bişiler arıyorum şimdi vizelerim başladı ama onlar bile oyalamıyor beni
Çeyiz işine ben daha başlamadım sadece birikim yapıyorum şimdilik
kitap bile okuyamıyorum zaman geçsin okuyım diorum ama ona bile konsantre olamıyorum

bak sana bişey söyleyim mi ecm asker bitsin diye saymaya başladığımdan beri saçımdan okadar çok beyaz çıktı ki hatta yanına gittiğimde bu kadar dertlenme gelicem diyip güldgülmüştü sende bu kadar çok şafağa odaklanırsan beyaz saçlara kavuşursun sevdiğinden önce muhakkak ki kendini oyalıycak bişeyler bulman lazım

benim doğuştan beyaz saçlaım var görünmüo ama bu gidişle hepsi beyazlıcak :) çok doğru sölüyosun benim acilen bişeyler yapmam lazım

şafak çok fena sıkıştırıo yaaa aşkımı çok özledim :97:

benim doğuştan beyaz saçlaım var görünmüo ama bu gidişle hepsi beyazlıcak :) çok doğru sölüyosun benim acilen bişeyler yapmam lazım

bence derslerine ağırlık vermekte çok mantıklı ama ben bi ara yağlı boyaya başladım sonra komşumuzdan özendim elde nakış yapmaya çalıştım (bi iki tane kese yapabildim) sonra spora başlayım böyle bitmiycek günler dedim ama hepsi kısa soluklu oldu belki sana da fikir olur

yaa tam 6ay..daha dayanacak gücüm kalmadı canım yaa..kamerada bile görmedim düşün..doğuda canım..

doğuda benimde bi kaç tanıdığım var çeşitli yerlerde telefonla konuşmak bile çok zor oluyor diye duydum ama bitirmişsiniz şükür çok az kalmış bak azcık daha sabır canım birazcık daha

herkezeee hayırlııı aksaşmlarr canları askımııı bayaa özledimm benn ya gelsınn artıkk cokk güççlenıyoo gun azaldıkkçaa

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...14/04/2011 susu_= 6 ankara :123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 23 elazığ :123:

:123:...//2011 kardelen44= 31 hatay :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 38 kayseri :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 39 kırklareli :123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 42 konya :123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 42konya :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 43 kütahya :123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 43 kütahya :123:

t:123:...20/05/2011 grimsi = 44 malatya:123:

-----------
-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…