Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

doğuda benimde bi kaç tanıdığım var çeşitli yerlerde telefonla konuşmak bile çok zor oluyor diye duydum ama bitirmişsiniz şükür çok az kalmış bak azcık daha sabır canım birazcık daha

çok şükür telefon sorunumuz olmadı ama,çok özledim..biraz daha sabredicez ne yapalım..31 gün daha..

kankam kardelencim bizim topikteim gel sende

Son düzenleme:
kissmee yokkk nesysemm kızzlarrr çokk abıbb ettınızz
şafagımıı attırımde cıkıım 142 harbıdenn şu 100lerr bıtmıyoo yahuu nedekı kerametta anlaamadımmm :97::97:

şafak=23
elazığ a selamllaaarrrrr
az kaldııııııı hazırlıklra ufaktan başladm, solarıum paketi aldm ve bugn 8dkyla başladım kızlaarrr

nolsun be canım evde pineklemece bunalmaca
iş kalmamış memlekette
aranıp duruyorum
hayırlısı olsun cnm bulursun ınsallah gonlune gore bır ıs bıara ben kaldım 3 ay evde daha askerım yenı gtmıstı evde duvarlaaaaaar ustume ustume gelıodu

hayırlısı olsun cnm bulursun ınsallah gonlune gore bır ıs bıara ben kaldım 3 ay evde daha askerım yenı gtmıstı evde duvarlaaaaaar ustume ustume gelıodu

nasılsın bakalııım dıpdısdıpdıs

valla canım ben gittiğinde çalışıyordum
yanlız iş yerinde kurumsal olmasına rağmen acaip şeyler dönmeye başladı
baktım banada bulaşacak hadi dedim kaç kaç kaç
aslında çalışmayı düşünmüyordum uzun bir süre ama sıkıldım bunaldım evde oturmakdan
pek dışarıda çıkan biri değilim
1,5 haftadır ilk defa dün fırına çıktım düşün artık
psikopata bağlamadan iş bulmam şart oldu
çeyizde yapmam lazım borçlarıda kapamam lazım

aynen cnm bende ceyız dıye oluoom yaa al al bıtmıo yıne bırton borcum var :26: neysekı calısıomda azardan bıtıo daha gelınce beyaz esyave mobılyalar var en zor olarr :26: bakalım rabbım yardım eder ıns. bızlerde yuvamızı kurarız bence calısmak guzel ama ıyı bıryerde olursa cunku evde zaman gecmıyor yaa ben kafayı tırlatıyodum neysekı sımdı ıyı bır ısım var hemde zaman gecıyor boylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…