Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen ya bu çeyiz işi ne zor mesele
biz hemen evlenmeyi düşünmüyoruz daha zamanı var aslında ama yavaş yavaş yapmak gerekiyor
köşeye biraz para atmam lazım çünkü dönünce nişan yapıcaz
oda az masraf değil ya ben öyle salon vs. tutup yapmayı düşünmüyorum ama illaki isterlerse mecburen yapıcaz:44: salon tutmasam bile kıyafetiydi hazırlığıydı saçı başıydı çok para
sırf bunlar yüzünden iş arıyorum
sen çeyiz olarak neler aldın büyük eşyalar hariç mutfak vs. tarzı eşyalar mı

hemşom hoşgeldin nasılsın

Hoşbuldum hemşo... ii şükür senden naber?
Ne güzel bugün hava demi yaaaaaaaa

gunaydıııııııııııııın devooooo hosgeldiiin nasılsın bakalım 100 ler aran nasıl len ben sevdım bunları

Hoşbuldum devoooooo
Valla şimdilik ii gidiyo kızım.. Bakalım 150den aşağısı nasıl olucakk..:26: sende durumlar nasıı

gÜNAYDN kızlarrr

Latilokum+ zeynelim+ DeryaW DIPTISDIPTIS yengec123

Bugün benimkiyle ay dönümümüz 22. aya girdik dün kavga ettik bugün iyiyiz

sizde ne haber

gÜNAYDN kızlarrr

Latilokum+ zeynelim+ DeryaW DIPTISDIPTIS yengec123

Bugün benimkiyle ay dönümümüz 22. aya girdik dün kavga ettik bugün iyiyiz

sizde ne haber

günaydın şekerim, ay dönümünüz kutlu olsun, nice mutlu aylara yıllara inşallah

GÜNAYDIN hepinize arkadaşlar :82::82::81:

Günaydınnnnn fıstıklar :82:

şafak 43

günaydın canlarrr

Günaydın incimm...
Maşallah sizeee...

günaydın şekerim, ay dönümünüz kutlu olsun, nice mutlu aylara yıllara inşallah

kutluyonuzmu leynn aydönümünüzüüü
Saolun kızlarrrr

Temmuzda 2 sene biticek Yengeçim benimki geleblirim yanına dedi.. Vaktimiz çok az ne yapıcaz ki dedim Yemek yeriz birlikte dedi.. Bilmiyorum gelmez belki..Pazar gelicek çünkü yanıma

Selamun Hello bayanlarrrr sabah neşeniz bol olsun bütün gününüz güzel geçsin puu puu maşallahh nasılsınız bakalım böcüşler:) Şafakkkk 249 allahım yarılamaya az kaldı

valla cnm bılmıorum bılıomusun ama bız suan resmınıkah kıyıldı ama ayrı evlerde yasıooz neyse bu uzun bır hıkaye evet mesala nevreasım utu bornoz tencere tabak kasık v.s v.s bıruru ıvır zıvır ama bunlarda kucumsencek seyler degıl yanı baya para tutuyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…