yemin ederim sırf bu yüzden evlilikden soğuyorum
benimki dönünce kendi yerini açacak beraber işleticez
o arada alalım falan diye düşündük biz ama yeni iş yerinin masrafıda 1-2 seneden önce bitmezki
en iyisi şimdiden almaya başlamak lakin iş yok
evet cnm ayneen ya al al bıtmıyor valla hala eksıgım bıtmedıı
yemin ederim sırf bu yüzden evlilikden soğuyorum
benimki dönünce kendi yerini açacak beraber işleticez
o arada alalım falan diye düşündük biz ama yeni iş yerinin masrafıda 1-2 seneden önce bitmezki
en iyisi şimdiden almaya başlamak lakin iş yok
tabii yaa bisürü ıvır zıvır alınıyor, parça parça toplayınca bisürü para ediyor walla:18:valla cnm bılmıorum bılıomusun ama bız suan resmınıkah kıyıldı ama ayrı evlerde yasıooz neyse bu uzun bır hıkaye evet mesala nevreasım utu bornoz tencere tabak kasık v.s v.s bıruru ıvır zıvır ama bunlarda kucumsencek seyler degıl yanı baya para tutuyooor
maşallahhh sizeBizimde ağustosta 6 yıl biticekk
kesinlikle, hem erkeğin alacakları büyük parçalar olduğu için fazla düşünmüyor uğraşmıyor, onlar 5 alıosa biz 55 alıozasıl böyle ıvır zıvır diye baktıklarınız zaten para tutuyor :83:
o yüzden kız çeyizi ile erkek çeyizi de denkleşmiş oluyor
nolsun işte, evden işe işten eve dolap beygiri gibi dönüyorumevet güzel gibi duruyor
parka çıkıp azıcık koşayım diyorum tabi kaldırabilirsem totoyu
valla canım eve kapadım kendimi bulmaya çalışıyorum
arada benimki arıyor fingirdiyoruz
sen nasılsın nasıl geçiyor bakalım
inşallah sende kurtulursun canım.
bakalım benimde eksik çıkacaktır ama artık son aşamada çıkar alınır
evet canım,
yeni işyeri ile birlikte çok daha zor olur
şimdiden başla ki bitsin sıkıntı çekmeyin :85:
kesinlikle, hem erkeğin alacakları büyük parçalar olduğu için fazla düşünmüyor uğraşmıyor, onlar 5 alıosa biz 55 alıoz
tabii yaa bisürü ıvır zıvır alınıyor, parça parça toplayınca bisürü para ediyor walla:18:
dün aldığım nevresimi paylaşcam şimdi bak
maşallahhh size
biz evlenene kadar bizim de öyle olacak
kesinlikle, hem erkeğin alacakları büyük parçalar olduğu için fazla düşünmüyor uğraşmıyor, onlar 5 alıosa biz 55 alıoz
nolsun işte, evden işe işten eve dolap beygiri gibi dönüyorum
bikaç haftadır haftasonları hareketliydi, aşkım geldi fln, yorgunum şimdi, artık 1 ay dinleneceğim, dağıtım iznine kadar
tmm cnm beklıyoorruuum
bizimde eylülde 4 yıl bitecekbende iyiyim dün sevgilimle çok kavga ettik ama nedense neşem yerimde bugün
bende durumlar ıyı devrem aynı safak saymaya devam ben yıne haftaya askımın yanına gıtcem gıdıp gorunce ozlem azalıo hatta hıc olmuo dıyım cnm benım kavgada etmıooz aman nazar degmesınde
TABİ bide onları evde bekletmek var :82:
evde biz 1 odayı kapattık artık içeri girmeye ben bile korkuyoum
ne kadar gevezesiniz kızlar yaa :86:
iki dk. tel konuştum bi sürü şey dökmüşsünüz ortayaa
aynen cnm yavastan basla ıse gırınce ayda 200 tl taksıte gır baya sey alırsın hemde borcun azalır bnmmkı gelmeden neysekı borcuu bıtıo gelmesıne 6 var son ay borcum 0 kalıo ozamanda beyaz esya mobılyaya beraber gırerız ozamanda hemencık bıter se evımıze cıkarız herelde:26:
evet canım,
yeni işyeri ile birlikte çok daha zor olur
şimdiden başla ki bitsin sıkıntı çekmeyin :85:
nolsun işte, evden işe işten eve dolap beygiri gibi dönüyorum
bikaç haftadır haftasonları hareketliydi, aşkım geldi fln, yorgunum şimdi, artık 1 ay dinleneceğim, dağıtım iznine kadar
bi aksilik olmazsa mayısın ilk haftası inşallah:97:[dağıtım izni ne zamana denk geliyor
bi aksilik olmazsa mayısın ilk haftası inşallah:97:
oh oh ne güzel aman maaşallah
senn sunun surasın da 61 gunun kalmıs bee cıkmaz artık eksıgın hereldee benım daha eeennnn aaaaz 8 ay vaarrr :18:
aynen, kiler oda gibi bişi var, orası doldu taşıyor, şuan bide düzenleme aşamasındayız, herşey ortada, eve gitmek bile istemiyorum walla, ev çarşamba pazarı sanki
ne güzel ya
iş bulayımda yavaş yavaş başlayayım bari o gelene kadar
soğudum yeminle evlilikden
:
ama tam günü belli olmadığı için salon tutamadık, nişan planımız da yattı malesef
işte dün aldığım nevresimim, pamuk saten.
Aslında daha önce bunu 50 kere görmüştüm ve öyle beğenip de almamıştım.
Dün psikolojim bozulunca kendimi tutamadım, alışveriş çılgınlığım tuttu ve aldım
Eki Görüntüle 172174
merak etme başladın mı evlilik aşkı geri geliyor.
ama belli süre sonra yine soğuyorsun sıkılıyorsun falan örnek ben işte.
bazen herşeyin içinden çıkıp tatile gidesim var :2::2::2::2:
düşün önümüzdeki haftadan sonra ev bit pazarı gibi olacak çeyizlerin hepsi ortaya çıkacak.
eeee bide bu karışık duygular insanı tırmalıyor
sanırım lanet olsun der çeker giderim ben
bizimde öyle. bide bazıları kırılacak falan içeri kimse korkudan giremiyor.
bişey alacaklarsa o odadan beni sokuyorlar kırarsam ben kırıyım kimsenin beyninin etini yemeyim diye
bizde günler belli olmadığından salladık nişanı asker sonrasına
aslında en güzeli bittikden sonra yapmak
pamuk saten bende almıştım 3 takım
1 tanesini kullanıyorum cidden çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?