Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

asıl böyle ıvır zıvır diye baktıklarınız zaten para tutuyor :83:
o yüzden kız çeyizi ile erkek çeyizi de denkleşmiş oluyor

Hoşbuldum hemşo... ii şükür senden naber?
Ne güzel bugün hava demi yaaaaaaaa

evet güzel gibi duruyor
parka çıkıp azıcık koşayım diyorum tabi kaldırabilirsem totoyu

hoşbuldum canım yaa, görüşemiyoruz ne zamandır, nasılsın neler yapıyorsun?

valla canım eve kapadım kendimi bulmaya çalışıyorum
arada benimki arıyor fingirdiyoruz
sen nasılsın nasıl geçiyor bakalım

gÜNAYDN kızlarrr

Latilokum+ zeynelim+ DeryaW DIPTISDIPTIS yengec123

Bugün benimkiyle ay dönümümüz 22. aya girdik dün kavga ettik bugün iyiyiz

sizde ne haber

günaydın canım
valla bu askere gidenlerin bir çoğunda var bu durum sanırım
aman diyeyim aman daha arıza çıkarmadı bana

GÜNAYDIN hepinize arkadaşlar :82::82::81:

Günaydınnnnn fıstıklar :82:

şafak 43

Selamun Hello bayanlarrrr sabah neşeniz bol olsun bütün gününüz güzel geçsin puu puu maşallahh nasılsınız bakalım böcüşler:) Şafakkkk 249 allahım yarılamaya az kaldı

günaydın kızlar :81:

ooof bittik biz ya :122:

Saolun kızlarrrr

Temmuzda 2 sene biticek Yengeçim benimki geleblirim yanına dedi.. Vaktimiz çok az ne yapıcaz ki dedim Yemek yeriz birlikte dedi.. Bilmiyorum gelmez belki..Pazar gelicek çünkü yanıma

bizim de temmuzda 2 yıl bitecek

Selamun Hello bayanlarrrr sabah neşeniz bol olsun bütün gününüz güzel geçsin puu puu maşallahh nasılsınız bakalım böcüşler:) Şafakkkk 249 allahım yarılamaya az kaldı

hoşgeldin canım iyilik sen nasılsın?

kesinlikle hatta kız çeyizi daha fazla tutuyodur bence bi ton ıvırzıvır şey var.
hemde daha yorucu.

evet kız çeyizi daha zor erkeğinki hazır paraya bakıyor bende yapıyorum çeyiz geldikten 2 sene sonra nişanlanıcaz bizde al al bitmiyor 4 senedir alıyorum süpürgesiydi ütüsüydü tanceresiydi düdüklüsüydü hala küçük mutfak eşyalarım fazla yok bitmiyor yaa

kesinlikle hatta kız çeyizi daha fazla tutuyodur bence bi ton ıvırzıvır şey var.
hemde daha yorucu.

öyle bile olabilir.
erkeğin belli ama kız kafa yoruytoe devamlı.
ay Allaha şükür çeyiz derdim kalmadı :80: inanın üzerimden en büyük yük bitince kalktı

bende durumlar ıyı devrem aynı safak saymaya devam ben yıne haftaya askımın yanına gıtcem gıdıp gorunce ozlem azalıo hatta hıc olmuo dıyım cnm benım kavgada etmıooz aman nazar degmesınde

hoşgeldin canım iyilik sen nasılsın?[/QUOTE]

bizimde eylülde 4 yıl bitecek bende iyiyim dün sevgilimle çok kavga ettik ama nedense neşem yerimde bugün

bende durumlar ıyı devrem aynı safak saymaya devam ben yıne haftaya askımın yanına gıtcem gıdıp gorunce ozlem azalıo hatta hıc olmuo dıyım cnm benım kavgada etmıooz aman nazar degmesınde

ne güzel gidiyosun kızım yaa ben niye gidemiyorum hasret kaldım hasret

sağol canım

işin içine girince bi şekilde biticek kokma yavrim :18:

öyle bile olabilir.
erkeğin belli ama kız kafa yoruytoe devamlı.
ay Allaha şükür çeyiz derdim kalmadı :80: inanın üzerimden en büyük yük bitince kalktı

evet cnm ayneen ya al al bıtmıyor valla hala eksıgım bıtmedıı

yemin ederim sırf bu yüzden evlilikden soğuyorum
benimki dönünce kendi yerini açacak beraber işleticez
o arada alalım falan diye düşündük biz ama yeni iş yerinin masrafıda 1-2 seneden önce bitmezki
en iyisi şimdiden almaya başlamak lakin iş yok

benim annem babam sağolsun alıyolar hiç dert etmiyorum o yüzden

neyse kızlar ben kaçar çıkıp biraz muhasebe çalışıyım geliri gideri hasılatı ödemesi bitmiyor bu işlerin kafa patlatayım biraz hadiyinn kendinize iyi davranın şekerlerrrr:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…