Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben geldim yaf millet liste yapıcak kadar çeyiziniz var ya benim bitane el bezim bile yok ben listeyi napcam

ben geldim yaf millet liste yapıcak kadar çeyiziniz var ya benim bitane el bezim bile yok ben listeyi napcam

yavyu kuşş, zamanla olur be, üzme tatlı canını. Ben de çeyizim yok sanıyordum, geçen gün annem dolabı bi boşalttı baya bişeyim varmış, ne zaman oldu hiç anlamadım

yavyu kuşş, zamanla olur be, üzme tatlı canını. Ben de çeyizim yok sanıyordum, geçen gün annem dolabı bi boşalttı baya bişeyim varmış, ne zaman oldu hiç anlamadım

yok yafrım benim annem kardeşime çeyiz yapıo bana gerek duymuo kadın üvey evlatım sankim ben git kocan alsın sana dioo offf annem bu ara çok kızgınım ona

yok yafrım benim annem kardeşime çeyiz yapıo bana gerek duymuo kadın üvey evlatım sankim ben git kocan alsın sana dioo offf annem bu ara çok kızgınım ona

yoğunlukta vardı arkadaşımda yanıma gelmişti canım sıkkın die gelemedim canım

hımmm, kocan gelince alsın o zaman sana
olsun canım yaa, sevdiğinle gönülleriniz bir olunca çeyiz fln hikaye aslında:97:
noldu senin ısparta yolculuğu? var mı bi gelişme?

hımmm, kocan gelince alsın o zaman sana
olsun canım yaa, sevdiğinle gönülleriniz bir olunca çeyiz fln hikaye aslında:97:
noldu senin ısparta yolculuğu? var mı bi gelişme?

ben biletleri aldım annemde razı olmastu dün babama çıtlatmış babam olmaz demiş annemde gitmiceksin dio canım bende babamı ikna edicem artık bakalım nolcak yoksa hem biletler yanıcak hem ben hem aşkım off off

kıyamam yaa
inşallah ikna olur babacığın.

hemşom burdamıyım bilmiyorum yazdıklarınız takip ettim ama çok yorgunum
halamın yedisini yaptık h.sonu sınavlarda vardı ve ben akıllı hava açar die umud ederek üstüme bşi almdan çıktım ve sonuç tabiki grip
ve üstüne bugünde temzlik var dip bucak perdeleri faln yıkadım halılar kısacası yorgunummmm
o arada herşeyi çıkarmışken çeyizlerimide çektim tabii evde olanları valla yerler bulamadım asagıya bodruma gönderdim bazılarını ne yapayım bakalım dinlenebilirsem eklerim bikaç bşi çeyiz topğine
eeee kızlar bnden haberler böle siz nasılsınz bakalım epey kaynatmışsınız tabikii herzmanki konu çeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…