Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah zihin açıklığı versin kuzumm bende napıyımm ders çalışıodum vizeler başladıııı

o zamnnn aynı dileklerrrr seni içinde geçerli canımm bende pek giremiyorum artık ya iyice stres yaptı bu sınv bende kafayı yeme aşmasınaaa geldimmmm artııkkk

o zamnnn aynı dileklerrrr seni içinde geçerli canımm bende pek giremiyorum artık ya iyice stres yaptı bu sınv bende kafayı yeme aşmasınaaa geldimmmm artııkkk

saol canımmama sen bu kadar stres yaparsan olmaz ki olumsuz etkilenirsin tatlım bak bu kadar çalışıosun elbetteki emeğinin karşılığını alıcaksın ama stres yaparsan bildiklerini de unutursun yapamazsın,yapıcam güveniyorum kendime de evrene öyle enerji gönder

Evet haksın nası geçiçek o kadar ay diyodum ilk başta ama şimdi şafak143 kaldı . Yinede çok az oldugu söylenemez ama olsun

100den sonrası kolay geçer diyolardı da inanmıyodum sende bi düş 100den daha kolay geçer inşallah

valla bu gidişle bi enerji göndercemmmm enerji patlamsı yasancakkk kıssss varya denemdelerde ne yapmışın sen git doğrı şıkkı işeretle soruya bi daha bak o şıktan vazgeç başka işaretleee 23 gün sonra inş. o enerji patlamsı olcakkk

Hoşbuldukk iyiym canım sağol sen nasılsın :)

Benimde başladı vizelerim of of
teşekkür ederim iyiyim canım vizelerle uğraşıyorum işte biran önce bitsin şu iki hafta
iyiyim diyim iyi oluyım kızların çeyizlerine bakıyorum napıyım çok hoş değişik şeyler var ya ben bu çeyiz işine çok meraklıyım ne olucak halim bilmiyorum
yaa aslında bende çok fazla hevesliyim acaip bi istek var ama aşkım askerden gelince başlıcam ben almaya 1,5 2 senede hallederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…