sen eskilerdensin sanırım canım ama ben yeni olduğum için ilk defa görüyorum seniİyi akşamlar canım
kalır inşallah qizz bak ben beklemeye başlayalı 3. kısa dönemler terhis oldu geçiyo iyi kötü
ozaman hoşgeldin tekrar :) NasılsınnEvet canım ama 3-4 aydır giremiyodum daha yeni girdim bugun :)
herzamn ki gibi çalışyorumm
sen neler yaposunnnn nasılsınnn
Allah zihin açıklığı versin kuzummbende napıyımm ders çalışıodum vizeler başladıııı
ozaman hoşgeldin tekrar :) Nasılsınn
Allah zihin açıklığı versin kuzummbende napıyımm ders çalışıodum vizeler başladıııı
merhabaaa nasılsın
o zamnnn aynı dileklerrrr seni içinde geçerli canımmbende pek giremiyorum artık ya iyice stres yaptı bu sınv bende kafayı yeme aşmasınaaa geldimmmm artııkkk
Evet haksın nası geçiçek o kadar ay diyodum ilk başta ama şimdi şafak143 kaldı . Yinede çok az oldugu söylenemez ama olsun
valla bu gidişle bi enerji göndercemmmm enerji patlamsı yasancakkksaol canımmama sen bu kadar stres yaparsan olmaz ki olumsuz etkilenirsin tatlım bak bu kadar çalışıosun elbetteki emeğinin karşılığını alıcaksın ama stres yaparsan bildiklerini de unutursun yapamazsın,yapıcam güveniyorum kendime de evrene öyle enerji gönder
teşekkür ederim iyiyim canım vizelerle uğraşıyorum işte biran önce bitsin şu iki haftaHoşbuldukkiyiym canım sağol sen nasılsın :)
Benimde başladı vizelerim of of
yaa aslında bende çok fazla hevesliyim acaip bi istek var ama aşkım askerden gelince başlıcam ben almaya 1,5 2 senede hallederim herhaldeiyiyim diyim iyi oluyım kızların çeyizlerine bakıyorum napıyımçok hoş değişik şeyler var ya ben bu çeyiz işine çok meraklıyım ne olucak halim bilmiyorum
100den sonrası kolay geçer diyolardı da inanmıyodum sende bi düş 100den daha kolay geçer inşallah
yaa aslında bende çok fazla hevesliyim acaip bi istek var ama aşkım askerden gelince başlıcam ben almaya 1,5 2 senede hallederim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?