Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sedacım senin işinde zor tatlım sonuçta kötü bi yere gitmiyorsun hemde resmi eşinin yanına gidiyorsun ama inşallah ikna edersin babanı aldm biletleri parayı sokağa atmayalım falan de barii bekliyoruz hayırlı haberlerini

mentol hoşgeldin canım öncelikle başınız saolsun ve geçmiş olsun sana çok yorma kendini

canım ama ailem bilmio evli olduğumuzu babam bana sormadan işmi yapıo demiş yaşı kaç olursa olsun ben anlamam demiş annem beni güvendirdi git yanına moral olsun dedi şimdide ben dedim die nie hemen bilet aldın dio çok karışık

geçmiş olsun canım
dinlen bari, yoksa atlatamazsın gribi, ben de grip oldum ama aşkım bulaştırdı bana:2:
o yüzden razıyım çekmeye
benim mesai bitti, eve gidiyorum artık, kısmetse yarın konuşuruz..
sen çeyizleri ekle, ben yarın bakarım, hadi öptüm canım :80:

amin canım ya inş eder pek umut yok ama bilmiırum

sedam senin için dua edeceğim, inşallah baban insafa gelir die...
ben çıkıyorum, yarın güzel haberlerini bekliyorum tatlım, kocaman öpüldün

saol canım bol bol dua edin bana allaha emanet ol canım yarın gö:80:rüşürük

tşk ederim canım dostlar sağolsun bitti sayılır artık işler bi yattım tmmdır bnm işim artık bu hafta full dinlenme ile geçer gerçi mobilya fuarına gtmeyi istiyorum ama kısmet bakalım
hemşo görüşrüz yarın sanada geçmiş olsun tatlım dinleneceğim
sedacım evet malesef kız evlat olmak böle bşi yaşı kaç olursa olsun bize sormadan bişi yapamaz der genelde aileler inşallah yumuşar ikna olur canım benim sende kavuşursun askerine

Son düzenleme:
tşk ederim canım dostlar sağolsun bitti sayılır artık işler bi yattım tmmdır bnm işim artık bu hafta full dinlenme ile geçer gerçi mobilya fuarına gtmeyi istiyorum ama kısmet bakalım

dinlen valla canım o imkanın var biz çalışıoruz dinlenemioruz

Canım meraklandım şimdi, evlisin ve ailen bilmiyo mu evli olduğunu?

yok canım bilmiolar gizli evlendik biz

Eşinin ailesi de mi bilmiyor? ee sonra sıkıntı olmasın size? hani aileler işin içine girdiğinde onların bilgisi dahilinde nikah yapacağınız zaman falan? Bi de nüfus cüzdanini değiştirmedin mi? İyi cesaret doğrusu

onun aileside bilmio canım aileler istemio bizi napalım böle bişey yaptık hayır değişmedim ailesi beni istemio hiçbişekilde benimkilerde istemio ama bana kıyamıo sölemeyi düşünüorum ben aileme ama askerden gelince ikimizin sölemesi daha mantıklı gibi geldi

Canım benim çok üzüldüm adına gerçekten Allah yardımcınız olsun, umarım herşey yolunda gider ve ömür boyu çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…