333 şafağım ve dee hala mehtaptayım
mavimavi son durumun nedir cnm barıstınızmı askerınle merak ettım
ben geldim ulen
oh nihayet bu haberi bekliyordum canım benim çok sevindim yagünaydın tatlım
çok şükür barıştık ama bazen sanki hiç bişey eskisi gibi olmayacak gibi geliyorokadar çok kırgınlıklar yaşadıkki,bazen hiç ayağa kalkamayacağız zannediyoruz ama o geldikten sonra düzeliriz dimi?
şimdi kendimize son bi şans verdik,kırıklarımızı tamir etmek için.. inşh düzelir
evet kankam ya şu iyi haberinle çok mutlu oldum yemin ediyorumvay kankam aynı anda geldik,kalplerimiz bir bizim ya
günaydın tatlım
çok şükür barıştık ama bazen sanki hiç bişey eskisi gibi olmayacak gibi geliyorokadar çok kırgınlıklar yaşadıkki,bazen hiç ayağa kalkamayacağız zannediyoruz ama o geldikten sonra düzeliriz dimi?
şimdi kendimize son bi şans verdik,kırıklarımızı tamir etmek için.. inşh düzelir
oh nihayet bu haberi bekliyordum canım benim çok sevindim ya
canım benim biraz zaman verin birbirinize olur mu
sıkmayın birbirinizi aklına öyle şeyler etirme bıraktığın yerden devam et sen
gelince herşey düzelecek inanıyorum ben
çok ayrı kaldık artık ondan oluyor böyle bizde atışıyoruz ama uzatmamak lazım anladın mı
ok sevindim mavim ya çok sevindim
evet kankam ya şu iyi haberinle çok mutlu oldum yemin ediyorum
anladıım bıtanem bızde u 10 aydır askerde okadar cok sey yasadıkkı ben dedım kesın bıttı dedıgım gunler okadar coktukı ama allahıma bınlerce sukur bugun ıyıyız sorunlarımızı en aza ındırdık ıns. sendee en yakın zamanda aranızda olanlarrı unutur unutursunuz ve sadece gelecegın hayalını kurarsınınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?