eee yani ilk bi kaç hafta girmezsin tabiyaz geldi zaten canım ya nisan sonunda gelcek zaten mayısta havalar güzel oluo yani izmirde çok güzel oluo en azından
anemmmmm şu şafağa maşallah maşllah tütüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüü
Allahımmmmmm maşallah canım yedin bitirdin askerliği
5 miiiii maşallahhhhayyy uykularım bile kaçar benim son 5 güne geldiğimde
ayy maşallah yaa kalbin küt küt atmaya başladımı susu
geriye sayım başladı
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...14/04/2011 susu_= 5 ankara :123:
:123:...19/05/2011 yengec123 = 42 konya :123:
-----------
-----
10 nisan pazar akşamı susu arkadaşımızın depük gecesi vardır arkadaşımızın sevincini paylaşmak için toplanacağız tüm şafakçılar kutlamaya davetlidir
tesekkurler kızlar
ben 01 olmadan ınanamıcam
selam kızlarrrr
salı gecesi klasiğini bitirdim geldimm yüzümede domatesmaskesi yaptım
domates maskesi nasıl oluyor canım ve ne işe yarıyor merak ettim
mayısta düzelir canım havalar bu sefer yaz çabuk gelmedişekerrimmm kardenizde biz yaaaaa. ama deniz kıyısında olduğumuzzz genelde nisanda bile tşöet giyerdikkk ama bu sene buz gibi havalrrrr yaaa:26::26:
domates maskesi ne işe yarıyoo canımselam kızlarrrr
salı gecesi klasiğini bitirdim geldimm yüzümede domatesmaskesi yaptım
tekrar hoşgeldinBen geldim kızlar
şekerlerrrr şafağımı attırp kaçıyımmmm malummm sabahhh erken kalkıcammmmm deanye bilgi almaya gidecemmmmhepnizeee iyi geclerrrr
ŞAFAK 22
canım bende ilk defa bu akşam yaptımdüzenli kullanımda cildi beyazlatıomuş ben biraz parlaklık versin die yaptım.. domatesi rendeliosun yada blendırdan geçir.. sonra kararınca un ekliosun macun kıvamına gelince yüzüne sürüp 5 dakika beklet.ilk gözlemim; gerginleşti ve farkedilir bir aydınlık verdi
tekrar hoşgeldin
canım bende ilk defa bu akşam yaptımdüzenli kullanımda cildi beyazlatıomuş ben biraz parlaklık versin die yaptım.. domatesi rendeliosun yada blendırdan geçir.. sonra kararınca un ekliosun macun kıvamına gelince yüzüne sürüp 5 dakika beklet.ilk gözlemim; gerginleşti ve farkedilir bir aydınlık verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?