Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eee yani ilk bi kaç hafta girmezsin tabi yaz geldi zaten canım ya nisan sonunda gelcek zaten mayısta havalar güzel oluo yani izmirde çok güzel oluo en azından

şekerrimmm kardenizde biz yaaaaa. ama deniz kıyısında olduğumuzzz genelde nisanda bile tşöet giyerdikkk ama bu sene buz gibi havalrrrr yaaa:26::26:

5 miiiii maşallahhhh ayyy uykularım bile kaçar benim son 5 güne geldiğimde

ayy maşallah yaa kalbin küt küt atmaya başladımı susu

geriye sayım başladı

sağolun kızlar..
bende henüz hiçbir belirti yok gerçekten cunku hala şaka gıbı gelıyo geliceği şok pozisyonundayım ben karşımda gormeden ınanamıcam galıba
HEPİCİNİİİİZZZ GELİNİZZ BENİ DEPÜKLEMEYE TAMAMMMII

Off yaa benim de şafak 40, 39'a incek on ikiden sonra inşallahh.. Ama o son bir haftayı süşünemiyorum bile, saniyeleri bile sayarım heralde, hiiiççç geçmez zaman :S:S

şekerlerrrr şafağımı attırp kaçıyımmmm malummm sabahhh erken kalkıcammmmm deanye bilgi almaya gidecemmmm hepnizeee iyi geclerrrr
ŞAFAK 22

domates maskesi nasıl oluyor canım ve ne işe yarıyor merak ettim

canım bende ilk defa bu akşam yaptım düzenli kullanımda cildi beyazlatıomuş ben biraz parlaklık versin die yaptım.. domatesi rendeliosun yada blendırdan geçir.. sonra kararınca un ekliosun macun kıvamına gelince yüzüne sürüp 5 dakika beklet.ilk gözlemim; gerginleşti ve farkedilir bir aydınlık verdi

şekerrimmm kardenizde biz yaaaaa. ama deniz kıyısında olduğumuzzz genelde nisanda bile tşöet giyerdikkk ama bu sene buz gibi havalrrrr yaaa:26::26:
mayısta düzelir canım havalar bu sefer yaz çabuk gelmedi
selam kızlarrrr
salı gecesi klasiğini bitirdim geldimm yüzümede domatesmaskesi yaptım
domates maskesi ne işe yarıyoo canım
Ben geldim kızlar
tekrar hoşgeldin

iyi geceler kızlar hepimşz rüyamızda sevdiğimizi görelim inşallah

Annem bana vermez domatesleri ziyan ederim diyee

tekrar hoşgeldin

Hoşbulduk canım :)

hhımmm güzel ve kolaymış belki bende yaparım sağol canım

kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar:98::98: şafak 371

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…