valla bu gidişle bi enerji göndercemmmm enerji patlamsı yasancakkkkıssss varya denemdelerde ne yapmışın sen git doğrı şıkkı işeretle soruya bi daha bak o şıktan vazgeç başka işaretleee 23 gün sonra inş. o enerji patlamsı olcakkk
qizz Duygu.C ecm+ çiğdemi
huuuuuuuuuu slmlarrrrrr
edersin edersin heves olduktan sonra gerisi çok kolay geliyo zaten
dememmmmm:82::82:Selam canımm .. Arkadaşın saçına maşa yapıp hemen gelıyorummm
öffff öle doğru şıkkı yapıp silmek çok fena koyuyo insana bende öle yapıodum arada ilk aklına gelen doğrudur bu tezi savunuorum artıkSen o enerji patlamasından sonra yine enerji toplarsın sevdiceğindennnnn
dememmmmm:82::82:
hemende nasıl kooyuuyooo bgün eğtim hocası gelmişşşş sen diyooo bunları nasıl bilmezsinnnn diyoooahhhh ahhhh dedim bendeee sınav kitapcığımı gösterdimmmm aşıkmısın nesinnnn diyoooo ilk yaptığından vazgeçmicen fln dedi
inş. 22 olcak canım bugecehayırlısıyla bi gelsinlerde
selam kızlar şafak atarsa 5
leylayımm deseydin sendecanım ya inan seninle beraber bende heyecanlanıyorum mutlu oluyorum sanki benim sevgilim gelicekmiş gibi Allah başka ayrılık vermesin inşallahh
aminnnn canım inş. sende böyle olcaksın kıpır kıpırrrrsadece birazcık sabredecksinnnn bunalıma fln girme döverim bahhh seniiiiii
tamammmm bunalıma girmiorum canım sabrediorum bekliorum o günleri
bi yere kaçmam ben gelrim teftiş ederim sizi arada bakalım kim bunalıma girmişşş söyleee bi döverimmmsonrada öperimm
ilk bi hafta oflinem ama sonraaaa yeşillll olacammmm hemde cıvıl cıvılllllhele bi gelmee ozamanda ben seni döverimmaskerin geldi diye bizi unutmak yok
ilk bi hafta oflinem ama sonraaaa yeşillll olacammmm hemde cıvıl cıvılllll
yaaazzzz gelsinnn artıkkk yaaaa aşkım geldiğimde lahana gibi kat kat giiyinmek istemiyorumm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?