Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canim benim...
Heyecandandirr.... az kaldi.. Agla rahatlarsin biraz canim..
2 gün sonra kollarinda olucak allahin izniylee...
Haydi git dolabina bak bakalim.. ne giyinecennn canimm?

ben yavaş yavaş listemi hazırlayayım o vakit sende totoşunu hazırla papatyamm:)

mesutuğbamm o an geldi içimden dayanamadm ama şimdi iyiyim üzülme canım

Canim benim...
Heyecandandirr.... az kaldi.. Agla rahatlarsin biraz canim..
2 gün sonra kollarinda olucak allahin izniylee...
Haydi git dolabina bak bakalim.. ne giyinecennn canimm?

canım ya bi an dolmuştum ağladım rahatladım çok şükür

kıyafet konusunda askerime tabiyim o dağıtımdaki kıyafetlerimi giymem iiçin ısrar ediyo o şekilde bırakmış o şekilde kavuşucakmış ama ben genede ufak değişikler yapıcam tabi
diyorum ya takıntılıyız biraz

seniii çokkk özledimmmm sewgilim....bogazımda böle bişi war gbi hep kendimi sıkıp aglamamaktan ama bu gece kendimi napsam tutamıorummm...keşke yanımda olsan bana sarılsan...gözyaşlarımı silsen...seniii çok özledimmm çocugummmmm

ee duygularını anlat bakimmm sen nasıl görüceksin askerini

inanılmaz heyecanlıyım anlatamm müthiş bi duygu... 15 aydır bazen hüznlü bazen sevçnli baznde sabahlara kadar ağlayarak geçti günlerim... ama bitti işte çok şükür Rabbime onu bana bağışladı... 2 gündür ne giysem askerime nasıl daha ii görüne bilirm diye uğraşıorum.. herlade uyuyamm bugün yarın akşam havaalanına almaya gidecez kayınvalidemgil ve bnm ailem.. işte bölee

ne güzel imremdim doğrusu herşeyi ailelerin bilmesi kadar güzel bişi yok bizse kutu köşelerde gizlice buluşmak zorundayızz zaten o yüzden çokda tad alamıyorum kavuşucam diye

canım anlıyorum seniii ahhh ahhhh. ama dayan canım inan bak geçiçek bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…