ağla canım sıkma kendini anlıyorum seni canım benim
Depükçü teskereci geldi
tşk ederim cnm .inş darısı başınaAllah kavustursun papatyaaaaaa..
Allah bizede nasip eder insallahhhh
oohh sonunda uzun bir zman sonra online depükçü geldiiii sonunda tam bir depük atıcammm bugünn
şafak 460 Ankara artık benim için başkentte öteydi çünkü askerimden ilk ayrılışım ilk hüznüm ilk çaresizliğim benim kolum kanadım gitmişti.
hava durumunda önceliğim ankaradaydı aa çok şükür bugün askerim üşütmicek!
ankaradaki tanıdıklar daha yakındı artık. yolda geçen askerler omuydu ne?
ben nefes bile alamıyordum ki aldığım heran sadece ama sadece onun adı...
duamm : RABBİM nolurr birkez dahi olsa sesini duyayım nolurr...
duydummm Allahım askerimin sesimiydi o...Ve artık duam Rabbim askerimin sesini benden eksik etme...Mehtap,karavana,talim,nöbet,çarşı,palaska vs. daha birçok askeri kelimeler artık hepsi değerliydi benim için Artık bende bir askerdimm.
Sonra alıştım galiba dedim ama askerimi bu sefer Mardin aldı .Bu sefer daha da koydu bana gidişi.Mardin tarihimdeki önemini bu seferden kanıtladın.Mardin askerimi benden aldınn...
Mardin şimdi askerim seni bıraksa da benim için unutulmayan şehir sensin...
15 ay doldummm alıştım sandım ama niye şimdi ağlıyorum....
Askerimm artık gel dayanamıyorum...[/QUO
aglattın benii kızzzzsalya sümük oldum resmennnn
Canim benim...
Heyecandandirr.... az kaldi.. Agla rahatlarsin biraz canim..
2 gün sonra kollarinda olucak allahin izniylee...
Haydi git dolabina bak bakalim.. ne giyinecennn canimm?
hazırben yavaş yavaş listemi hazırlayayım o vakit sende totoşunu hazırla papatyamm:)
ee duygularını anlat bakimmm sen nasıl görüceksin askerini
seniii çokkk özledimmmm sewgilim....bogazımda böle bişi war gbi hep kendimi sıkıp aglamamaktan ama bu gece kendimi napsam tutamıorummm...keşke yanımda olsanbana sarılsan...gözyaşlarımı silsen...seniii çok özledimmm çocugummmmm
inanılmaz heyecanlıyım anlatamm müthiş bi duygu... 15 aydır bazen hüznlü bazen sevçnli baznde sabahlara kadar ağlayarak geçti günlerim... Ama bitti işte çok şükür rabbime onu bana bağışladı... 2 gündür ne giysem askerime nasıl daha ii görüne bilirm diye uğraşıorum.. Herlade uyuyamm bugünYarın akşam havaalanına almaya gidecez kayınvalidemgil ve bnm ailem.. Işte bölee
seniii çokkk özledimmmm sewgilim....bogazımda böle bişi war gbi hep kendimi sıkıp aglamamaktan ama bu gece kendimi napsam tutamıorummm...keşke yanımda olsanbana sarılsan...gözyaşlarımı silsen...seniii çok özledimmm çocugummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?