Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haydiiii şekerllerrrrr hep beraberrr söylüoruzzzz

ŞAFAK 21

boncuklarınızzzııı takınnnnnn bekemmmm:86::86::86::86::86::86:

sonrdaaa döktürekkkkkkk:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

haydiiii şekerllerrrrr hep beraberrr söylüoruzzzz

ŞAFAK 21

boncuklarınızzzııı takınnnnnn bekemmmm:86::86::86::86::86::86:

sonrdaaa döktürekkkkkkk:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yaawruuu kelebeeemm şafakkk 21 hee sadece ve sadecee 21 heee alllaahhhhhh kuzuuuuu sendeee bıtırdınnn yahuuu
BİTTTİİİİİİ YUPLLLLYYYYYY YE HU YEHUUU

ahanda ekledim cnm

şafak attırmaya düzenli geleceksen eğer ekliorum hemen cnmm

Ayy ni demek, bugün facebooka bile girmediğim hiç, burda takılıyom sürekli

Selamm kızlarrrr

slm canım hoşgeldin

yaawruuu kelebeeemm şafakkk 21 hee sadece ve sadecee 21 heee alllaahhhhhh kuzuuuuu sendeee bıtırdınnn yahuuu

Ben de oynayım azcık, fazla bi enerji var bugün bende, bi kilo kestane yedim ondan galiba

sevimmmm senideeee kuzucummmmmmmm yandan yandannn döktüekkkkkkk hoplayak zıplayakkk kurtlarımızıııı dökelimmmm seninnn içinde oynalaylımmm yaaaaa

herkezee cümletennn hayırlıı gecelerrr allaha emanet oluunn kızlarrr opuyorumm sizlerrrii yarın iş var ben kaçaarrr ŞAFAKK 140 ALLAHA SUKUR GENEDE GURURR DUYOOMM şafaakımmlaaa

herkezee cümletennn hayırlıı gecelerrr allaha emanet oluunn kızlarrr opuyorumm sizlerrrii yarın iş var ben kaçaarrr ŞAFAKK 140 ALLAHA SUKUR GENEDE GURURR DUYOOMM şafaakımmlaaa

Tamam canım sana da hayırlı geceler, rüyanda sevdiceğini gör inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…