Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkezee cümletennn hayırlıı gecelerrr allaha emanet oluunn kızlarrr opuyorumm sizlerrrii yarın iş var ben kaçaarrr ŞAFAKK 140 ALLAHA SUKUR GENEDE GURURR DUYOOMM şafaakımmlaaa

bende seninle gurur duyoyrum yawrımmmm
maşşalh organikimin şafağına bitecek gidecek o bişey kalmıcakkk

Hoşbulduk canımm
Bi kilo kestanenın enerjısını harcamak zor olur gıbı gelıyo bana afiyet olsun

Evet yavv, sabaha kadar koşabilirim resmen Ama günde 2-3 kilo yemişliğim var çok seviyorum kestaneyi Düğün gecesi de eşimden bi çuval kestane isticemmmm

Evet yavv, sabaha kadar koşabilirim resmen Ama günde 2-3 kilo yemişliğim var çok seviyorum kestaneyi Düğün gecesi de eşimden bi çuval kestane isticemmmm

Ahh ahh o enerjinin birazı bende olsa da kalkıp yarınkı sınavıma calışsam
zaten hastayım :2: gözüm açılmıyo yolda yururken bıle gözüm kapanıyo

Canım konuya açıklık getireyim Şafak 38 oldu şu an itibariyle, nişanlımın askerlik yeri de Hakkari, Yoksa sen orada yazdığın iller şafak sayısına göre plaka kodları mı Allah benim canımı almasın jeton yeni düştü

plakalar kız onlar allah iyiğini versin bende diom ne diyo bu nese cnm ben artık yatayım ii gecler yarın sabah görüşürüz

Ahh ahh o enerjinin birazı bende olsa da kalkıp yarınkı sınavıma calışsam
zaten hastayım :2: gözüm açılmıyo yolda yururken bıle gözüm kapanıyo

Geçmiş olsun canım, ben sana hemen biraz enerji gönderiyorumm..

Ş A F A K = 29

Gümüşhane'ye selam..:79:

aşkımı çok özledim..6,5 aydır görmüyorum..

Allah kavuştursun canım, bişi kalmamış Allah'ın izniyle :)

plakalar kız onlar allah iyiğini versin bende diom ne diyo bu nese cnm ben artık yatayım ii gecler yarın sabah görüşürüz

Ehehe cahil cühelayım, aşığım, özlem içerisindeyim, gecenin bi vakti uykuluyum derken oldu böle bişi kusura bakma canım İyi geceler görüşürüz, Allah rahatlık versinn..

kızlar ben yatıyorum sabah iş var nasıl uyanıcam bilmiyorum
İyi geceler diliyorum Hepiniize
Rüyanızda askerinizi görün

kızlar ben yatıyorum sabah iş var nasıl uyanıcam bilmiyorum
İyi geceler diliyorum Hepiniize
Rüyanızda askerinizi görün

İyi geceler canım.. aynen benımde erken kalkmam lazım sınavım var
o yuzden bende yatıyorum kızlarr hepinze iyi uykularrr :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…