slmm cnaımm hossgeldınnnn düsünüyodurr sennn hiçç merakk etmee tatlımm aklındnan cıkmıyosundurr bıleee:98::98: emın oll
o süpriz yapamazki garibim bir kere süpriz yapmaya kalktı onuda ben bozdum geleceği günüde net biliyorum anlayacağın herşey bana kaldı onu çok güzel karşılamak istiyorum aklına bişey gelirse benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canım onu çok özledim bennnnnn
AAA süpriz miiihiç aklıma gelmemişti süpriz falan yapmak Ben de mi düşünsem öle bişiler acaba Ayy ne odun bi insanmışım ben böyle Gerçi nişanlımın geleceği gün ailesi bize gelcek ordan havaalanına hep beraber gidip karşılaz, sonra da bize döncez :S Nası süpriz yapım ki ben Yalnız kalsak neseeeee :):):) Ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş, ben de sevdiği hasret kaldığı yemekleri falan yaparım artık Yencek gibi olur inşallah
Bu arada şafak 39, atarsa da 38 olcak inşallah
Uzun dönem askerlik yapanlara da çok üzülüyorum ayrıcaben 155'ten başladım şafak saymaya ama inanılmazzz zor geldi, siz 460'tan başlıyosunuz sanırım , Allah kolaylık versin, günler su gibi akıp geçsin hepimize inşallah
günaydıııııın arkadaşlar hepicinizi coook öpüyorum
şafaaaaaak : 180 b
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrŞafakkkk 19
Günaydın gençlik ben geldim :)
hoşbuldum canım :81: nabergünaydınnn duygucum, hoşgeldin
hoşgeldininciiGÜNAYDIN kızçeler
ben geldim
GÜNAYDIN kızçeler
ben geldim
hoşbuldum canım :81: naber
hoşgeldinincii
günaydın kızlarrrr nasılsınızzgünaydınnn:80:
Günaydınnn
Şafak 41 kocaeliye selam eder büyüklerin ellerinden küçükleri gözlerinden şafak güzellerini yanaklarından Aşkımıda dudaklarından öperemm:86:
günaydın kızlarrrr nasılsınızz
maşallah yengeçimmayy valla kendimi yaşlanmış hissediyorum sizlerin şafakları görünce
Günaydınnn
Şafak 41 kocaeliye selam eder büyüklerin ellerinden küçükleri gözlerinden şafak güzellerini yanaklarından Aşkımıda dudaklarından öperemm:86:
günaydın kızlarrrr nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?