Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kimi zaman fazla konuşmakta bir yerde sıkıyor insanı.belkide fazla konuşmamanız,görüşmemeniz en zından nelerde sorun yaşandığına anlaşılır tatlım.umarım ii olursıunuz tatlım..

evet canım.. biz birbirimizi özlemeyi bile unuttuk.. o kadar çok içiçeyiz ki arada 1,5 saatlik mesafe olmasına rağmen...bizi biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum en azından ben şimdiden rahatladım..umarım o da benim gibi düşünür.. şuan kızgınlık kırgınlık hiçbiri yok sadece ona olan özlemim var..bana olan özlemini yazdı mesajında..bizim için pazara kadar dayanmamız lazım dedim.. nefes aldığımı hissediyorum

pazara kadar hiç konuşmıcaktık aslında ama dayanamıyoruz yine eskisi gibi her yarım saatte bir konuşmuyorz.. 2-3 tane msj sadece o kadar... ve gerçekten bunun bize daha iyi geldiğini kavrıyorum yavaş yavaş
nie ki:26:

ooof of o 5 hafta bana 45 hafta gibi geliyor mu gelmiyor mu bi sor bakalım :)

öyledir walla, şafak azaldıkca zaman yavaşlıyor di mi

nee sınavmıı

allahım ölücem kahrımdan bide o var!!

Ticaret hukukunu napıcam bilmiyorum

var canım olmamıı gell

bende iktisat teorisi,ticaret hukuku ve m.uygulamalarını kara kara düşünüyorum off ya..aman valla bıktım bu seneyi vir atlatsam öle rahatlıcam..
eyv.saolasın canım:))

canımumarım bu durum iyiye gider...insan gerçekten kimi zaman çok yorulduğunu hissediyorrr.ne düşüneceğini bile bilemez oluyorr.hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.

aof sınavları var tatlım 28-29 mayıs final.
bend etekila istiyorumm var mı acaba?
gerilim verme kızım ya 50 gün filam zaten gerildim nasıl geçti senin sınavlar
herkeze selamlarr alkolik hatunlar sizi
hoşgeldin cadım kazanım
nee sınavmıı
allahım ölücem kahrımdan bide o var!!
Ticaret hukukunu napıcam bilmiyorum
var canım olmamıı gell
bende ticaret hukukunun güzel ders notları var ben ondan çalıştım tatlım.
Atayım mı sana ister misin?
nie ki:26:
öyledir walla, şafak azaldıkca zaman yavaşlıyor di mi
yavaşlıyor ne kelime duruyor tatlım inan bana duruyor

hoşbulduk canım

bende iktisat teorisi,ticaret hukuku ve m.uygulamalarını kara kara düşünüyorum off ya..aman valla bıktım bu seneyi vir atlatsam öle rahatlıcam..
eyv.saolasın canım:))

Şuan tahminlerime göre Ticaret Hukuku ve Atatürk İlkeleri ink tarihine ağırlık vermem gerekicek diğerleri fena değil çünkü bu arada muh uyg. daha çok sözelmiş bu dönem işimiz kolaylaşıcakmış

bende ticaret hukukunun güzel ders notları var ben ondan çalıştım tatlım.
Atayım mı sana ister misin?

ay valla çok sevinirim duygum yaa

likör kadehini de ben alayım madem ortada kalmasın
bana da bi kadeh verin, ne olduğu farketmez

aof sınavları var tatlım 28-29 mayıs final.

bend etekila istiyorumm var mı acaba?

hımmm iyi dersler o zman sana

herkeze selamlarr alkolik hatunlar sizi
sedaam hoşgelsin sefalar getirdin, sen de 1 kadeh ister misin

sende kap bir kadeh yavrum

aaaah ah anlatılmaz yaşanır Şafak 37 dediğin gün ben geleyim aklına tamam mı a:)

bana her türlü uyar, hangi kadeh olduğu farketmez

napim kızım az bi zaman var yaaa...
nasıl yetişicek 67 ünite pff
benim sadece kamu mailiyesi güzeldi yaa diğerlerinden ezberlediğim sorulardan hiç çıkmadı

öğlen karacan akademiye gidicem konu anlatımlı kitap alıcam
onlardan çalışıcam bu seferde.. seninki nasıldı?

karamsar kız yaa :44: içim karardı vallahi bütün şevkim kaçtı şuan 3.5 atıorum kalıcam die... :26:

bana da bi kadeh verin, ne olduğu farketmez

gel yavrum hangini istersen çek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…