Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vaay benim şafak 5 ay 4 hafta 1 gün olmuş

şafak azalıyor mu ne :98::97:

pissy cnm listeleri neden yapmıosun eğer yapmayacksan başka bir arkadasa devret yarılayan arkadasların şafakları atmıo

karamsar kız yaa :44: içim karardı vallahi bütün şevkim kaçtı şuan 3.5 atıorum kalıcam die... :26:

gel yavrum hangini istersen çek bakalım

şevkini kaçırmak değildi amacım canım sadece gerçek olan bu ve çalışmamız lazım son günlerde stres yaşamamak içn canım benim

şevkini kaçırmak değildi amacım canım sadece gerçek olan bu ve çalışmamız lazım son günlerde stres yaşamamak içn canım benim

biliyorum tatlım ya şaka yaptım Sınav şafağımda var benim başladım çalışmalara bakalım napıcaz.. Allah hepimize zihin açıklığı versin inşallah

iyiyim canım bohça topiklerine bakıodumda.. sadece gelin-damat bohçası olsun taraftarıyım anne babaya gereksiz görüorum fuzuli masraf gibi gelio bana.. varmı ben gibi düşnen

var canım beEEnnnn benn bennn
hiç gerek yok ailelere...
Sadece gelin ve damat için hazırlansın...
Alışverişide gelin ve damat yapsın kimse bulaşmasın

azalıyor demek ki bak 5 aya düşmüşsün

evet 5-5.5 ay kaldı diyeceğim artık inşallah

pissy cnm listeleri neden yapmıosun eğer yapmayacksan başka bir arkadasa devret yarılayan arkadasların şafakları atmıo

julia merhaba, ne listeymiş cnm bu listeler! ben foruma kaç gündür girmiyorum daha yeni girdim. girdiğimde zaten listeyi ekliyorum lakin buyur kim almak istiyorsa o alsın. ne bu canım böyle

Son düzenleme:

bu listeler buranın yollardır simgesi oldu cnm kimse sana zorla liste vermedi öle bir gün ekle 20 gün ekleme olmaz şuanda senn tavır yapmaya da hakkın oldğunu sanmıorum kim istiosa alsın demekle de olmaz liste senn sorumluluğunda bunu bilerek aldın listeyiiii yapmayacaksan almasaydın kırılıp gücenme laflarıma

hoşgeldinnn pissy

merhaba cnm hoşbuldum

iyiyim canım bohça topiklerine bakıodumda.. sadece gelin-damat bohçası olsun taraftarıyım anne babaya gereksiz görüorum fuzuli masraf gibi gelio bana.. varmı ben gibi düşnen

hımm çeyiz işlerine daldın yani. valla eylül ayında bi arkadaşım evlendi kayınvalidesine felanda yapmış evlendikten sonra giderken götürmek için. bana kalırsada gelin-damat bohçası yeter. ha söz olur laf olur deniliyorsa o zaman başka aman kimsenin ağzı açılmasın yeterki o stresli zamanlarda

isyanı gelmiş pissy ciğin

bence de, anaya babaya kardeşe harcadığın parayla gelin damadın bohçasına bişeyler daha konulur.
Ama işte anlatamazsın ki bunu büyüklere

bence de, anaya babaya kardeşe harcadığın parayla gelin damadın bohçasına bişeyler daha konulur.
Ama işte anlatamazsın ki bunu büyüklere

anlatmayın o zaman biz yapmıyoruz sizde yapmayın deyin olsun bitsin bunda kızcak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…