gel yavrum hangini istersen çek bakalım
pissmm şekil değiştirmişsinn
vaay benim şafak 5 ay 4 hafta 1 gün olmuş
şafak azalıyor mu ne :98::97:
karamsar kız yaa :44: içim karardı vallahi bütün şevkim kaçtı şuan3.5 atıorum kalıcam die... :26:
gel yavrum hangini istersen çek bakalım
ivet şekerim azcık öyle oldu
napıyosun nasılsın?
şevkini kaçırmak değildi amacım canım sadece gerçek olan bu ve çalışmamız lazım son günlerde stres yaşamamak içn canım benim
iyiyim canım bohça topiklerine bakıodumda.. sadece gelin-damat bohçası olsun taraftarıyım anne babaya gereksiz görüorum fuzuli masraf gibi gelio bana.. varmı ben gibi düşnen
azalıyor demek ki bak 5 aya düşmüşsün
pissy cnm listeleri neden yapmıosun eğer yapmayacksan başka bir arkadasa devret yarılayan arkadasların şafakları atmıo
evet 5-5.5 ay kaldı diyeceğim artık inşallah
julia merhaba, ne listeymiş cnm bu listeler! ben foruma kaç gündür girmiyorum daha yeni girdim. girdiğimde zaten listeyi ekliyorum lakin buyur kim almak istiyorsa o alsın. ne bu canım böyle
hoşgeldinnn pissy
iyiyim canım bohça topiklerine bakıodumda.. sadece gelin-damat bohçası olsun taraftarıyım anne babaya gereksiz görüorum fuzuli masraf gibi gelio bana.. varmı ben gibi düşnen
evet 5-5.5 ay kaldı diyeceğim artık inşallah
julia merhaba, ne listeymiş cnm bu listeler! ben foruma kaç gündür girmiyorum daha yeni girdim. girdiğimde zaten listeyi ekliyorum lakin buyur kim almak istiyorsa o alsın. ne bu canım böyle
bence de, anaya babaya kardeşe harcadığın parayla gelin damadın bohçasına bişeyler daha konulur.
Ama işte anlatamazsın ki bunu büyüklere
selam kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?