selam kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim yinee
var canım beEEnnnn benn bennn
hiç gerek yok ailelere...
Sadece gelin ve damat için hazırlansın...
Alışverişide gelin ve damat yapsın kimse bulaşmasın
hımm çeyiz işlerine daldın yani. valla eylül ayında bi arkadaşım evlendi kayınvalidesine felanda yapmış evlendikten sonra giderken götürmek için. bana kalırsada gelin-damat bohçası yeter. ha söz olur laf olur deniliyorsa o zaman başka aman kimsenin ağzı açılmasın yeterki o stresli zamanlarda
valla zamanı geldiğince söylicem büyüklere... çok gereksiz.. neticede bu para onlarında cebinden çıkıcak.. yazık günah.. evlenenlerin ciddi bi para ihtiyacı varken bunlara gerek yok die düşünüyorum ben.. ona vericekleri parayı bize versinlerrbence de, anaya babaya kardeşe harcadığın parayla gelin damadın bohçasına bişeyler daha konulur.
Ama işte anlatamazsın ki bunu büyüklere
bu listeler buranın yollardır simgesi oldu cnm kimse sana zorla liste vermedi öle bir gün ekle 20 gün ekleme olmaz şuanda senn tavır yapmaya da hakkın oldğunu sanmıorum kim istiosa alsın demekle de olmaz liste senn sorumluluğunda bunu bilerek aldın listeyiiii yapmayacaksan almasaydın kırılıp gücenme laflarıma
valla zamanı geldiğince söylicem büyüklere... çok gereksiz.. neticede bu para onlarında cebinden çıkıcak.. yazık günah.. evlenenlerin ciddi bi para ihtiyacı varken bunlara gerek yok die düşünüyorum ben.. ona vericekleri parayı bize versinlerr
merhaba hoşbuldummselamhoşgeldin...
gelıorum cnm kankam:82:kankammm napıosun cnmmm gelsene bizim topiğeee
hoşgeldin didoşş nerelerdesin kız sen hiç gözükmüyorsun ortadaa
ahh cnm ya iş aramakla ugrasıyorum o yuzden pek vakıt bulup gıremedım..nasılsın cnm sözlendinmi yoksaa?
askerimi dün izinden göndermişim canım sıkkın lütfen...
anladım tatlım.. yok canım benm daha zamanı var.. en az 2 ay var meselakısmet diyorum herşey
anladım tatlım.. yok canım benm daha zamanı var.. en az 2 ay var meselakısmet diyorum herşey
ben buraya bazen hergün giriyorum bazen ise giremiyorum. liste yapıpta her gün girmeyen arkdaşlarda var. girdiklerinde listeyi ekliyorlar. eğer benim sorumluluğumdaysa bunu ben aldıysam sende beni kontrol etme o halde artık.yani ödevini yapmamış öğrenci muamelesi gibi bişey oluyor bu. hak hukuk meselesi de değil zaten. kimseyi ne kırmak ne de kırılmak isterim.
askerimi dün izinden göndermişim canım sıkkın lütfen...
anlatmayın o zaman biz yapmıyoruz sizde yapmayın deyin olsun bitsinbunda kızcak bişey yok...
valla zamanı geldiğince söylicem büyüklere... çok gereksiz.. neticede bu para onlarında cebinden çıkıcak.. yazık günah.. evlenenlerin ciddi bi para ihtiyacı varken bunlara gerek yok die düşünüyorum ben.. ona vericekleri parayı bize versinlerr
basladımı tatlım işe sevgılın?ne kadar olmuştu askerden geleli diyormu şu tarihte yapalım söz diye
ben baktım notlarıma ffena değil inkılap, yönetim organizasyon ve iktisat sonuçlarını bilmiyorum sadecenapim kızım az bi zaman var yaaa...
nasıl yetişicek 67 ünite pff
benim sadece kamu mailiyesi güzeldi yaa diğerlerinden ezberlediğim sorulardan hiç çıkmadı
öğlen karacan akademiye gidicem konu anlatımlı kitap alıcam
onlardan çalışıcam bu seferde.. seninki nasıldı?
aynen öyle alt devre senianlaşalım yavrum5 hafta kaldığında saygı duruşunda bulunucam sana
yok kız laf olsun işte...
İNG ydi di mi seninŞuan tahminlerime göre Ticaret Hukuku ve Atatürk İlkeleri ink tarihine ağırlık vermem gerekicek diğerleri fena değil çünkübu arada muh uyg. daha çok sözelmiş bu dönem işimiz kolaylaşıcakmış
ay valla çok sevinirim duygum yaa
her daim içiciyim diyosun yanibana da bi kadeh verin, ne olduğu farketmez
tatlım benmki askerden geldikten 1 hafta sonra iş buldu.. 5 aydır çalışıyor.. bu ayın 27 sinde geleli 5 ay bitmiş olucak.. ailesiyle falan konuştu zaten tanışmıştım ben ailesiyle.. ailemle tanıştırdım benimkini.. babamla falan tanıştı yani.. ailesi mayıs sonu gibi gider isteriz demiş..ben haziran da isteme-söz olsun diye düşünüyorum.. bayramdan sonrada nişan var aklımda.. kısmet bakalım herşey nasıl yürür bilmem..
hoşbuldum derya sizleride allah kavustursun tez zamandaa
çok güzel cnm maşallah sen simdiden çeyiz hazırlamaya daha doğrusu para bırıktırmeye basla çok para gıdıyo dıyolar ben ıse gırsem dırek hesaba atıcam parayı pesın almayı dusunuyorum ceyızlerımı bakalım ıncım Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?