Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

var canım beEEnnnn benn bennn
hiç gerek yok ailelere...
Sadece gelin ve damat için hazırlansın...
Alışverişide gelin ve damat yapsın kimse bulaşmasın

bence de, anaya babaya kardeşe harcadığın parayla gelin damadın bohçasına bişeyler daha konulur.
Ama işte anlatamazsın ki bunu büyüklere
valla zamanı geldiğince söylicem büyüklere... çok gereksiz.. neticede bu para onlarında cebinden çıkıcak.. yazık günah.. evlenenlerin ciddi bi para ihtiyacı varken bunlara gerek yok die düşünüyorum ben.. ona vericekleri parayı bize versinlerr

ben buraya bazen hergün giriyorum bazen ise giremiyorum. liste yapıpta her gün girmeyen arkdaşlarda var. girdiklerinde listeyi ekliyorlar. eğer benim sorumluluğumdaysa bunu ben aldıysam sende beni kontrol etme o halde artık.yani ödevini yapmamış öğrenci muamelesi gibi bişey oluyor bu. hak hukuk meselesi de değil zaten. kimseyi ne kırmak ne de kırılmak isterim.

askerimi dün izinden göndermişim canım sıkkın lütfen...

yani bi ihtiyacınızı karşılarsınız o paralarla

Liste yapıpta hergün girmeyen kim bi kontrol istersen bnm listeler hergün full yapılıo lady desene gene aynı özel sebeplerden canın sıkkın olabilr bu seni ilgilendirir listelerin genel sorumlusu meg bende ona hesap veriorum cnm gelemediğin zaman söle birine senn yerien seve seve yaparrlar zaten senn yaptığın umursamazlık kusura bakma askerini yollamışsın allah kavuştursun

anlatmayın o zaman biz yapmıyoruz sizde yapmayın deyin olsun bitsin bunda kızcak bişey yok...

öyle olmuyor işte, o zaman laf söz olur. Aman olmasın, ağzımızın tadı kaçmasın:26:

selam kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim yinee

merhaba, hoşgeldin:80:

ben de öyle düşünüyorum ama nişanlım ne düşünür tam kestiremiyorum, çünkü o adetlere gelenek göreneklere bağlı bi insandır. 2-3 bohça için de o günlerde keyfimiz kaçacağına alıveririz olur biter

basladımı tatlım işe sevgılın?ne kadar olmuştu askerden geleli diyormu şu tarihte yapalım söz diye

tatlım benmki askerden geldikten 1 hafta sonra iş buldu.. 5 aydır çalışıyor.. bu ayın 27 sinde geleli 5 ay bitmiş olucak.. ailesiyle falan konuştu zaten tanışmıştım ben ailesiyle.. ailemle tanıştırdım benimkini.. babamla falan tanıştı yani.. ailesi mayıs sonu gibi gider isteriz demiş..ben haziran da isteme-söz olsun diye düşünüyorum.. bayramdan sonrada nişan var aklımda.. kısmet bakalım herşey nasıl yürür bilmem..

Son düzenleme:
ben baktım notlarıma ffena değil inkılap, yönetim organizasyon ve iktisat sonuçlarını bilmiyorum sadece
diğerle iiyi çok şükür
anlaşalım yavrum 5 hafta kaldığında saygı duruşunda bulunucam sana

yok kız laf olsun işte...
aynen öyle alt devre seni

İNG ydi di mi senin
bana da bi kadeh verin, ne olduğu farketmez
her daim içiciyim diyosun yani

çok güzel cnm maşallah sen simdiden çeyiz hazırlamaya daha doğrusu para bırıktırmeye basla çok para gıdıyo dıyolar ben ıse gırsem dırek hesaba atıcam parayı pesın almayı dusunuyorum ceyızlerımı bakalım ıncım Allah yardımcımız olsunn

Aminn canım benimm.. başladım zaten çeyizlere tatlım..tabaktı kaşıktı falan onlar ıçıkardım aradan.. küçük elk.t aletleri para biriktirip alıcam peşinde daha uyguna düşüo fiyatları..küçük ıvır zıvır eşyaları elime geçtikçe alıorum işte tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…