Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahahhaha
Gelir hayırlıdır sağa gider hayırsızdır sola var bide

vallahi ne listeymiş :88:

zaten izinden bişi anlamadım. iki gün sınavlara girdik, pazar gecesi nişanlım hastalandı ateşler içinde askeri hastaneye acile götürdük. 1 gece müşade altında tuttular serum taktılar. pazartesi öğlene kadar hastanedeydik.sonra eve geldi dinlendi. salı günü o iyileşti ben hastalandım.iş yerindende ancak pazartesi tam gün salı öğlene kadar izin aldım. işte dün sabahta gitti.benim canım burnumdayken bide liste için gerilmek istemiyorum arkadaş yaa.

kimseye hesap vermek zorunda değilsin tatlım tamam mı
yapmazsan yapmazsın oturur çok meraklıları yaparlar. Herkesin derdi kendine.
Sıkma germe kendini bu kadar. Kimse kimesnin ne yaşadığını bilemeden atıp tutuyor.

evet yapılmak istenen bu amaç farklı yere kaydı saçmalanndı artık
resmen hesap verme durumu ortaya çıktı ya gülüüyorum :))

Neysem tatlım öyle iştee ee başak başka ne var ne yok

Bu ay 9 gün liste yayınlanmamış duygu maaşından kesecük Neyse ya kimse kırılmasın duygum

Nolsun paylaşmış olduğun değerli notların basımını tamamladım dosyalıorum kendisini daha sonrada fosforlu kalemimi elime alıp tane tane altını çize çize hafızama işleme hayalini kuruyorum sen napıyosun bakalım çeyizine yeni bişeyler aldın mı

Devremmmmmmmmmmmmmmm
Sanada nişanlınada çok geçmiş olsun cnmm....
Ve tekrardan Allah kavuştursun...
Canını sıkma boşuna üzülmee

çok geçmiş olsun canım, izin burnunuzdan gelmiş walla, üzüldüm

hahahhaha
Gelir hayırlıdır sağa gider hayırsızdır sola var bide

hahaha süpermiş bu bak bilmiodum bunu

geçmiş olsun canım Hepimiz özgürüz o sebeple kimseye hiç bir şekilde hesap verme yükümlülüğümüz yok...

ozaman olurr iştee

Tmm duygunun gelmediği günler idare ederizz
Allahım aşkım bunları görse öldürür kesin beni yaaa
hahahaha bence de benimki bacaklarımı kırar çıtır çıtır sonra da yer bi güzel
deli kız

aldım tatlım dün geldi hatta, çay takımı aldım paşabahçenin çok şık benimle birlikte iş yerinden bi kaç arkadaşım daha aldı çok beğendik vallahi uygunduda fiyatı yazmışım buraya galiba

hahaha süpermiş bu bak bilmiodum bunu

geçmiş olsun canım Hepimiz özgürüz o sebeple kimseye hiç bir şekilde hesap verme yükümlülüğümüz yok...

dersanede bi tek bu seneki mahesebecimiz iyi zaten gerisi boş
güzel ama di mi ben böle öğrendim muhasebeyi valla

hahahaha bence de benimki bacaklarımı kırar çıtır çıtır sonra da yer bi güzel

seni akşam simidi niyetine çıtır çıtır görür valla

dersanede bi tek bu seneki mahesebecimiz iyi zaten gerisi boş
güzel ama di mi ben böle öğrendim muhasebeyi valla

Neyseki bi tanesi tammış canım
o konuda uzman hocalardan ders almak bi başka olmuştur sanada
bende öyle öğrendim napıyım hepsinin mantığı bu şekilde zaten gelir gideri varlığı kaynağı bildin mi evelallah soruların epiciğinin hakkından gelirsin

seviyorum seni

Devremmmmmmmmmmmmmmm
Sanada nişanlınada çok geçmiş olsun cnmm....
Ve tekrardan Allah kavuştursun...
Canını sıkma boşuna üzülmee

devreeem canım çok teşekkür ederim.Amin hepimizi Allah tez vakit sağsalim kavuştursun.
nazar kakaladı bizi. nişanlımı her gören bu ne ya asker gibi değilsin sen deyip durdu.pazar günü forum bornova'daydık aman bi hastalandı orada apar topar döndük manisa'ya.

sen nasılsın? nişanlın nasıl?

çok geçmiş olsun canım, izin burnunuzdan gelmiş walla, üzüldüm

evet cnm öyle oldu inşallah oradada hastalanmaz.askeri hastanede o askerlerin tek başına hallerini görünce valla çok fena oldum.bide hemşire 15 dakika damarı bulamadı serumu takmak için valla orada yığılıp benide bi yatağa yatıracaklardı.

[/B]

beni anladığın için sanada teşekkürler cnm

aynen öyle muasebede kilit nokta iki tane filan onlari bildin mi tamam muhasebeden yirttin demektir.
Sorma uzmanindan ögrenmek hakikatten farkli oluyomus :)))
yok ama önümüzdeki sene murattayim allah kismet ederse

hıhhh kem gözlü insanlarr
ahh forum aahhh o havuzun ordaki salıncağın dili olsada konuşsaaa
kıyamam yaa tamda gezerken kötü olmuş.. neyse gelmiş geçmiş olsun devrem...
şükür bende iyiyim nişanlımda iyi canım.... Sadece şu 90/1 ler bi gitsin biraz rahatlıcam diyo... ama bence onlar gidince bizi şafak sıkıştırmaya başlıcak daha kötü olucaz gibime geliyooo:44:

kızlar bernardo'da ki kampanyadan faydalanıp şu gördüğünüz yemek takımı ve çatal kaşık takımını almayı planlıyorum. toplamda 2300TL tutuyor ve bu tutarın yarısını hediye çeki olarak veriyorlar.Onunlada şarap kadeh ve su sürehi takımını almayı düşünüyorum.geriye daha hediye çekim kalıyor.onunlada diğer eksiklerimi alayım diyorum.
bana fikrinizi söyler misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…