hahahhahaacele etmek lazım 37 gün kaldı
kalan 125 günde ben seni yerim rahat ol yavrum
muhasebenin sırrını söylüyorum sana tatlım
Başarılar
- Gelirse sağdan giderse soldan
- varlıklar borçtan kaynaklar alacaktan artar
- V=S+B
vallahi ne listeymiş :88:
zaten izinden bişi anlamadım. iki gün sınavlara girdik, pazar gecesi nişanlım hastalandı ateşler içinde askeri hastaneye acile götürdük. 1 gece müşade altında tuttular serum taktılar. pazartesi öğlene kadar hastanedeydik.sonra eve geldi dinlendi. salı günü o iyileşti ben hastalandım.iş yerindende ancak pazartesi tam gün salı öğlene kadar izin aldım. işte dün sabahta gitti.benim canım burnumdayken bide liste için gerilmek istemiyorum arkadaş yaa.
ben gelicem merak etme
kalan 125 günde ben seni yerim rahat ol yavrum
evet yapılmak istenen bu amaç farklı yere kaydı saçmalanndı artık
resmen hesap verme durumu ortaya çıktı ya gülüüyorum :))
Neysem tatlım öyle iştee ee başak başka ne var ne yok
zaten izinden bişi anlamadım. iki gün sınavlara girdik, pazar gecesi nişanlım hastalandı ateşler içinde askeri hastaneye acile götürdük. 1 gece müşade altında tuttular serum taktılar. pazartesi öğlene kadar hastanedeydik.sonra eve geldi dinlendi. salı günü o iyileşti ben hastalandım.iş yerindende ancak pazartesi tam gün salı öğlene kadar izin aldım. işte dün sabahta gitti.benim canım burnumdayken bide liste için gerilmek istemiyorum arkadaş yaa.
hahahhaha
Gelir hayırlıdır sağa gider hayırsızdır sola var bide
hahahahaozaman olurr iştee
Tmm duygunun gelmediği günler idare ederizz
Allahım aşkım bunları görse öldürür kesin beni yaaa
deli kızBu ay 9 gün liste yayınlanmamış duygu maaşından kesecükNeyse ya kimse kırılmasın duygum
Nolsun paylaşmış olduğun değerli notların basımını tamamladım dosyalıorum kendisini daha sonrada fosforlu kalemimi elime alıp tane tane altını çize çize hafızama işleme hayalini kuruyorum sen napıyosun bakalımçeyizine yeni bişeyler aldın mı
dersanede bi tek bu seneki mahesebecimiz iyi zaten gerisi boşhahaha süpermiş bu bak bilmiodum bunu
geçmiş olsun canımHepimiz özgürüz o sebeple kimseye hiç bir şekilde hesap verme yükümlülüğümüz yok...
ozaman olurr iştee
Tmm duygunun gelmediği günler idare ederizz
Allahım aşkım bunları görse öldürür kesin beni yaaa
hahahahabence de benimki bacaklarımı kırar çıtır çıtır sonra da yer bi güzel
dersanede bi tek bu seneki mahesebecimiz iyi zaten gerisi boş
güzel ama di mi ben böle öğrendim muhasebeyi valla
kimseye hesap vermek zorunda değilsin tatlım tamam mı
yapmazsan yapmazsın oturur çok meraklıları yaparlar. Herkesin derdi kendine.
Sıkma germe kendini bu kadar. Kimse kimesnin ne yaşadığını bilemeden atıp tutuyor.
Devremmmmmmmmmmmmmmm
Sanada nişanlınada çok geçmiş olsun cnmm....
Ve tekrardan Allah kavuştursun...
Canını sıkma boşuna üzülmee
çok geçmiş olsun canım, izin burnunuzdan gelmiş walla, üzüldüm
geçmiş olsun canımHepimiz özgürüz o sebeple kimseye hiç bir şekilde hesap verme yükümlülüğümüz yok...
[/B]
hahahahabence de benimki bacaklarımı kırar çıtır çıtır sonra da yer bi güzel
görmez görmez bişi olmaz aramızdaa
aynen öyle muasebede kilit nokta iki tane filan onlari bildin mi tamam muhasebeden yirttin demektir.seni akşam simidi niyetine çıtır çıtır görür valla
Neyseki bi tanesi tammış canım
o konuda uzman hocalardan ders almak bi başka olmuştur sanada
bende öyle öğrendim napıyım hepsinin mantığı bu şekilde zaten gelir gideri varlığı kaynağı bildin mi evelallah soruların epiciğinin hakkından gelirsin
bizde seni seviyorum tatlimseviyorum seni
lemBenimkinin psikopat damarlarını attırırsam yandım gittimm...
Sizin kavuşmanızı çok merak ediyorum şahsenn
umarımmm
devreeem canım çok teşekkür ederim.Amin hepimizi Allah tez vakit sağsalim kavuştursun.
nazar kakaladı bizi. nişanlımı her gören bu ne ya asker gibi değilsin sen deyip durdu.pazar günü forum bornova'daydık aman bi hastalandı orada apar topar döndük manisa'ya.
sen nasılsın? nişanlın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?