Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kesinlikle katılıyorum

vurulduktan 32562 saat sona öldü zaten dayıya da o yakışırdı
hahahaha hiç sorma ya ben daha iyi bir final isterdim dayı için
zaten sıkılmıştım ezelden bitse de gitsek gibi olmuş
zaten geçen sezon final yapmaları lazımdı abarttılar ezelin ölümünü düşünemiyorum
olay çok büyüdü gerçekten bu kadar baskı olmamalı yani severek paylaştığın bişeyi mecburiyetin haline geldiğinde paylaşım durumu zevk vermiyordur sanırım... :44:

selam hoşgeldin lokumcuk
iyilik yaparsın o da senin görevin olur ya aynen öyle. Kız eminim foruma gelmek istemiyordur sırf listeler yüzünden :)

iyilik yaparsın o da senin görevin olur ya aynen öyle. Kız eminim foruma gelmek istemiyordur sırf listeler yüzünden :)

Arkadaşımız gayet güzel ve anlaşılır bir biçimde açıklamasını yaparak durumu özetlemiş duygucum anlayışlı olmak lazım sonuç itibariyle yapmama ve/veya yapamama durumunda verip veriştirmek yargılamak doğru değil. Hem bu listeler yapılsada yapılmasada herkez kendi şafağına takip ediyor Maksat muhabbet olsun hep birlikte zaman geçirilsin, dertlerimizi paylaşalım, fikir alış verişinde bulunalım diye var bu topic... Bu şekilde tadımızı kaçırmanın bir anlamı yok

Piki kalan 125 gün napicam ben
ben gelicem merak etme
evet yapılmak istenen bu amaç farklı yere kaydı saçmalanndı artık
resmen hesap verme durumu ortaya çıktı ya gülüüyorum :))

Neysem tatlım öyle iştee ee başak başka ne var ne yok
genel muhasebe ıng iktisat offf :26:
kaçıncı sınıfsın sen hangi bölüm

Son düzenleme:
anlaşalım son 37 günün yedin yedin yoksa kocam bitirecek beni :78:

bi daha olmasın

acele etmek lazım 37 gün kaldı
Piki kalan 125 gün napicam ben

kalan 125 günde ben seni yerim rahat ol yavrum

genel muhasebe ıng iktisat offf :26:

muhasebenin sırrını söylüyorum sana tatlım
  1. Gelirse sağdan giderse soldan
  2. varlıklar borçtan kaynaklar alacaktan artar
  3. V=S+B
Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…