Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen öyle muasebede kilit nokta iki tane filan onlari bildin mi tamam muhasebeden yirttin demektir.
Sorma uzmanindan ögrenmek hakikatten farkli oluyomus :)))
yok ama önümüzdeki sene murattayim allah kismet ederse

Hiç pişman olmazsın canım bu kararından

ayy inşallah hastalanmaz. Allahım askerlerimizi korusun
benim kocişim de gittiğinden beri hastalıktan kurtulamıyo:26:
banyo yaptırıp gece vakti eğitime çıkarıolarmış o soğuklarda... hatta bi gece ateşlenmiş, iğneleri yemiş:94: askeri hastaneye de gitti..
sonra 2 kere buraya geldi izine, tam iyileşti derken burda da hastalandı, üff walla hava ısınsa da aşkım hastalıktan kurtulsa artık...
o hemşire de nası hemşireymiş ki yaw, erkeklerde damar bulamamak , özel bi durum yoksa çok zor bi ihtimaldir:26:

bizde seni seviyorum tatlim

lem
videoya mi ceksem ayol :78: sey ama +18 e girer o o zaman :78:

çek çek çek dibimiz düşsün

çok şıkmış bunlar

pissy canım bernardo normalden birazcık pahalı.
yemek takımım 350 TL falan aldık kadeh bardak takımımı da 250 TL eminönünden aldım.
çatal kaşık almadık evde vardı sadece günlük kullanmak için aldım
çok hoşuna gitti ise al tabi bu sadece benim fikrim

canım çok şıklarmış ya bende daha yemek takımımı almadım çok pahalı tutuyor benim istediğim yemek takımı sadece 2500 lira ya sinir oluyorum ben o fiyata bütün evi döşerim ulen
ama çok şıkmış gerçekten

e tmm bizde +18 iz zatii
çek çek çekkkkkkkkkkkkkkkkkkk görmek istiyoruzz

slm şekerimmm..
aah ah o gün bi gelsin de neler yaparım ulen anlatması daha zevkli olur inan bana ballandıra ballandıra
Hiç pişman olmazsın canım bu kararından
öderken pişman olurum biliyorum ben kendimi

merhaba arkadaşlar
maşallah şafaklar yerle bir az kalmış hepinize

slm cnmmm

Devrem çok zarif ve güzel bunlarrr....
Bence çokda pahalı değil... al bence hepsi bir çıksın aradan cnmm zorlanmıcaksan öderken tabii

çek çek çek dibimiz düşsün

Ne kadarda belli ediyoz sevdiceklerimize herbiyönden hasret olduğumuzu

aah ah o gün bi gelsin de neler yaparım ulen anlatması daha zevkli olur inan bana ballandıra ballandıra

yok ben izlemeyi yeğlerim.. sen benim için bi videoya çekiver

nişanlımın hasta olduğunu bilmezdim ben taa ki askere gidene kadar. bu kış baya hasta oldu. burnunda kemik var gece uyurken sıkıntı yapıyor ağzı açık uyuyormuş bu durumdada boğazları hep enfeksiyon kapmış.bide 20lik diş derdi var.inşallah hepsi hiç mi hiç hasta olmaz.

valla ne bileyim cnm ya inan öyle kararsız kaldım ki. aslında babanem bana küçükken almış kütahya porselen ama şimdiki modeller daha hoşuma gidiyor :78:

2500TL'lik seride şu modeli http://www.bernardo.com.tr/Urunler/R_800X600/parisantique.jpg beğeniyorum ama bu baktığımda ona benziyo hem gifyat olarak daha uygun.
sadece yemek takımına 2500 veremem ama bu şekilde avantajlı olunca herşeyi alıp çıkacağım işn işşinden. mağazada takım olarak baktık masaya felan yerleştirdi satıcı bayan oldukça şık ve zarif duruyor.nişanlım gitmeden alıcaktım ama kararsızlığım sayesinde ertledim.kampanyanın bitimi 31 mart'mış ama uzatmışlarda ne zamana kadar söylemiyorlar.olmadı bu pazar annemle gideyim alayım diyorum.

valla ne bileyim cnm ya inan öyle kararsız kaldım ki. aslında babanem bana küçükken almış kütahya porselen ama şimdiki modeller daha hoşuma gidiyor :78:

benimde misafir yemek kaşıklarım falan altın kaplama taaaa annemden kalma.
misafir yemek takımımda yuvarlak kare istemiştim bunu aldım. sonra üstüne 26 kişilik günlük aldım.
sonra bardakları almaya gittiğimizde 26 kişilik daha kare aldım
evde fedonculuk oynarım artık ancak biter çünkü.
bana kalırsa evde var ise günlük şık güzel bişey al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…