lem
videoya mi ceksem ayol:78: sey ama +18 e girer o o zaman :78:
selam kızlarr
şafakkkkkkkkkkkkk 40
aynen öyle muasebede kilit nokta iki tane filan onlari bildin mi tamam muhasebeden yirttin demektir.
Sorma uzmanindan ögrenmek hakikatten farkli oluyomus :)))
yok ama önümüzdeki sene murattayim allah kismet ederse
evet cnm öyle oldu inşallah oradada hastalanmaz.askeri hastanede o askerlerin tek başına hallerini görünce valla çok fena oldum.bide hemşire 15 dakika damarı bulamadı serumu takmak için valla orada yığılıp benide bi yatağa yatıracaklardı.
valla tatlım reglime iki gün kala test yaptım negatif çıktı bugün regl olmam lazım ama hala olmadım biraz daha geçsin bakalım eğer hala olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorumhaberler sende varmı guzel bır habeer
e tmm bizde +18 iz zatii
çek çek çekkkkkkkkkkkkkkkkkkk görmek istiyoruzz
slm şekerimmm..
bizde seni seviyorum tatlim
lem
videoya mi ceksem ayol:78: sey ama +18 e girer o o zaman :78:
kızlar bernardo'da ki kampanyadan faydalanıp şu gördüğünüz yemek takımı ve çatal kaşık takımını almayı planlıyorum. toplamda 2300TL tutuyor ve bu tutarın yarısını hediye çeki olarak veriyorlar.Onunlada şarap kadeh ve su sürehi takımını almayı düşünüyorum.geriye daha hediye çekim kalıyor.onunlada diğer eksiklerimi alayım diyorum.
bana fikrinizi söyler misiniz?
canım çok şıklarmış ya bende daha yemek takımımı almadım çok pahalı tutuyor benim istediğim yemek takımı sadece 2500 lira ya sinir oluyorum ben o fiyata bütün evi döşerim ulenkızlar bernardo'da ki kampanyadan faydalanıp şu gördüğünüz yemek takımı ve çatal kaşık takımını almayı planlıyorum. toplamda 2300TL tutuyor ve bu tutarın yarısını hediye çeki olarak veriyorlar.Onunlada şarap kadeh ve su sürehi takımını almayı düşünüyorum.geriye daha hediye çekim kalıyor.onunlada diğer eksiklerimi alayım diyorum.
aah ah o gün bi gelsin de neler yaparım ulen anlatması daha zevkli olur inan bana ballandıra ballandıra
e tmm bizde +18 iz zatii
çek çek çekkkkkkkkkkkkkkkkkkk görmek istiyoruzz
slm şekerimmm..
öderken pişman olurum biliyorum ben kendimiHiç pişman olmazsın canım bu kararından
valla tatlım reglime iki gün kala test yaptım negatif çıktı bugün regl olmam lazım ama hala olmadım biraz daha geçsin bakalım eğer hala olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum
hayırlısı devrem :78:
öderken pişman olurum biliyorum ben kendimi
öle devrem hayırlısıı sizler nasılsınız bakalım askerlerinizle durumlar nasıl
kızım çokmuş ya bi tanıdık filan bulmak lazım ben gidersem 5 derse gideceğim içinöderken içim cızz ediyo ama yıl sonunda sınıf geçmiş olmak tüm cızırtıları gideriyo tatlım
merhaba arkadaşlar
maşallah şafaklar yerle bir az kalmış hepinize
kızlar bernardo'da ki kampanyadan faydalanıp şu gördüğünüz yemek takımı ve çatal kaşık takımını almayı planlıyorum. toplamda 2300TL tutuyor ve bu tutarın yarısını hediye çeki olarak veriyorlar.Onunlada şarap kadeh ve su sürehi takımını almayı düşünüyorum.geriye daha hediye çekim kalıyor.onunlada diğer eksiklerimi alayım diyorum.
çek çek çekdibimiz düşsün
aah ah o gün bi gelsin de neler yaparım ulen anlatması daha zevkli olur inan bana ballandıra ballandıra
ayy inşallah hastalanmaz. Allahım askerlerimizi korusun
benim kocişim de gittiğinden beri hastalıktan kurtulamıyo:26:
banyo yaptırıp gece vakti eğitime çıkarıolarmış o soğuklarda... hatta bi gece ateşlenmiş, iğneleri yemiş:94: askeri hastaneye de gitti..
sonra 2 kere buraya geldi izine, tam iyileşti derken burda da hastalandı, üff walla hava ısınsa da aşkım hastalıktan kurtulsa artık...
o hemşire de nası hemşireymiş ki yaw, erkeklerde damar bulamamak , özel bi durum yoksa çok zor bi ihtimaldir:26:
pissy canım bernardo normalden birazcık pahalı.
yemek takımım 350 TL falan aldık kadeh bardak takımımı da 250 TL eminönünden aldım.
çatal kaşık almadık evde vardı sadece günlük kullanmak için aldım
çok hoşuna gitti ise al tabi bu sadece benim fikrim
canım çok şıklarmış ya bende daha yemek takımımı almadım çok pahalı tutuyor benim istediğim yemek takımı sadece 2500 lira ya sinir oluyorum ben o fiyata bütün evi döşerim ulen
ama çok şıkmış gerçekten
öderken pişman olurum biliyorum ben kendimi
valla ne bileyim cnm ya inan öyle kararsız kaldım ki. aslında babanem bana küçükken almış kütahya porselen ama şimdiki modeller daha hoşuma gidiyor :78:
kızım çokmuş ya bi tanıdık filan bulmak lazım ben gidersem 5 derse gideceğim için
Ne kadarda belli ediyoz sevdiceklerimize herbiyönden hasret olduğumuzu
iyiyiz şükürler olsun devrem sıfır problemle devam ediyoruz şafağa doğru ilerliyoruz
Şafak 328
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?