Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben çıkıorum pek değerli arkadaşçeyizlerim işlerime bakıp ve bir miktar ders çalışma vaktim geldi

Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...

o anki ruh halin çok şehvetli olucak eminimmm
bende eminim, zaten ateşli hatunum
Beğenmenize sevindim kızlarr
durummmm beğendin mii duygum,zehram kızlar hepinize soruyorumm içim rahat etsin ya:)
çok şıklar tatlım çok beğendim ne kadar aldın hepsini harikalar gerçekten ya birde nerden aldın bende bakim, ama bence kendine bir liste yap dengesiz şeyler alma
sen benim listemi gördün mü

1. sınıf bANKACILIK VE SİG.:97::97:
hım anladım canım ne yazdığımı unutmuştum yani 365895 saat sonra cevap veriyosun ayol
ben çıkıorum pek değerli arkadaşçeyizlerim işlerime bakıp ve bir miktar ders çalışma vaktim geldi

Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...
öpüyorum

Son düzenleme:
neapım calısan kadın olunca her dk bakamıoom

burcumm gülü gülü kullan

bende şarap takımı ve meşrubat takımı almayı düşünüyorum. viski takımına gerek yok. şarap yine içiliyor ama viski içileceğini hiiç sanmam

kesinlikleeee

:76:

çok şıklar burcummm beğendim ben

beğenmene sevindim durum

çok şıklar tatlım çok beğendim ne kadar aldın hepsini harikalar gerçekten ya birde nerden aldın bende bakim, ama bence kendine bir liste yap dengesiz şeyler alma
sen benim listemi gördün mü

toplam 53 tuttu galiba,kargo ücreti +3 taksit 58 milyona geldi duygum,markafoniden aldımm canım.
Yok görmedim nerdee topic mi açtın?

burcumm gülü gülü kullan

bende şarap takımı ve meşrubat takımı almayı düşünüyorum. Viski takımına gerek yok. şarap yine içiliyor ama viski içileceğini hiiç sanmam

teşekkür edrim canım

ama ben bunu eve aldım kızlar bişlmiyorum çeyizime mi koysam geldiğinde anneme sölim karar veririz ona göre.

beğenmene sevindim durum
toplam 53 tuttu galiba,kargo ücreti +3 taksit 58 milyona geldi duygum,markafoniden aldımm canım.
Yok görmedim nerdee topic mi açtın?
yok eklemişim buraya onu diyorum kızlara dağıttım da
sen görmedin galiba du ekliim de bak sende ona göre al istersen liste gerçekten iyi oluyo

ayy zor walla, askerdeyken ameliyat olsa ya nişanlın. Hava değişimi alır, sizin için de iyi olur hem..

yaa işte önceden alınca böyle oluyo, hep yeni çıkanları beğeniosun...
ama insan yavaş yavaş da alıp kenara koymak istio, üfff:97:

kızlar sipariş verdim nasıl?

ben beğendim, hatta bugün o kampanyadan ben de bişiler beğendim, ama sipariş versem mi karar veremedim:26:

Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...

güle güle canım

bende eminim, zaten ateşli hatunum

wuuuuuuuwwww

off sonunda ya elektrikler gitti daha şimdi geldi daha çok sıkıldım

kuzum hoşgeldin sen

hoşbuldum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…