eehehehhehehhelekiiii ilk karsılasma anı ahhhhhhh
kapattık tamamTükanı kapattık
Beğenmenize sevindim kızlarr
durummmm beğendin mii duygum,zehram kızlar hepinize soruyorumm içim rahat etsin ya:)
bende eminim, zaten ateşli hatunumo anki ruh halin çok şehvetli olucak eminimmm
çok şıklar tatlım çok beğendim ne kadar aldın hepsini harikalar gerçekten ya birde nerden aldın bende bakim, ama bence kendine bir liste yap dengesiz şeyler almaBeğenmenize sevindim kızlarr
durummmm beğendin mii duygum,zehram kızlar hepinize soruyorumm içim rahat etsin ya:)
hım anladım canım ne yazdığımı unutmuştum yani 365895 saat sonra cevap veriyosun ayol1. sınıf bANKACILIK VE SİG.:97::97:
öpüyorumben çıkıorum pek değerli arkadaşçeyizlerimişlerime bakıp ve bir miktar ders çalışma vaktim geldi
Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...
neapım calısan kadın olunca her dk bakamıoom
bende eminim, zaten ateşli hatunum
çok şıklar tatlım çok beğendim ne kadar aldın hepsini harikalar gerçekten ya birde nerden aldın bende bakim, ama bence kendine bir liste yap dengesiz şeyler alma
sen benim listemi gördün mü
hım anladım canım ne yazdığımı unutmuştum yani 365895 saat sonra cevap veriyosun ayol
öpüyorum
kesinlikleeee
:76:
çok şıklar burcummm beğendim ben
çok şıklar tatlım çok beğendim ne kadar aldın hepsini harikalar gerçekten ya birde nerden aldın bende bakim, ama bence kendine bir liste yap dengesiz şeyler alma
sen benim listemi gördün mü
burcumm gülü gülü kullan
bende şarap takımı ve meşrubat takımı almayı düşünüyorum. Viski takımına gerek yok. şarap yine içiliyor ama viski içileceğini hiiç sanmam
ben çıkıorum pek değerli arkadaşçeyizlerimişlerime bakıp ve bir miktar ders çalışma vaktim geldi
Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...
beğenmene sevindim durum
yok eklemişim buraya onu diyorum kızlara dağıttım dabeğenmene sevindim durum
toplam 53 tuttu galiba,kargo ücreti +3 taksit 58 milyona geldi duygum,markafoniden aldımm canım.
Yok görmedim nerdee topic mi açtın?
ayy zor walla, askerdeyken ameliyat olsa ya nişanlın. Hava değişimi alır, sizin için de iyi olur hem..nişanlımın hasta olduğunu bilmezdim ben taa ki askere gidene kadar. bu kış baya hasta oldu. burnunda kemik var gece uyurken sıkıntı yapıyor ağzı açık uyuyormuş bu durumdada boğazları hep enfeksiyon kapmış.bide 20lik diş derdi var.inşallah hepsi hiç mi hiç hasta olmaz.
geldiimayy çok hastayım yaaa salya sümük geziyorum Allahtan müdürlerim yoklar biraz dinlenebildim bugün...napıyorsunuz çeyiz muhabbetindemiyiz yinee bende çeyiz seti olarak aldım hepsinii
.teflon tencere
çelik tencere takımı
teflon çaydanlık
porselen kahvaltı takımı
porselen yemek takımı tabi içinde her sey var
kettle
tost makinası
mutfak robotu
kaşık takımını set içinde aldım.tabi babam aldı.200 eyakın falandı sanırım .. he bide günlük kullanım için ayrı misafir için ayrı çekmeceli kasık seti
evlenene kadar kutuları eskidi içindekilerin modası gecmese bari
kızlar sipariş verdim nasıl?
ben çıkıorum pek değerli arkadaşçeyizlerimişlerime bakıp ve bir miktar ders çalışma vaktim geldi
Hepiniz hoşçakalınn
Yarın görüşmek üzere...
off sonunda ya elektrikler gitti daha şimdi geldi daha çok sıkıldım
ayy zor walla, askerdeyken ameliyat olsa ya nişanlın. Hava değişimi alır, sizin için de iyi olur hem..
Yaa işte önceden alınca böyle oluyo, hep yeni çıkanları beğeniosun...
Ama insan yavaş yavaş da alıp kenara koymak istio, üfff:97:
Ben beğendim, hatta bugün o kampanyadan ben de bişiler beğendim, ama sipariş versem mi karar veremedim:26:
Güle güle canım
Wuuuuuuuwwww
Kuzum hoşgeldin sen
bende ya of bitmedi gün
hoşbuldum canımm
Çok sıkıLdımmmmmmmmmm
bende ya of bitmedi gün
nasıl heyecan var mı heyecan?
üfff ben deee, aşkım da hiç aramadı bugün, çok sıkıldım, merak ettim, özlediiiim:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?