Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yeter kizim alkolik olduk la
aksam derse gidicem ben yazik bana

hakkaten yazık sana yaa
ama ben alkollüyken kafama dersler daha iyi giriyordu wallahi, hatta lisedeyken bi arkadaşımı biyoloji çalıştırmıştım da, çok iyi anlamış bidaha hep çalıştırmamı istemişti

omm die başlıorum burdan enerjiyi veriom olmadı kargo yapıp aderesine atıyım tertip

ommmmm .... evet evet hissedebiliyorum sedam, gelio gelio, enerji gelio, ommmmm....

Bende yarın gidiyorum da nası bi yer dıye sorucaktım :26:

iyi yolculuklar canım, gezmeye mi gidiyorsun?

slmm fıstıklaarrrrrrr
solariuma girdim az önceee aşkitom gelene kadar azcık bronzlaşiimmmm
şafak=21

selamlarrr:79:

hoş buldmm sedacımm.. Evet bi görsennn süt gibii bembeyazm.. 2kere girdm şimdiden etksni gösterdiii yüzüme renk geldi yaww
Sen nasılsn tatlm,askern nasıl herşey yolundadr inş.

saol tatlım askerim iyi çok şükür hafta sonu yanına gidiorum c.tesi beraberiz kısmetse senin askerin nasıl heycan varmı bende beyazım azda olsa bende gitmek istiomda aşkım izin vermio

slmmmm fısttııkkkkkk
nasılsın canm

yolluom ben sana alttan alttan al sen enerjiyi tertip elektrik kesikti burda gerçi çok sarj olamadım

saol tatlım askerim iyi çok şükür hafta sonu yanına gidiorum c.tesi beraberiz kısmetse senin askerin nasıl heycan varmı bende beyazım azda olsa bende gitmek istiomda aşkım izin vermio

oh ne güzellll canm,harika bi hafta sonu olucak sizin için ne güzell yaaa
tadını çıkarınnnn bi güzelll
bende de ufaktan heycanlar başladı işte, ne yapcağmı şaşrdm canm ya
benm askermde ilk yok mok girme diye beynmi yedi, sonra dedm aşkm orda çalışanlar sadce bayan filan, tamam dio üstünü çıkarkken dikktli ol, katl etme beni

he ozaman başkaaa
heralde kızım sırf benim için tekrar oynuyorlar sen ne diyosun
Bende yarın gidiyorum da nası bi yer dıye sorucaktım :26:
gayet yeşil bi yer
ayy sorma herkes öğğ iğrenç ders diye diye dersten soğuttular beni...

Ay muhasebede hiç çekilmez valla

allahtan 1 dersten gidiyorum kursa..
muhasebe anlatana göre değişiyior ben zevk alıyorum
istatistikte çok keyifli bence
yok len adapte olamam ki ben mümkün değil ders ortasında şarkı söylemeye başlarım biliyorum ben kendimi

bakıyım bende az daha ısrar ediyimde belki aşkımda kabul eder yaf inş. Tabi yanına gittiğimde nu konuyu açmıcam

slmmmm fısttııkkkkkk
nasılsın canm

iyiyim canım sağol sen nasılsın?
boşver solaryumu yaa, kaymak gibi daha güzellll

yolluom ben sana alttan alttan al sen enerjiyi tertip elektrik kesikti burda gerçi çok sarj olamadım

puhahahaha
kuzum sen şarj olmuşsun olacağın kadar, sana da yeter bu bana da
he bu arada solaryum lafım senin için de geçerli, boşver solaryumu, kaymak gibi hatunsun vesselam

evet lokummm heleki beyaz tenliysen gelinlik göstermio bile kendni.. brnoz tende harika olur ama
düğün ne zaman bakalmmm

evet bende beyazımm..ama sadece gelinlik giydiğimde girmek istiyorum solaryuma...
Düğüne daha var daha Hele bi aşkım gelsin Hayırlısıylaaa

heralde kızım sırf benim için tekrar oynuyorlar sen ne diyosun

havamı atıyonn sen banaa

Son düzenleme:

vallamı beyeniomusun beni seviorum de

evet canım annemın zoruyla gıdıyorum vizelerin ortasında olucak iş miydi
p.tesi istatistik sınavım var ben gezicem

keşke sınav sonrasına bıraksaydınız bu işi:26:

yok len adapte olamam ki ben mümkün değil ders ortasında şarkı söylemeye başlarım biliyorum ben kendimi

çok keyifli bi ders olur işte, fena mı

bakıyım bende az daha ısrar ediyimde belki aşkımda kabul eder yaf inş. Tabi yanına gittiğimde nu konuyu açmıcam

iiim bende canm, hava çookkkk güzelll yaa, böyle olduğnda aşkmı daha da çok özlüyorummmm
hep kaymak gibi nereye kadarr azcık değişklk olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…