- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
sağol tatlım..nasıl heyecan arttı mı?
vallahi ne listeymiş :88:
zaten izinden bişi anlamadım. iki gün sınavlara girdik, pazar gecesi nişanlım hastalandı ateşler içinde askeri hastaneye acile götürdük. 1 gece müşade altında tuttular serum taktılar. pazartesi öğlene kadar hastanedeydik.sonra eve geldi dinlendi. salı günü o iyileşti ben hastalandım.iş yerindende ancak pazartesi tam gün salı öğlene kadar izin aldım. işte dün sabahta gitti.benim canım burnumdayken bide liste için gerilmek istemiyorum arkadaş yaa.
marabayın bayanlar nasılsınızzz gün bitmek üzere şafak: 247
hoşgeldin canım
hoşbulduk tatlım ne zaman gideceksin sevgilinin yanına cumartesi sabah mı cuma gece mi
cuma akşam 10 da binicem c.tesi kısmetse yanındayım canım
marabayın bayanlar nasılsınızzz gün bitmek üzere şafak: 247
hımm ne güzel az kaldı uç sevgilinin kollarınakaç saat sürüyr yol
merebaa sewdecimmmewett günn bıttııı sayılırr hadıı bakammm senınnde azaalmısss cokk güzelll yahuuu
merebaa sewdecimmmewett günn bıttııı sayılırr hadıı bakammm senınnde azaalmısss cokk güzelll yahuuu
sanırım 10 saati buluomuş canım
hımm iyi işte yollarda beklemzsin 8 de ordasın kaçta çıkarıyolar çarşıya
selamsız unuttun beni
oda 8 8.30 gibi çıkıomuş canım:26:
hayyylennn işteyimmm çokk daraldımm bennn:95::95::95: beklemektee eklenıncee bayaa yoruyoo insanııı :86: nesekiii sizlerr varsınızzyoksaa heeçç eyiii olmazdııı buuu
asılll senn meniiinuttunn skeerrımmbendee sana yapcakktımm ama sewvıııymmm senıı beee küzemem benn saaanaa
hım gece uykusuz bir yolculuk bekliyor seni sabah güneş senin için çok güzel doğacak saatler tam denk gelmiş
snn şafak kaç selincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?