şekerler ben çıkarrrrrr:79::79::79::79::79:
ama önce bi şafak attırıyımda kurtlarımız dökülüsssünnn
ŞAFAK 20:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: aşkımı sevim sizi sevim herkesiii sevimmmm evrene pozitif enerji gönderiyorummm bu geceeeee
kızlar iyi geceler az önce bir saat kadar aşkımla konuştum ayyy çoooook özledim ben onuuu ya bitsede gelse bi an öncee
bende özledimmm senin şafağın kadar benim mehtabım var nerdeyse düşün mehtap bile çok uzaklardaallahh ıyılıkk versınnn dattlummmbendeee çokk özledimmm bırazzz dayanamıyomm napcamm bılmıyoommm kiii
bende iyiyim sağol..... evet sorunlarımız vardı ilk geldiği 3-4 hafta kadar pek iyi değildi çabuk sinirlenebiliyordu ama aştık o günleri Allah'a şükür şimdi iyiyiz....sen nasılsın askerinle??
160 değil 150 değil 140 değillll sadece 139
kızlar iyi geceler az önce bir saat kadar aşkımla konuştum ayyy çoooook özledim ben onuuu ya bitsede gelse bi an öncee
devrem organğim canım sıkkın diyordun askerinin sesini duyamdğın içinmiydi sıkma kuzucum kendini arar tatlım yeni mehtaptan gönderdn onları getir aklına mutlu ol bende çıkacağım brazdan askerime söz verdm 12 sonraya kalmayacağım diye işe gidiyosun canım tabii git yat dinlen rüyanda da askerini gör fıstığım
Günaydın kızlar
nasılsınız ?
bim den geliyorum şimdi pasta takımımı aldım
günaydın tatlım evet gördüm onlarıda..gÜnaydIN İNCİMM
bende öğlen gidip bakıcam..
o renkli su bardakları nasıl gördünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?